Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

emi

Niech sie wali świat :D jade :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7775/Dream-Theater-ponownie-w-Polsce
Witam, pilnie poszukuję gotyckich butów, najlepiej na koturnie. Nie niższe niż 10cm. Rozmiar 39 lub (jak podają niektórzy producenci) 38,5. Chodzi mi oczywiście o jakieś p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8031/Pilnie-szukam-butow
Agencja Artystyczna”Kabaret” organizuje w dniu 12 października o godzinie 20.00 w Klubie STUDIO przy ulicy Budryka 4 w Krakowie niepowtarzalny koncert brytyjskie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8287/koncert-Uriah-Heep
Dobra recenzja. A na koncercie zdecydowanie brakowało Revolve.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8543/Melvins-Firlej-Wroclaw-15-10-2011
"Od: mayinby Data: 2012-01-03 21:37:09 Tytuł: HI mayintajohn@yahoo.com Jestem Mayinta, szczupła bardzo dobra dziewczyna szuka. Prosimy o pozwolenie mojego kontaktu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8799/skad-ten-spam
Witajcie klimatyczni z Lublina i okolic Dysponuję kilkoma wolnymi miejscami na Sylwestra w knajpce na Starym Mieście w Lublinie w klimacie gothic, electro, dark metal itp. (w st
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9567/Gotycki-Sylwester-w-Lublinie
ja mam naprzykład muzykę z filmy Addams family 2
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9823/Mroczna-muzyka-z-filmu
Tak, gwoli ścisłości, LP "Absence" ma trafić do sprzedaży 14 października.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10079/Wygraj-singiel-Blindead
Bankrutowanie przez coś takiego, to czysta przyjemność :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10335/Castle-Party-2014-juz-za-niecale-cztery-miesiace
W tym roku VI edycja! Zapraszam na stronę klubu: http://fantasmagoria.gniezno.pl/ Program: http://fantasmagoria.gniezno.pl/component/content/article/1-nowiny/238-przedstawia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10591/Fantasmagoria-2011-II-Gnieznienski-Konwent-Fantastyki
Zaintrygowałeś Wujas, poszukam. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11359/Mephorash-1557-Rites-Of-Nullification
Witam, chciałam się z wami podzielić moim odkryciem, otóż odkryłam zespół który bardzo mi się spodobał, ma w sobie to "coś", że tak powiem :D Mają naprawdę świetne
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11615/BLACK-BEE-D
[color=red:b62e1d1b1b]Album, który mnie oczarował.Zresztą zerknijcie na www.moonspell.com - świetny clip do Finisterra! Jak dla mnie numerem jeden jest w/w/ tytuł,oczywiście
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/96/Nowa-plyta-Moonspell
Zacznę od uwag... Lepiej brzmi: poczuł zamiast uczuł :>, oczy zamiast oczka, skoro tekst jest taki emanuujący seksem w szerokim tego słowa znaczeniu. Niekonsekwencja. Zr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/352/Wampirza-milosc
wjazd 8 zł - godzina 18.00
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/608/AWAKING-ON-THE-RAIN-TOUR-Katowice
Zacznę może od tytułu...gdy go zobaczyłam byłam bardzo ciekawa kto i jak napisał wiersz o aniele...mimo wszystko zbudowałam sobie wyobrazenie jak ja sama bym napisala taki w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/864/Aniol
znacie zespol royksopp?? podejrzewam ze wiekszosc tak, a napewnbo znacie what else is there... spiewa tam taka laska lamanym angielskim... i ta laska wlasnie wraz ze swoim b
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1120/the-knife
:twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1376/Acute-Mind-Eternity
Droga PIekna "minawi" orginalny tytul bardziej mi sie podobal co w nim bylo zlego :?: :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1632/The-Prodigy-w-Polsce-we-Wroclawiu
Sprzedam nowe koszule z klimatu emo,goth,psycho,rockabilly,metal itd.. zainteresowanych prosze o kontakt gg:8375243 bądź mail: unitedshop@wp.pl fotki poniżej cena 50zł s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1888/Sprzedam-NOWE-koszule-w-klimacie-goth-emo-psycho-itd-WARTO
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło