Dodano: 2006-12-29 15:27
oj zazdroszcze tym ktorzy pamietaja swoje sny.... one podobno duzo moga powiedziec o tym co Cie czeka... ja niestety do tych szczesliwcow nie naleze i dlaego sie miotam jak ten pterodaktyl
zreszta wedlug tych naukowcow od snow sam sen to tylko kilka sekund w ciagu calej nocy... no to jakim cudem ja to mam zapamietac ;D
o mnie?... sprawiam czasem wrazenie zamknietego w sobie jednak to jest pozor:D choc tez dusza towarzystwa to ja nie jestem... Wole miec kilku przyjacioł w prawdziwym tego slowa znaczeniu niz tlumy falszywych...
Dodano: 2006-12-29 15:29
niech żyje mój łapacz snów!!! działa cholera na wszystkie, nie tylko na koszmary :wink:
Dodano: 2006-12-29 15:43
....ja w cuda nie wierze.... nie isnieje cos takiego :D a lapacze snow to uluda... jesli by sobie wmowic to taka sama moc moze miec plyta CD zawieszona nad łózkiem... nawet lepsze bo od razu by sie mogla jako pliki AVI zapisywac 
o mnie?... sprawiam czasem wrazenie zamknietego w sobie jednak to jest pozor:D choc tez dusza towarzystwa to ja nie jestem... Wole miec kilku przyjacioł w prawdziwym tego slowa znaczeniu niz tlumy falszywych...
Dodano: 2006-12-29 16:09
lapacz snow to cos w rodzaju chinskich dzwonkow tylko w miejsce dzwonkow ma cos w rodzaju pajeczyny na ktorej maja sie zatrzymywac sny... choc ja wlasnie chyba opatentuje lapacz na cd
w ogole mozna by biznes na tym zrobic
i zaraz oprogramowanie by do tego zrobic od razu z tlumaczeniem snu...
Dodano: 2006-12-29 16:12
Ludzie, sami fizole komputerowi dookoła :roll: :)
Dodano: 2006-12-29 16:26
Dodano: 2006-12-31 12:34
Tak mi przyszło do głowy, że może zna ktoś sposób na nauczenie się lucid dreaming?
Bo skoro ja swoich snów i tak nie pamiętam, to może chociaż na starość sobie odbiję i coś z tym zmienię :)
Fuck you dude!
Dodano: 2006-12-31 13:00
http://www.toja.com/lucidity/
Uczymy się razem... :) Moje lenistwo wraz z świadomymi snami się zapewne pogłębi, bo nie bede chciał się budzić... :D
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-12-31 13:02
Jeśli chociaż we śnie będę miał większy wpływ na to co robię niż w życiu, to po co się budzić? :D
W końcu nie żyjemy w średniowieczu, dzisiaj żyje się dla przyjemności, a nie dla powinności.
A ja w sumie marzycielem jestem, więc może w LD będę dobry 
Fuck you dude!
Dodano: 2006-12-31 13:07
Może uda nam sie załapac do jakiegoś centrum naukowego gdzie badają te sny. Niech nas podłączą pod kroplówkę i kompletnie nie budzą :D
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-12-31 14:18
hehe, byleby pozostawili nam możliwość swobodnego kreowania tych snów. Bo gdyby to oni chcieli obmyślać scenariusze, to jednak wolałbym mieć na wszelki wypadek kawałek zimnego metalu pod poduszką i możliwość obudzenia się w krytycznym momencie
Naukowcy mają czasami szalone pomysły 
Fuck you dude!
Dodano: 2006-12-31 14:49
z ciekawości....
czy ktoś z Was korzystał kiedyś z programów , wprowadzających w sny, wybudzającch ze snów , działających "sennie" na fale mózgowe ???
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D