Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gra ktos w gry interentowe typu ogame?. Strona: 3

Wysłany: 2009-08-27 22:05

Niegdyś w wiele MMO sie ciupało, sporo tego przeszło przez mój komp, tym jednym który przytrzymał mnie na dłużej był Lineage II, zaczynałem grać jak wchodziła 2 Kronika. Grałbym nawet do dzisiaj, gdybym miał czas i gdyby system questów był bardziej rozbudowany.

A te przeglądarkowe, też trochę już widziałem. Obecnie nawet wciągnęła mnie Vis Arcana. Nieco zmodyfikowant silnik Ogame w klimacie fantasy. W sumie nie grałem jeszcze tak długo w żadną inną grę przez przeglądarkę. Póki co się rozkręcam, 56 lvl, Mroczny Elf, Zabójca.

Wysłany: 2011-04-01 00:15

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

prymitywne shakes&fidget, świat 3.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2011-04-04 19:48

[quote:6efe6b5c68="Wampgirl"]prymitywne shakes&fidget, świat 3. [/quote:6efe6b5c68]
Podobnież tyle, że świat 7. Dodatkowo Mafia Wars

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2011-04-04 21:09

HBVILK (Bicz)
HBVILK
Skoghall Szwecja

gram juz czwarty rok w Traviana z taką bandą znajomych ze świata...he he

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Wysłany: 2011-04-04 22:32

[quote:687a4e0963="HBVILK"]gram juz czwarty rok w Traviana z taką bandą znajomych ze świata...he he [/quote:687a4e0963]
Ciągle mi się ich reklamy otwierają za każdym razem jak szukam torrentów albo innych plików do ściągnięcia. Są wszechobecni!

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2011-07-04 13:55

Grałem w wiele takich gier, ale najbardziej lubię Gatewars.

- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, "Czarodzicielstwo"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło