Slipknot Dodano: 2007-04-28 14:17
Jestem fanem slipknotów,nieznacie może żadnych newsów z życia(istniania) zespołu niewiem nowe koncert,płyty itp.
Dodano: 2007-04-28 16:03
Re: Slipknot Dodano: 2007-04-28 16:41
| MaZuReQ napisał(a): |
| Gorillaz sięrozpadli) |
A SlipKnoty fajna kapelka. Trzeba przyznać, że są dosyć oryginalni w muzyce jaką tworzą i za to ich cenie. Lubie ich stare jak i nowe albumy. Nie powiem o nich złego słowa.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-04-28 17:11
A słyszał ktoś ich demka? Bo wtedy to była zupełnie inna kapela. Niezły hamerykański Death Metal, wogóle bez tych masek i muzycznych bajerków - czysta moc. Sam się zdziwiłem że tak kiedyś grali.
Keep Talking...
Dodano: 2007-04-29 08:58
Jako,że dyskusja przeszła w coś zupełnie odbiegającego od tematu co wybitnie wyczerpało moją cierpliwość temat podzieliłem. Ku przestrodze wywaloną część można znaleźć w Archiwum KLIK
A teraz proszę ładnie o kontynuowanie dyskusji NA TEMAT !!!
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-05-04 10:58
Ostatnio też trochę pogrzebałem i widziałem te demka są zaje**** wpadają w ucho
aVe