Wysłany: 2010-01-04 15:56
Postanowienie no.1: nie mieć postanowień ---> nie warto się rozczarowywać :}
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-04 19:10
[quote:48f23bca50="Envy"]Jak dotrzymacie tych wszystkich swoich postanowień to mi cycki urosną :P. A ja chce zdać sesje o :P.[/quote:48f23bca50]
też bym nie narzekała No, to dotrzymujcie, dotrzymujcie
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-04 19:53
A jo postanowienie mom choć nie bede niczego robił na siłe. Jak sie uda to sie uda. ZDECYDOWANIE MNIEJ PIĆ!!!!!!!!!!!!!!! nauczke już miałem wiec może sie udać
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2010-01-04 22:08
A zbywające na alkohol pieniążki można przeznaczyć na chore dzieci/schroniska dla zwierzaków.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-04 22:10
Muszę trochę nad brzuszkiem popracować bo po świętach się taki niefajny zrobił;/ (chyba zapiszę się na aerobik albo coś w tym stylu), no i postaram się żeby mi starczało kasy od 10go do 10go bo jak dotąd w ostatnim tygodniu przed przelewem zawsze jej brakowało (a w najbliższych miesiącach czeka mnie maaaaaaaaaasa wydatków;/)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-04 22:44
[quote:c676b87fed="Envy"][quote:c676b87fed="FAFAL"] ZDECYDOWANIE MNIEJ PIĆ!!!!!!!!!!!!!!! nauczke już miałem wiec może sie udać[/quote:c676b87fed]
A co w tym takiego trudnego? Nie kupujesz i już. Chyba nie musisz z samego rana wypić żeby Ci sie łapy nie trzęsły...[/quote:c676b87fed]
Widocznie nie pijesz zbyt dużo i to sie ceni, ale nie mów że to nic trudnego.;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2010-01-04 23:17
[quote:b9d7b681f4="Envy"][quote:b9d7b681f4="Wampgirl"]A zbywające na alkohol pieniążki można przeznaczyć na chore dzieci/schroniska dla zwierzaków.[/quote:b9d7b681f4]
A nie na fajki ? :D[/quote:b9d7b681f4]
A skąd, jestem wolna od wszelkich nałogów, a papierosów wprost nie cierpię.
Wysłany: 2010-01-10 01:56
A mój profesor postanowił sobie nas zacząć pytać na oceny i zrobić kolokwium z całego półrocza. Yeah, wykładowca z powołaniem.
Wysłany: 2010-01-10 10:22
"Mistrz ciętej riposty" się odezwał...
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-10 11:04
Nie patrzeć wstecz na wszystko co złe, żyć lekko i w moim stylu nie zmuszając się do niczego.
Wysłany: 2010-01-11 00:02
Rozpoczęcie pracy społecznej w jakimś hospicjum albo organizacji o podobnym charakterze.