DarkPlanet Night - trzecia odsłona. Strona: 1

DarkPlanet Night - trzecia odsłona Dodano: 2007-04-24 18:14

Amorphous napisał(a):
Ostania edycja cieszyła sie ponad 350 osobową frekwencją tym razem zamierzamy pobić ten rekord

Chyba rekord w ilości spożycia napojów wysokoprocentowych

Nooooooo Kochani :!: Czekamy niecierpliwie na te szczegóły, bo przecież to już niebawem. Ale co by nie grało, gdzie i na czym my z Doktorkiem i tak będziemy :D
Głupia kaczka (Rudy) niestety nie może

Dodano: 2007-04-24 19:09

ehhh...no niestety... tym razem moja osóbka nie zagości na DPnight :cry:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Re: DarkPlanet Night - trzecia odsłona Dodano: 2007-04-24 19:20

noone81 napisał(a):

Doktorek, zadnych rekordow pobijac nie bedzie, a szczegolnie tych wysokoprocentowych Przeciez jak wszystkie hełmy - ten takze wyjatkowo spokojny jest... :twisted:

P.S. Czy to bedzie impreza zamknieta dla tych z zewnatrz? Mam cichą nadzieje, ze tak...

Dodano: 2007-04-24 19:36

kurwa mać a mnie znów nie bedzie ;/ że też to w wakacje nima ;/ Bedzie taka bibka w wakacje to se urlop narucham i bym przyfyrał do was jakimś starym posiągiem albo innym srodkiem komunikacji np. koniem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bawcie sie dobrze i jak bedziecie miec chwile wolnego na bibie to wypijta chodź łyka za zdrowie

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Re: DarkPlanet Night - trzecia odsłona Dodano: 2007-04-24 20:05

dr_Faustus napisał(a):
[quote:51cff51ba1="noone81"]

Doktorek, zadnych rekordow pobijac nie bedzie, a szczegolnie tych wysokoprocentowych Przeciez jak wszystkie hełmy - ten takze wyjatkowo spokojny jest... :twisted: [/quote:51cff51ba1]

Jahahaha :D

dr_Faustus napisał(a):
Czy to bedzie impreza zamknieta dla tych z zewnatrz? Mam cichą nadzieje, ze tak...

Raczej na pewno niestety nie

Dodano: 2007-04-24 20:21

Ten tego. Dktórej trwa ta impreza? Bo jakoś nie widzi mi się nocowanie na dworcu

Dodano: 2007-04-24 20:50

Gurth, no przecież Kuba pisał że noclegów rezerwować nie ma potrzeby bo bawimy sie do rana :twisted: :twisted: :twisted:

Impreza Dodano: 2007-04-24 21:06

conajmniej do 8.00 rano - jak bedzie frekwencja robimy after

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-04-24 21:14

Oj, żeby to nie był taki mega-after jak rok temu, Kuba, co u Kingi na grillu byliśmy :twisted: Bo każdy wróci z innego kierunku 2 dni pozniej :lol: :lol: :lol:

A Bazyl co na to? :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-04-24 21:16

Mnie niestety także nie będzie...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-04-24 21:24

th napisał(a):

A szkoda Th - bo przyznam sie, ze liczylem na Twa obecnosc...

Dodano: 2007-04-24 21:24

th napisał(a):

No coś Ty Synek :?: :?: :?: Chcesz mamusie do łez doprowadzić :?:

Dodano: 2007-04-24 21:32

dr_Faustus napisał(a):
[quote:96a6b15f2a="th"]Mnie niestety także nie będzie...

A szkoda Th - bo przyznam sie, ze liczylem na Twa obecnosc... [/quote:96a6b15f2a]

Ja byłem święcie przekonany o tym, że będę na 3 odsłonie. Dopiero dziś amorphous uswiadomił mi co to dokładnie za dzien i ze będę wtedy 150 km od Poznania.

Pozdrawiam

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-04-24 21:34

FAFAL napisał(a):
kurwa mać a mnie znów nie bedzie ;/ że też to w wakacje nima ;/ Bedzie taka bibka w wakacje to se urlop narucham i bym przyfyrał do was jakimś starym posiągiem albo innym srodkiem komunikacji np. koniem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bawcie sie dobrze i jak bedziecie miec chwile wolnego na bibie to wypijta chodź łyka za zdrowie

no szkoda Fafał ze ciebie nie bedzie. poznal bym wreszcie tego thrashowego wymiatacza;] i wypil cos tak po rock and rollowemu;].
tymczasem toast za ciebie masz u mnie jak w banku;]

I'm rolling like a stone... never creep.