Dodano: 2007-04-21 21:00
"mało jeszcze wiesz" hehe koniec offtopa a nie wie ktoś kiedy dorzucą dalszy ciąg kapelek i kiedy będzie dokładny grafik?
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
Dodano: 2007-04-21 21:26
Jezeli doczekacie sie tam Rammstein, to przyjade tam z wielkim kaktusem, ktory niespodziewanie wyrosni mi na czole
Rammstein koncza w tym roku urlop, zabieraja sie do tworzenia nowej płyty. mimo iz metnie wspominali ze 'moze zagraja na jakichs festiwalach latem" to raczej na tych niemieckich :). O ile wogole zechce im sie tylki ruszyc gdziekolwiek.
Victims, aren't we all...
Dodano: 2007-04-21 21:34
ja tam rammsteina raczej nie chcę :) ale mogliby zaprosić jakieś konkretnie wyje***e kapele...
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
Dodano: 2007-04-22 06:57
| Caron napisał(a): |
Jezeli doczekacie sie tam Rammstein, to przyjade tam z wielkim kaktusem, ktory niespodziewanie wyrosni mi na czole
Rammstein koncza w tym roku urlop, zabieraja sie do tworzenia nowej płyty. mimo iz metnie wspominali ze 'moze zagraja na jakichs festiwalach latem" to raczej na tych niemieckich :). O ile wogole zechce im sie tylki ruszyc gdziekolwiek. |
Niech Ci rosnie - a ja bede go starannie dogladal, bede podlewal, uwielbiam kaktuse, szczegolnie tak kolczate jak ten Twoj... Szkoda tylko, ze wszyscy pojęli o co temu kaktusowi chodziło, co miał na myśli, za wyjątkiem Ciebie i Twojego... No coż - nie wszystkim roślinom inteligencja dopisała
Pozdrawiam tych darkplanetan, ktorzy odczytali i zrozumieli...
To byłem ja...
Faust
Dodano: 2007-04-22 10:31
Której części nie zrozumiałeś?
Po prostu, prędzej mi kaktusik na czółku wyrośnie niż Rammstein przyjadą na Hunterfest.

Victims, aren't we all...
Dodano: 2007-04-22 10:59
Hehe już wiem, że mnie tam nię będzie, więc może nie będę tak bardzo żałował :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."