... Dodano: 2007-05-22 20:06
na szczęście jest ufff(za kulisami było zajebis**
aVe
Dodano: 2007-05-24 14:59
czy ja wiem czy zajebiste.... napewno nieco inne niż wszystko inne... ale najbardziej zajebiaszcza jest fura Czesia 8)
Dodano: 2007-05-25 14:33
ejjjjj a ma ktoś 16 odcinek ???
"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."
Dodano: 2007-06-02 21:54
Jeżeli już są o to pytania, to szukam odcinka do ściągnięcia o tytule wykopki :D??:>
Dodano: 2007-06-04 08:29
| blashyrk napisał(a): |
| Jeżeli już są o to pytania, to szukam odcinka do ściągnięcia o tytule wykopki :D??:> |
"Wykopki" proszę bardzo
http://rapidshare.com/files/26707936/Wlatcy.Moch.S02E04.PL.PDTV.XviD-HT.rmvb
"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."
Dodano: 2007-06-07 06:37
16 odcinek został uznany za zbyt obraźliwy czy jakoś tak i niedopuszczony do emisji
życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi
Dodano: 2007-07-22 09:10
Czy 16 odcinek jest o pierwszej komunii? Bo tam na początku Czesio czyta takie oświadczątko...
Muszę przyznać, że pierwszy odcinek oglądałam kompletnie zdegustowana po czym stwierdziłam, że to głupie, nieśmieszne i bez sensu. A potem? Hehe :twisted: cudowne nawrócenie! (Pewnie mi czegoś mój Ssskarb do obiadu dosypał) Hihi, teraz regularnie oglądamy i stwierdzam, że serialik wymiata :mrgreen:
Jakbym miała tu przytoczyć swoje ulubione fragmenty, to bym musiała połowę serialu zacytować! Ale:
| Nenar napisał(a): |
|
Suwenira zapomnienia wymiata |
| SoulHunter napisał(a): |
|
"Panowie wiem co musimy zrobić... musimy jej tę kartę.................................................Podpierdolić" Mówi to w tak zaskakujący sposób, że ja zawsze z fotela spadam jak to słyszę :D |
Albo "żabka nie kumka"... albo, gdy Czesio naprawiał saperkę: "nie klei" - "a jakiego używasz lepiszcza?" - "pasztetu"... albo odcinek "Wykopki"... duuużo mogłabym tu pisać (czy jest jakaś emotikona popłakana, ale ze śmiechu? :wink: )
Czy już wspomniałam, że od niedawna mamy kota? Kolega, który go nam dał nazwał go, nie zgadniecie, Czesio! Ale mu chyba po ciemku pod ogon zaglądał, bo Czesio okazał Czesią. Nie mniej, nie mogliśmy się oprzeć pokusie, więc Czesio i tak został Czesiem.
Nasza kocica o imieniu Czesław nie zgłaszała sprzeciwu, a serial teraz ogląda z nami :mrgreen:
Dodano: 2007-08-12 07:42
Mi najbardziej podobał się odcinek z wiedźmą Szigellą. Fantastyczny wałek z tymi "artefaktami". Tekst Czesia jako sklepikarza: "Ty dzielny, ty młody, ty głupi, Szigelli nikt nie ukatrupi." PAPIEROWA PELERYNA W ROLCE. To dla mnie kylasyka całej serii. Nie chce za bardzo bluźnić, bo reszte odcinków też jest w pyte. W d*** jeża.
Dodano: 2007-08-19 23:12
MNIA, słyszałam ze już inne panstwa odkupiły od nas ten serial.. i git, switny jest.. ogladalam wszystkie odcinki i mam nadziję ze to nie koniec :lol: Mnie rowniez bardzo podobał się odcinek z komunią, jeszcze zbiory kartofelków i andzelika... no i fajni tez komandosi
Bey Bey Poczwary ! 
...
Dodano: 2007-08-20 07:53
| SAMAEL66 napisał(a): |
| 16 odcinek został uznany za zbyt obraźliwy czy jakoś tak i niedopuszczony do emisji |
A wiadomo co w nim było?
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2007-08-20 08:15
chyba był o polityce.. moze zabardzo obrazali prezydenta albo cos :?
...