Eat Me, Drink Me - Marilyn Manson - Bela Lugosi's Dead???. Strona: 1

Eat Me, Drink Me - Marilyn Manson - Bela Lugosi's Dead??? Dodano: 2007-05-03 07:05 Zmieniono: 2007-05-03 17:21

Doczekałem sie nowego albumu Marilyn Manson :twisted: nareszcie :twisted: gdy sie dowiedziałem że to ma być na miarę Bela Lugosi's Dead (zespołu BAUHAUS) zaczęło mnie zastanawiać jak to będzie wyglądało... "Bela Lugosi..." to prawdziwy hymn gotycki (jeszcze przez mojego wujka w tamtych czasach nazywane "cold vawe" to miał być odłam Punk-Rocka...zapoczątkowany i kontynuowany przez takie zespoły jak np. Joy Division, The Sisters Of Mercy czy Bauhaus...)wracając do tematu...Eat Me, Drink Me to psychodelia cudownych rytmów...w naprawdę mrocznym klimacie...polecam!!!

"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."

Dodano: 2007-05-03 11:50

ja czekam i czekam by wzbogacić moją kolekcję o nowy rarytasik :)

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Re: Eat Me, Drink Me - Marilyn Manson - Bela Lugosi's Dead?? Dodano: 2007-05-03 13:46

dymek (Bicz)
dymek
Ludomy (tudzież Poznań)

murderbydolly napisał(a):
Doczekałem sie nowego albumu Marilyn Manson :twisted: nareszcie :twisted: (...) Eat Me, Drink Me to psychodelia cudownych rytmów...w naprawdę mrocznym klimacie...polecam!!!

Chcesz powiedzieć, że posiadasz już "Eat, Drink Me"? Album, który premierę będzie miał za ponad miesiąc (5.06.07.)?
Jeśli tak, to sprawdź dokładnie, czy to nie fake ściągnięty z neta, bo pełno ich już teraz :wink:

[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]

Dodano: 2007-05-03 15:59

premiera jest 5 czerwca w stanach owszem spostrzegawczy jesteś...owszem w necie krążą fake'i typu: posłuchaj nowej piosenki MM z nowej płyty...słucham i słyszę jakiś rytmik ala Linkin Park...z ich najnowszego shitu...

na stronie mansona oficjalnej - http://www.marilynmanson.com jest kawałek najnowszego teledysku... natomiast na stronie na myspace - http://www.myspace.com/marilynmanson do odsłuchania 2 kawałki If I was your Vampire i Heart-shaped glasses...ale moim skromnym zdaniem to tylko przedsmak :twisted: manson najlepsze zachował na sam koniec :twisted: ten album jest przepełniony emocjami od których chce sie płakać, śmiać...czasami dołuje pozostawiając słuchacza w głębokiej depresji...przenika wszystkie partie ciała docierając do mózgu robi dobrze naszym zmysłom i płaczemy...zapominamy o świecie...błagamy by to trwało...by sie nie kończyło... zapomnijcie o tym co było do tej pory...Manson wkroczył na ścieżkę na której staje się kimś więcej niż Antychrystem...

EAT ME, DRINK ME:

1. "If I Was Your Vampire" – 6:01
2. "Putting Holes in Happiness" – 4:35
3. "The Red Carpet Grave" – 4:47
4. "They Said That Hell's Not Hot" – 4:17
5. "Just a Car Crash Away" – 4:55
6. "Heart-Shaped Glasses" – 5:00
7. "Evidence" - 5:19
8. "Are You the Rabbit?" – 3:57
9. "Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery" - 3:52
10. "You and Me and the Devil Makes 3" - 4:24
11. "Eat Me, Drink Me" - 5:40

a oto tracklista Twisted Evil

Pisanie postów jeden pod drugim bardzo utrudnia przeglądanie tematu... Gdyby kazdy tak robił to opinie 4 osób miescily by sie na 5 stronach...
Jeśli nie umiesz sie posługiwac opcja edytuj widoczna w prawym górnym rogu postu prosze o PW.
Jeśli Ci sie nie chce tego robić mi równiez nie bedzie sie chciało edytowac ich i bede po prostu Twoje posty usuwac.

Pozdrawiam th

"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."

Dodano: 2007-05-03 17:30

Bardzo dziekuje za informacje Murder, ale naucz sie edytowac posty, zamiast spamowac. Jest taki magiczny guziczek... [b]edytuj[b]

Dodano: 2007-05-05 09:04

Nie wiem jak wam...ale mi sie podoba nowy album :twisted: ktoś zamieścił na rapidshare najprawdopodobniej nagranie z sesji prasowej...gdzie Manson cały album zaprezentował przed dziennikarzami...(pewnie amatorsko nagrane)...ale to było dość dawno...i możliwe że sie troszeczkę wszystko poprawi jak i w jakości (już na albumie) jak i może w riffach...możliwe...z tego co wiem ma z nimi grać były basista zespołu PRODIGY...
A oto punktacja od 0 - 10 wg. mnie - jak mi sie podobają poszczególne utwory:

1. "If I Was Your Vampire" >>> 8 <<<
2. "Putting Holes in Happiness" >>> 8 <<<
3. "The Red Carpet Grave" >>> 8 <<<
4. "They Said That Hell's Not Hot" >>>10<<<
5. "Just a Car Crash Away" >>>10<<<
6. "Heart-Shaped Glasses" >>>5<<<
7. "Evidence" >>>10<<<
8. "Are You the Rabbit?" >>>9<<<
9. "Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery" >>>9<<<
10. "You and Me and the Devil Makes 3" >>>9<<<
11. "Eat Me, Drink Me" >>>10<<<

JA NA 100% KUPUJE ORYGINAŁ I TO Z DODATKOWYM WYPASEM :twisted: - PEWNIE Z TELEDYSKIEM BĘDZIE :twisted:

Dodano: 2007-05-05 13:52

nowe kawałki z jego myspace są świetne, tyle powim 8)

Dodano: 2007-05-05 14:04

...no dzis rano tez znalazlem nowa wrzute wiec juz kilka razy przesluchalem nowa plyte i moge potwierdzic ze album jest dobry adczkolwiek nie swietny ale to juz chyba sprawa gustu....

http://imperiummetalu.pl/

Dodano: 2007-05-05 16:02

MAŁY DZIAŁAJĄCY BONUSIK DLA WSZYSTKICH:
http://rapidshare.com/files/29300067/Eat_Me__Drink_Me.rar.html

Dodano: 2007-05-06 17:05

Od dziś mam nowy album MM :D Zadowolona jestem, a najbardziej wymiękam kiedy słysze Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand). Uciekam dalej słuchać Eat Me Drink Me :twisted:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.