Marilyn Manson - nowości w sieci. Strona: 1

Marilyn Manson - nowości w sieci Dodano: 2007-04-17 22:39

Be my Vampire Mr Antichrist... :twisted:

Mniej wiecej w tym samym czasie MM rusza na trase, oby nie zapomniał o Polsce... Takich koncertow jak na Torwarze czy w Arenie sie nie zapomina... Choc prawdziwe dzieło sztuki LIVE bylo wlasnie w Wawie (Ci co nie byli mogą zobaczyć to na DVD - Guns, God and Government Tour)

dr Faust :twisted:

Dodano: 2007-04-19 08:14

fajnie by było jakby do Torunia zajechał...

inny od innych

Nie wiem jak wy,ale ja wole stare kawalki MM Dodano: 2007-04-26 19:28

Na chwile obecną odnosze wrażenie jakby kapela troche siadla.Za czasow gdy przy Mansonie stal Ramirez bylo o wiele lepiej,a juz napewno-inaczej. Tak czy siak nie ma to jak plytka Antichrist superstar:-)

Re: Marilyn Manson - nowości w sieci Dodano: 2007-05-06 09:21

dr_Faustus napisał(a):
Be my Vampire Mr Antichrist... :twisted:

Mniej wiecej w tym samym czasie MM rusza na trase, oby nie zapomniał o Polsce... Takich koncertow jak na Torwarze czy w Arenie sie nie zapomina... Choc prawdziwe dzieło sztuki LIVE bylo wlasnie w Wawie (Ci co nie byli mogą zobaczyć to na DVD - Guns, God and Government Tour)

dr Faust :twisted:

Miałam okazję być na koncercie MM, który odbył sie w poznańskiej Arenie. Pamiętam jak dziś był to 10 czerwca 2003r. Dali czadu, było mnóstwo nagości, chociaż sam Manson ubrania nie ściągnął. A szkoda

A co do nowego albumu Eat Me Drink Me to po prostu wymiekam :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Re: Marilyn Manson - nowości w sieci Dodano: 2007-05-06 09:49

smith666 napisał(a):

Jak ładnie do Ciebie mam się uśmiechać Smith, byś album mi nagrała i na zlocie wreczyła? :lol:

Re: Marilyn Manson - nowości w sieci Dodano: 2007-05-06 09:54

dr_Faustus napisał(a):
[quote:c9756e4cce="smith666"]

Jak ładnie do Ciebie mam się uśmiechać Smith, byś album mi nagrała i na zlocie wreczyła? :lol:[/quote:c9756e4cce]

Drogi dr_Faustus nie będzie mnie na zlocie :cry: Ale będzie Ev :) więc płytkę zgram, dam Ev, a następnie doręczy MM Eat Me Drink Me Tobie na zlocie :twisted: pasuje ?

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.