Elementy udanego związku. Strona: 4

Dodano: 2007-05-15 05:49

Semjanie o tej 3C kobiecie słyszałam - bo to jest idealna kobieta wg pewnego Ślązaka :wink:

Intymność święta rzecz........

SCHWEIGENDE nareszcie Cię widzę :D
Jeszcze Ci na bank kiedys wyjdzie i to już pewnie wkrótce- bo fajna z Ciebie kobitka :wink:

Dodano: 2007-05-15 05:57

strzalik napisał(a):
Semjanie o tej 3C kobiecie słyszałam - bo to jest idealna kobieta wg pewnego Ślązaka :wink:

Intymność święta rzecz........

SCHWEIGENDE nareszcie Cię widzę :D
Jeszcze Ci na bank kiedys wyjdzie i to już pewnie wkrótce- bo fajna z Ciebie kobitka :wink:

:arrow: strzalik....a ja to znam ..hmm...sam nie wiem skad w sumie z Częstochowy jestem więc może i tam załąpałem

:arrow: Shwei....a ja uważam, że Dr. ma dużo racji. Wiem, ze nie muszę pewnych stwierdzeń czytać...ale mimo woli czasem muszę i one wywracaja mnie na lewą stronę bleah!

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-15 06:36

Grunt, że znasz nie ważne skąd...
Moja kumpela z DP DarkMona studiuje w Częstochowie byłam ją ostatnio tam odwiedzić....Fajnie było :)

A jak podejśc do spraw finansowych związanych z przyziemnymi sprawami ( wikt, opierunek itd) żeby kwasu nie było w związku????????

Dodano: 2007-05-15 10:41 Zmieniono: 2007-05-15 10:59

semjan: nie obraziłam się bo nie ma o co :wink:
dr_Faustus: no ba! przecież nie chodzi o to by kogoś ograniczać
pozdrawiam 8)

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Dodano: 2007-05-15 10:56

8O Przepraszam wszystkich za to że jestem szczera, już nie będę bo nie chcę by kogoś to denerwowało...
Tak intymność jest bardzo ważna ale jeśli uważacie że nie powinno się pisać o sobie na foracj to po co je zakładać i pytać o wiele rzeczy ? (p.s. to było retoryczne pytanie) :roll:
pozdrawiam wszystkich i obiecuję być mniej wylewna :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Dodano: 2007-05-15 11:04

strunka napisał(a):
8O Przepraszam wszystkich za to że jestem szczera, już nie będę bo nie chcę by kogoś to denerwowało...
Tak intymność jest bardzo ważna ale jeśli uważacie że nie powinno się pisać o sobie na foracj to po co je zakładać i pytać o wiele rzeczy ? (p.s. to było retoryczne pytanie) :roll:
pozdrawiam wszystkich i obiecuję być mniej wylewna :wink:

Strunka nie przepraszaj....
Ja też czasem pytam Was o zdanie w pewnych sprawach osobistych ,ale pewnie tak jak Ty , nie pisze o tym o czym nie powinnam...
Więc wg mnie bądz dalej taka wylewna :)

Dodano: 2007-05-15 11:25

strzalik napisał(a):

Strunka nie przepraszaj....
Ja też czasem pytam Was o zdanie w pewnych sprawach osobistych ,ale pewnie tak jak Ty , nie pisze o tym o czym nie powinnam...
Więc wg mnie bądz dalej taka wylewna :)

dzieki i possdruffka :wink:
<strunka przytula przemiłą koleżanke>

Dodano: 2007-05-15 11:58

cześć Strzalik :) dzięki za maila, pięknie tam u Ciebie! i dzięki za miłe słowa powyżej :)

Semjan - ja nie mówię, że Doktorek nie ma racji.... Ma! Ale to jest taka racja, do której dojścia nikomu nie życzę.

Dodano: 2007-05-15 20:54 Zmieniono: 2007-05-15 21:10

Wedle zasad szkoły dobrego wychowania szanownego Ravena, zastosuje się i z trzema magicznymi slowami wychodze Ci na przeciwko:

strunka napisał(a):
Przepraszam

PROSZĘ

strunka napisał(a):
pozdrawiam

DZIEKUJĘ

strunka napisał(a):
obiecuję być mniej wylewna

PIERD... SIE :wink: