Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

emi

Pamietam jakby to było dziś, gdy znajomy wpychał mi wrecz na siłę płytkę Sigur Rós obiecując "muzyczny orgazm". Podchodziłem do takich zapewnień sceptycznie słysząc ju
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1109/Sigur-Ros
Mam ogromne pytanio- prośbę, czy ktoś z Was nie ma jakiegoś starego, niepotrzebnego koca??? Będą mi bardzo potrzebne przy zabiegu, który jest związany z leczeniem chorego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1621/Szczegolna-prosba
6/7
bukolika! jak słodko :) co prawda o wsi ani słówkiem, ale i tak sielanka ;] bardzo mi to przypadło, tak na poprawę humoru. I plynie i uśmiecha się do mnie. Chyba dobrze jest
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1877/6-7
Mamy miejsce w 8-mio osobowym busie z Poznania do Szczytna. Wyjazd w sobotę ok. godz. 10:00, powrót po koncercie Sepultury. Koszt 100 zł gg: 3220096
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2133/Bus-z-Poznania-na-1szy-dzien-Hunterfest
31.08.2007 to premiera tylko w Niemczech. Na świecie krążek ukaże się 03.09.2007
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2389/The-Vision-Bleak-8211-The-Wolves-Go-Their-Prey
Z przymrużeniem oka dla tych co umieją je mrużyć :wink: www.deadname.com :lol: minawi - Angelic Scars :lol: nie no jak sie czlek nudzi to juz glupoty w necie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2645/Gothyckie-pierdoly-na-Halloween-lt-hahaha-gt
W tym temacie chciałbym, żebyscie się wypowiadali na temat jak zaczęliście słuchać tego czego teraz słuchacie :D Na pewno musieliście jakoś do tego dojść, więc pyta
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2901/Jak-to-sie-zaczelo
w dwóch postach w tym temacie byłem zdecydowanie bardziej twórzy niż autor tegoż tworu 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3157/Poszerzona-przyzwoitosc
Na supprocie na pewno zagra Controlled Collapse :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3669/Combichrist-koncert-zlot-fanow
W koncu posłuchałem tej płyty. O klasę lepsza od debiutu, pomysłowa, ma lepsze brzmienie ... dla mnie ok :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3925/Nocturnus-Thresholds
Za oknem pogoda iście jesienna, więc na sentymenty się Konikowi zebrało. ;) Gdyby żył, świętowałby dziś 51 urodziny. Grzegorz Ciechowski tekściarz, kompozytor, muzyk,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4181/Grzegorz-Ciechowski-Republika-Obywatel-G-C
Wg mnie Paulina ma niezaprzeczalnie lepszy głos niż Medeah (ale to też moje subiektywne zdanie).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4437/Delight-Last-Temptation
[quote:cd5ae9d000]Ja Jestem synem Beliala i śmiertelnej kobiety, której imię przeminęło wraz z neonami.[/quote:cd5ae9d000] Skąd Ci się te [b:cd5ae9d000][color=red:cd5ae9d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4693/Zlo
Jeśli ta kapela się faktycznie reaktywuje, to będzie to coś pięknego! Brakowało mi tych wariatów. Gdyby jeszcze chcieli wejść wspólnie do studia...uaaaa, chyba wybiegam z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4949/Faith-No-More-powraca-na-scene
Kolejny znakomity album zespołu z finlandii piszcie i recenzujcie....
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5717/Korpiklaani-Karkelo
[img:5e1f46358e]http://img526.imageshack.us/img526/7784/deintegrofc3.jpg[/img:5e1f46358e] 01. SumaStyli - [De Integro #01] Wejście 02. SumaStyli - [De Integro #02] De Integro
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5973/SumaStyli-De-Integro-2009
Nie jestem rodzimowiercom gdyż moja wiara to Asatru - czyli religia dawnych germanów od czasów rzymskich a nie tylko wikingów... Znam jednak wielu polskich pogan i więcej tam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6485/Poganie-Jednym-Glosem
Kto z was idzie na flash mob zombie walk? jak się przebieracie xD? Ja mam pomysł na dziecko-zombie z misiem ;P I nie wiem czy przebrać się właśnie za nie, czy za rock star zo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6741/Flash-mob-zombie-walk
No nie tylko Tobie ten tekst tak się kojarzy - witaj w klubie. "Mały- rozwydrzony" - dobrze nazwane. Tylko jeszcze leki, to "małe- rozwydrzone", mogłoby brać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7253/Dab-katynski-8211-Polska-lasem-stoi
Mnie najbardziej podobał sie debiutancki "Fairydust" - zdecydowanie najbardziej subtelny, z najciekawszymi melodiami i chyba z najbardziej nieokrzesanym klimatem. Mam wrazenie, ze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7765/Trobar-De-Morte-Reverie
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło