AUTOSTOP:). Strona: 1

AUTOSTOP:) Dodano: 2007-04-20 19:08

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

A moze temat autostopowy...??? Co Wy na to? Czy zdarza sie Wam zabierac ludzi na stopa? A moze sami preferujecie taki sposob komunikacji?:) Ciekawa jestem Waszych wrazen dotyczacych jazdy tzw. okazja:)

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2007-04-20 20:39

ja kiedyś uwielbiałam jeździć autostopem :) ale zawsze przynajmniej w dwójkę, samej to niebezpiecznie

Dodano: 2007-04-20 20:46

A mnie nie chca brać - powod? a kto by chcial taki zardzewiały hełm brac? Tym bardziej jesli i bez helmu 191 cm a do tego jakies to takie ponure chodzi ciagle...

Dodano: 2007-04-20 23:19

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

dr_Faustus napisał(a):
A mnie nie chca brać - powod? a kto by chcial taki zardzewiały hełm brac? Tym bardziej jesli i bez helmu 191 cm a do tego jakies to takie ponure chodzi ciagle...

No fakt, faceci maja trudniej, ale za to troche mniej niebezpiecznie :roll: Chociaz ostatnio tez sie wystalam kawalek czasu, ale nigdy sie nie poddaje 8) Stop to ryzyko w obie strony, dla zabieranego i zabierajacego, ale czasem mozna poznac ciekawych ludzi. Znajomi poznali sie stojac razem na stopa i teraz sa malzenstwem :wink:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"