Wysłany: 2006-11-21 19:51
Internet jednak łączy z ludźmi... Byleby nie zastąpił "prawdziwego" życia, a będzie dobrze...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-22 17:06
Siec to jednak dobry sposób na nowe znajomości.W ten sposób poznałem połowe swoich znajomych (szczególnie jedną- Karolinę :D.Pozdrawiam ) :D
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2006-11-22 17:52
hihi 8) :wink:
I własnie dlatego kocham gg :)
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-25 09:02
No ja tez kocham gg ale tylko wtedy gdy mi sie nie ścina......... :evil:
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2006-12-10 13:25
Żeby nawiązać nową znajomość komunikatory i czaty są bardzo dobre :D. Tylko trzeba uważać, bo można natrafić na osobę, na którą się zupełnie nie spodziewamy trafić :wink:. Ja osobiście jestem typem samotnika, ale lubię od czasu do czasu [ no dobra, może nawet trochę częściej ] pogadać na gg lub skype lub ICQ.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
odpowiedz Wysłany: 2007-09-09 10:39
jest to napewno dobry sposub zeby nawiazac nowe znajomosci lub po prostu pogadać na gg :lol:
życie to gotyk
Wysłany: 2007-09-09 11:30
Będąc na gg często trafiam na zboczeńców!!! :? Nie wiem może cosik we mnie jest takiego, że ich notorycznie przyciągam. Jednak zgadzam się całkowicie, że sieć to miejsce gdzie można zacząć nowe, cudowne znajomości :D .
Wysłany: 2007-09-09 13:46
Ja poznałam przez internetową gre fantasy mojego chłopaka :) najpierw znaliśmy się tylko w tamtym mudowym świecie, później długie rozmowy przez gg, następnie spotkanie w riliu... i wielkie love :) Niestety poznałam przez neta też nieodpowiednie osoby, ale w większości zaznajomiłam się z fajnymi ludźmi, z którymi czasem miło jest pogadać :)
Wysłany: 2008-01-12 17:30
siec jest dobra, gdy sie natrafia na podobno myslace duszyczki, niestety najpierw trzeba sie przebic przez duzy mur lichwiarzy, zboczencow, prostakow itp. , ale i tak najbardziej cenie sobei rzeczywistosc , bo wtedy mozna jedynie dobrze poznac czlowieka.
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Wysłany: 2008-01-12 17:48
Swego czasu bylem anty tak komunikatorom, blogom itd. Ale z biegiem czasu "zmieklem" iz tak napisze i powiem, ze poznalem kilka fajnych osob dzieki dedykowanym stronom. Moj kolega w taki sposob poznal swoja dziewczyne i juz niedlugo stana razem na slubnym kobiercu. A pomyslec, ze kilka lat temu bylem dosc zagorzalym przeciwnikiem tego typu znajomosci. A jesli chodzi o poznawanie zboczencow czy tez nieodpowiednich osob porzez siec polecam film "Hard Candy" baaaardzo fajny i ta mloda aktorka wbila mnie w fotel doslownie
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy
Wysłany: 2008-01-12 17:53
o! interesujace :wink: postaram sie obejrzec.
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Wysłany: 2008-01-12 18:04
Faye Napisał: |
o! interesujace :wink: postaram sie obejrzec.[
Mam nadzieje, ze to moze cos pomoze http://pulapka.filmweb.pl/ Wyszedl swego czasu na DVD ale ja osobiscie sciagnalem z torrenta takze mysle, ze jeszcze powinien byc. Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy Wysłany: 2008-01-12 23:51 Plakat jest calkiem niezly :wink: "Umierać bez miłości , kochać przez śmierć" Wysłany: 2008-01-13 00:36 Ani filmu nie widziałem ani książki nie czytałem ale samotność w sieci istnieje( jestem tego przykładen ) to mój jeden z nielicznych postów w necie odkąd mam net ( czyli od 2,5 roku )
Wysłany: 2008-01-13 09:23 Autoreklamy nie uznajemy :wink: joke......
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć" Wysłany: 2008-01-14 10:54 Swiete slowa :!: 8) "Umierać bez miłości , kochać przez śmierć" Wysłany: 2008-12-05 19:19 ludzie, którzy pojawiają się w Internecie, mogą szukać tylko informacji. wtedy nie nawiązują praktycznie żadnego kontaktu z nikim, chyba że brak informacji go wymusza, np. muszą do jakiegoś znawcy wysłać mailem zapytanie.
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna. |