Najlepsze horrory :). Strona: 1

Najlepsze horrory :) Dodano: 2007-02-06 12:25

Polecam jeśli chodzi o takie z wampirami :twisted: to Van Helsing i nawet niezły Underworld Evolution.Może jakieś propozycje?

Dodano: 2007-02-06 12:28

po mojemu ten Underworld Evolution to troche nudny film o ile to filmem idzie nazwa Szczerze to zasnołem na nim Ale oczywiście każdy po swojemu ocenia ja oceniam w skali 1-10 na 2 bo zasnołem po 10 czy 15 min :lol: :lol:

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Re: Najlepsze horrory :) Dodano: 2007-02-06 13:01

Gothic69 napisał(a):
Polecam jeśli chodzi o takie z wampirami :twisted: to Van Helsing i nawet niezły Underworld Evolution.Może jakieś propozycje?

Sam temat jest ciekawy, ale UNDERWORLD?!?!?! Van HELLSING?! Toż to klasyka kiczu i nawet nie z gatunku... no, ale jeśli Ty się bałaś.... khem... khem...

Ja boję się na każdym, ale to każdym HORRORZE :wink: , ale nie na zwykłych filmach s-f/fantasy czy akcji Na ten przykład pękam ze strachu na Ringach i The Grudge czy jakichś tam bardziej wyrafinowanych produkcjach. Phi! Co ja mówię, ja sie boje nawet na thrillerach, a co więcej na PARODIACH Horrorów :D:D:D:D Wystarczy, że nagle będzie "bu!" i już.. :)

Swoją drogą film, który mnie najbardziej w życiu przeraził właśnie ostatnio przypadkiem miałam okazjęponownie oglądać i były to GREMILINY! Tyle, ze kiedy ich się bałam to miałam jakies 7/8 lat

Dodano: 2007-02-06 13:04

na mnie filmy nie robia wiekszego znaczenia..
zdecydowanie bardziej wole ksiazki

Masterton wymiata "Czarny Aniol" jest swietny :twisted:

Dodano: 2007-02-06 14:16

No na tych filmach co podałam nie ma się czego bać przyznam,ale poprostu lubie wampiry :) No a na The Ring może byc troche gęsiej skórki :wink: Oszukać przeznaczenie też nie jest złe 8) Oglądałam wszystkie części Piły nie wiem jak Wam ale mnie się nie podobał same jakieś sztucznie robione drastyczne sceny... :?

Dodano: 2007-02-06 14:30

Gothic69 napisał(a):
Oglądałam wszystkie części Piły nie wiem jak Wam ale mnie się nie podobał same jakieś sztucznie robione drastyczne sceny... :?
A umiałbys wymyslec bardziej wymyślne pułapki ?? Bo ja napewno nie chodź wyobraźnie mówia że mam zajebistą. Drastyczny a zarazem śmiesznym filmem jest Martwica mózgu już to gdzies tu pisałem.

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL