Dodano: 2007-03-22 20:37
| Ev napisał(a): |
| [quote:bfed7446b0="smith666"]Kolejne newsy:
wystapia m.in. 6.07 - Frontside, Akurat, Arakain, Behemoth, Samael, Type'O Negative 7.07 - Virgin Snatch, Insane, Acid Drinkers, HUNTER, Rammstein 8.07 - Vavamuffin, Rasta, Machine Head, Kult .... |
8O
Wymiękłam
Ja już chcę HF :D
Smith, teraz Ty robisz za kierowcę
Ja się więcej nie dam
[/quote:bfed7446b0]
załatwione :)
co by nie zagrało na HF i tak będzie zajebiście :) tylko Ev w ty roku chciałabym jechać z większą ekipą :) kto się pisze ? :lol:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2007-03-22 20:41
Niewiem czy fafał da rade bo bedzie ledwie po Festiwalu im. Ryśka Riedla w Tychach. Jak mój organizm wytrzymie to napewno wpadnie. A i co ważne czy mi głos wytrzymie
bo po ostatnim festiwalu w tychach byłem niemową hehehehe
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-03-22 20:42
Przyjezdzajcie - ja na miejscu będe na Was czekał :twisted: Im nas wiecej - tym lepiej.
dr F. :twisted:
Dodano: 2007-03-22 20:52
Ja z EV i tam inne wstrętne gęby...
będziemy dwa dni przed festiwalem :) w najgorszym wypadu dzień przed :)
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2007-03-22 21:02
Kurcze
Taki skład i ma mnie nie być
Nie ma co musze stanąć na głowie i skombinować kase 
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-03-22 21:05
| smith666 napisał(a): |
Ja z EV i tam inne wstrętne gęby... będziemy dwa dni przed festiwalem :) w najgorszym wypadu dzień przed :) |
Jesli wypuszcza mnie z firmy i doturlam sie z Gdańska to będę czekał dwa dni wcześniej
Skoczyć będziemy mogli wtedy nad okoliczne jeziorka
A jest tu kilka uroczych miejsc...
Pozdrawiam
Dodano: 2007-03-22 21:56
Zapewne ... :) A jeziorka to widziałam tylko dwa
Również pozdrawiam
Ciekawe, gdzie w tym roku będzie pole namiotowe...?
Dodano: 2007-03-22 22:15
To co Smith widzialas to nie jeziorka
Zapewniam ze w okolicy sa duzo ladniejsze miejsca... a pole namiotowe, o ile impreza bedzie w dalszym ciagu na plazy, mysle ze jak dotychczas pozostanie na stadionie miejskim...No ale niebawem sie dowiemy...
W sumie to mogloby byc juz lato - HF i przeprowadzka na CP
Pozdrawiam
Dodano: 2007-03-22 22:53
Na peno jest ślicznie, wkońcu to mazury 8) Jeśli pole namiotowe znów będzie na stadionie, to ciasnota niesamowita. Jeżeli będzie oczywiście mniej ludności to sie pomieścimy, w co wątpię oczywiście, bo z roku na rok na HF przybywa coraz to więcej ludzi :)
.... Dodano: 2007-03-23 00:25
wogole Szczytno jest ladnym miastem a i okolice pozwiedzalem wiec warto by nawet zostac na troche dluzej.....
a tak na marginesie to dobrze ze w tym roku nie pokrywa sie Hunterfest z Brutalassault to moze latwiej bedzie tam byc!!!!
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-03-23 10:04
Pole namiotowe - ja rok temu szczęśliwie nie "pływałam" po stadionie z namiotem - a zlokalizowaliśmy się na polu zmontowanym na prędce za "klymatycznym" cmentarzem :> bardzo sympatycznie było - polecam taki wariant i w tym roku :)
pozamieniałam się z amebą na rozum.