WOŚP - Coma. Strona: 4

Dodano: 2007-01-15 23:52

Inermis napisał(a):
<b>Ja tam entuzjastką Comy nie jestem dlatego też na koncert nawet gdybym mogła, pewnie bym się nie wybrała, jednak obserwuję dyskusję i wzruszyło mnie jedno zdanie, oto ono:</b>

<b>[quote:82fc214af1="Ev"]Moja mama kiedyś stwierdziła, że Owsiakowi to ona ufa, a caritas jej kościołem jedzie, a do kościoła ona zaufania nie ma
</b>

<b>EV GRATULUJEMY MAMY!!! :lol: :) </b>

<b>Za to wczoraj opatulona po szyję kocem oglądałam w telewizji TRWAM (Tadeusz Rydzyk WAM) reportaż na temat Woodstocku 2006 :wink: I... zdrowo się uśmialiśmy z tatą! :D Jak zwykle.. pokazano tam jedynie wszystko co najgorsze, specjalnie w tym dniu aby moherki jeszcze bardziej utwierdziły się w przekonaniu, że emeryturka wydana na O.Rydzyka jest jedynym szlachetnym, pobożnym uczynkiem :wink:

InerMiss
</b>[/quote:82fc214af1]

Mnie to zdanie też poruszyło :D Co w rodzine to nie zginie

Dodano: 2007-01-16 00:07

<b>

SoulHunter napisał(a):

Mnie to zdanie też poruszyło :D Co w rodzine to nie zginie
</b>

<b> Hi hi wiadomo brachol! :wink: :* </b>

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2007-01-16 00:09

Dodano: 2007-01-16 08:57

widze ze niektozy z was sa baaaardzo za WOSPem... ja ich nie "uwielbiam". ale nie potepiam... choc wiem ze wszystko robia tylko dla ROZGLOSU i KASY ktorej niewielka czesc idzie na dzieci... mam qmpli ktozy maja dwojke dzieci chorych na mukowiscytoze... i "jureczek" po prosbie o pomoc stwierdzil ze im to sie nie OPŁACA i ze ponad 20 osobowa grupa dzieci to za MAŁO zeby on im pomagal... a te dzieci nie dozywaja zbyt wielu lat i codziennie musza brac leki, straszna choroba, jak wiekszosc... *****syn
dlatego tez daje do puszki biore serducho ale wiem ze to jest wszystko takie nie do konca...
ale jak wszystko na tym je**ietym swiecie zreszta...

si vis amari, ama