Rammstein. Strona: 1

Rammstein Dodano: 2006-12-30 10:57

Nowa płyta Volkerball. czy się wam podoba? powiem że nawet fajna. Fragmenty koncertów. Jakie są wasze opinie. Ave mroczni bracia :twisted:

jestem spokojny mam 188 cm wzrostu. Trenuje kick-boxing. oczy piwne. czarne wlosy już krótkie jak widać na foto :)

Dodano: 2007-01-03 17:49

No cóż, ile ludzi tyle opinii.
Dziwie sie trochę, że dyskryminujecie zespół za język, no ale Wasz, mimo ze polski, też nie jest najpiękniejszy.

Muzyka Rammstein'a jest dość charakterystyczna właśnie przez język. Ogólnie kapela chwyta mnie za ucho, i oko, bo ich koncertu do końca życia nie zapomnę :twisted:

Dodano: 2007-01-03 18:27

kolego sympatyczny domagasz się bana....a swoim zachowaniem jedynie powierdzasz to o czym mówiła EV

Dodano: 2007-01-03 18:35

tu zwykłe przeprosiny nie wystarczą...poprostu trzeba usunąć te posty...czym zajmie się za pewne nie długo moderator...lecz twoje zachowanie jest karygodne i nie pozostanie zapewne tak obojętnie puszczone. Na przyszłośc proszę o znacznie większą rozwagę w swoich sądach bo to nie budka z piwem a forum do którego ma dostęp sporo ludzi :evil: :evil: :evil:

Dodano: 2007-01-03 18:52

czytam, czytam i oczom nie wierzę...... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Dodano: 2007-01-03 18:59

Rammstein gra muzykę tanzmetal, czyli taneczy metal.Till Lindemann zajebiście pisze i wykonuje teksty :!: Istnieje nawet norweski zespół Rammsund, który wykonuje piosenki Rammsteina.Zespół gra oczywiście covery w języku norweskim. :wink:
Osobiście Till Lindemann nie podoba mi się jako facet, ale patrząc na grupę rammstein czad maxymalny :wink:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.