Dodano: 2007-05-04 08:21
A ja się poskarżę na wykonanie "O Fortuna" Theriona. Znając wcześniejsze dokonania zespołu spodziewałem się czegoś wspaniałego a tymczasem otrzymałem najsłabsze wykonanie tego utworu jakie słyszałem. a trochę różnorodnych wersji tego już się słyszało... :D
Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)
Dodano: 2007-05-06 08:37
za to o wiele lepiej wyszedł im cover Manowara, mimo że nie lubie tych napakowanych pedalizatorów to w wykonaniu Theriona - Thor the powerhead jest ql 8)
Dodano: 2007-05-07 20:54
Mnie osobiście rozwalil cover zrobiony przez Cannibal Corpse "Roots Bloody Roots" Sepultury
Poza tym dobrymi coverami są jak nic "Frozen" Madonny zagrany przez Thy Disease no i oczywiście "Fear Of The Dark" Ironów zrobiony przez Graveworm 
Nie wiedziałam,że śmierć może być tak cudowna jak Ty...
Dodano: 2007-05-08 12:31
| Black_Bast napisał(a): |
Mnie osobiście rozwalil cover zrobiony przez Cannibal Corpse "Roots Bloody Roots" Sepultury
Poza tym dobrymi coverami są jak nic "Frozen" Madonny zagrany przez Thy Disease no i oczywiście "Fear Of The Dark" Ironów zrobiony przez Graveworm ![]() |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-05-08 15:41
| Paskievicz napisał(a): |
| za to o wiele lepiej wyszedł im cover Manowara, mimo że nie lubie tych napakowanych pedalizatorów to w wykonaniu Theriona - Thor the powerhead jest ql 8) |
to tak, ale Children of the Damned w wersji Theriona to porażka :/
A nie wiem czy to już było, ale: co sądzicie o płytach np Apocalyptica- Plays Metallica by Four Cellos, czy Dream Theater- Master... ?
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
Dodano: 2007-05-08 15:55
| margott napisał(a): |
| Apocalyptica- Plays Metallica by Four Cellos |
Poza tym...cover Sade "No Ordinary Loce" w wynonaniu Deftones przy współpracy z wokalistką Sade. Gorąco polecam :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-06-18 21:05
Boże, Kostuch, trafiłeś świetnie :) z jednej strony zawodzący głos tego wokalisty jest dla mnie istną masturbacja, ale z drugiej... chyba jednak oryginał przewyższa. Choc to zależy od nastroju :)
Po przesłuchaniu MM- Like a virgin zmienil sie mój światopogląd. Od tamtego czasu wolę nie experymentować z tego typu wokalistami
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2007-06-27 13:47
Co ci się w Like a virgin nie podoba? :twisted: :wink:
A tak przy okazji... czy NIN nie maczało w tym utworze palców?