Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gra ktos w gry interentowe typu ogame?. Strona: last

Gra ktos w gry interentowe typu ogame? Wysłany: 2006-10-10 20:29

Mam pytanie czy ktoś gra w gry typu ogame ja siedze dużo na Galaxywars.pl i Bloodwars.pl
Jeśli gracie w tego typu gry to może zacznijmy tworzyć wspólne sojusze razem zawsze łatwiej.

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-10-10 20:37

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

Ja gram w MonstersGame :)

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2006-10-12 13:04

Kiedyś grałam w Ogame, ale po pewnym czasie mi się znudziło (mój chłopak zrobił sobie z moich planet farmy ), potem bitefight, ale był totalnie beznadziejny, tibii nie próbowaałam wystrczyło że widziałam u kolegi i mi to w zuepłnosci wystarczyło

:)

Wysłany: 2006-10-16 16:49

Gra ktoś w doh? :oops:

http://doh.pl/unreg.php
:twisted:
bardzo ciekawa gra
[u:4c760b24d7]DoH rozgrywa się w świecie bohaterów, smoków i magii. Możesz:[/u:4c760b24d7]

wybrać spośród różnych klas bohatera,
szkolić różnego typu jednostki,
zmierzyć się z innymi graczami,
szkolić własnego bohatera,
zdobywać doświadczenie,
rozbudować własny zamek,
założyć własną gildię,
przemierzać lochy,
komunikować się z innymi graczami poprzez wbudowany system wiadomości,
i wiele, wiele innych!!! XD

Wysłany: 2006-10-16 18:33

Ano, niestety grywam :D Dzięki studiom na szczęście przeciwnicy mnie rozwalają, a to bardzo zniechęca do tak czasożernych rozrywek :D Obecnie Uni41 (wcześniej były inne, ale usuwałam konta) i hm........ właśnie postanowiłam usunąć także to na Uni41, więc ekhm... nieaktualne :D :D :D

ps. To konto zostanie skasowane 2006-10-23 19:34:48

Wysłany: 2006-10-16 19:02

a pogrywalem sobie w ogejma czas jakis temu, ale czlony skasowali mi konto mimo ze wzialem urlop :wink: moze i topsz sie stalo bo pewnie sam bym go nie skasowal i za jakis czas bym wrocil i gral i gral i gral i gral i gral i jeszcze gral i gral i takie tam

--------------
Placebo-The Bitter End

united we stand divided we fall

Wysłany: 2006-11-02 09:14

Tak jak wtedy napisałam, tak już nie gram w ogame ;P Hehe, takie rzeczy uświadamiają mi mój opór ;D

Wysłany: 2006-11-23 01:17

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

Od niedawna jest nowa gierka knightfight :D wciągła mnie nieziemsko i mam swoją gildie hyhyhyhy :D

Wysłany: 2006-12-13 22:20

W Ogame grałem ponad 9 miesięcy. Teraz trzymam sie o takich gier daleko bo uzależniają. Potrafiłem całą dobe myśleć tylko co zrobić żeby ocalić moją flote, wstawałem o 3 w nocy i wsyłałem ją na FS. Masakrycznie wciągające :D

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2006-12-13 22:47

Lineage II

Wysłany: 2006-12-13 23:08

W sumie gralem w pare gier tego rodzaju, mialem tez swojego czasu konto na ogame.pl. I z tego typu gier, wlasnie ta mnie najbardziej wciagnela, ale w koncu z powodow ode mnie niezaleznych [czasowy brak stalego dostepu do neta], odpuscilem sobie, moze wroce, choc konta pewnie nie ma

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Wysłany: 2006-12-13 23:40

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

Z gier internetowych to MU Online, Knight Online i Tibka ;P ale to dawno było... :P

...miej żabę zawsze pod ręką

Wysłany: 2006-12-15 13:27

Może ktoś polecić jakąś ciekawą gierke obecnie?

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2007-01-09 20:19

javascript:emoticon(':twisted:')
Twisted Evil
ejj zna ktoś fajne gry internetowe typu Bitefight,albo OGame...??

Wysłany: 2007-01-09 23:20

Dark_Viper (Primogen)
Dark_Viper
Bydgoszcz/Poznań

:twisted: Bitefight :twisted: gram w to :D

In Nomine Noctis

Wysłany: 2007-01-10 00:02

Jo, BiteFight jest dobre, choć z tego rodzaju grami bliższą styczność mam od niecałego tygodnia, to muszę powiedzieć, że potrafią one człowieka pochłonąć.
Ejże, Bartku, a na którymś Ty serverze grasujesz i jaką rasą? może byśmy cosik wspólnie pokąsali lub stanęli naprzeciw siebie. Ja panoszę się na 3 jako wampir rzecz jasna, a Ty gdzie balujesz?

Jeszcze myślę coby się tą gangsterską Vandettą zainteresować, ale na razie brak czasu.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-01-22 23:12

Nie najgorzej wspominam RedDragon. W Ogame nie grałem, bo z tego, co słyszałem strasznie wciąga -a ja się daję łatwo w ciągnąć. Może ktoś słyszał o PlaneShift -obecnie w fazie testów bardzo obiecująca gierka. Może nie jest to WoW, ale mi się podoba. Nie mogę się doczekać kolejnych, lepszych wersji.

Wysłany: 2007-01-23 00:09

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

Widze, że lubicie Bitefight a ja Wam polecam KnightFight jest podobne ale więcej bajerów, gadżetów i ogólnie więcej frajdy :D W sumie to wlasnie z Bitefighta przeszedłem na KnightFight

Wysłany: 2007-01-23 00:32

No ja w sumie Bite Fighta sobie na razie odpuściłem, głównie właśnie ze względu na to, że w zasadzie niewiele się tam dzieję, tzn. mało opcji dających jakieś pole do popisu, bardziej twórczej gry, że się tak wyrażę. Teraz łoję non stop w Destination Of Heroes, w świecie fantasy.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-01-23 00:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Zet, byś lepiej się zajął studiami, a nie grami teraz :P

A Bite Fight też mi się znudził jak doszłam do chyba 8 poziomu...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło