Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Dobre gry. Strona: 4

Wysłany: 2009-12-13 14:37

Dzis ukazały sie nowe trailery.
Nadchodzi...
Star Wars The force Unleashed II !! WOOHOO!! :D
Batman Arkham Asylum 2
Halo Reach (prequel)
+ Nowy Prince of Persia który jest egranizacją ekranizacji gry :D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2009-12-14 16:12

Hehe widzę że temat baaardzo ogólny jest mnie starwarsy nie interesują jakoś ... nie wiem ale ten klimat mnie odrzuca ja ostatnio pykam w:
World in Conflict (baaaardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta gra)
NHL 09
Settlers VI
i chyba się zaopatrzę w Mount&Blade Ogniem i Mieczem :D ściągnąłem demo pierwszej części (bo z tego co czytałem to jest niemalże to samo tylko że w OiM jest faktyczny świat) i bardzo pomysłowa ta gra się okazała aż na próbę się spóźniłem wczoraj, tak mnie wciągnęło hehe

jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba "żyj i daj żyć innym" ;p takie najsensowniejsze jak dla mnie i co najbardziej do mnie trafia ;p

Wysłany: 2009-12-14 18:47

F.E.A.R
Heroes III
Might and Magic VII
godny uwagi jest Dragon Age i The Void (nie przepadam za przygodówkami, ale ta jest godna polecenia)
Torchlight - twórcy gry nawet nie próbowali udawać, że nie chcieli stworzyć kolejnego diabloida. Jedyną wadą jest brak trybu multi, ale podobno powstają już odpowiednie mody

Wysłany: 2010-02-09 18:17

[color=YELLOW:eb4d902ddc]BioShock 2 debiutuje dzisiaj na światowym rynku. Produkcja trafiła do sprzedaży jednocześnie na wszystkich najważniejszych rynkach, w tym Polskim. :)[/color:eb4d902ddc]

Ale tak see...myślę że skoro nie zainteresowała mnie szczególnie część pierwsza, to i zapewne druga też nie zrobi na mnie większego wrażenia,ale....? kto to wie a nóż > :-D

[img:eb4d902ddc]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:eb4d902ddc]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-03-22 20:20

Ja ostatnio grywam w Street Fighter IV. Grałoby się o wiele lepiej, gdyby nie całkiem z dupy sterowanie na klawiaturze. Zanim zdecydujecie się na zakup tejże gry zainwestujcie w dobrego pada, bo inaczej ciężko wam będzie wykonać jakiegokolwiek kombosa.

Wszystko się kiedyś kończy

Wysłany: 2010-03-22 21:22

Pad/joy do takich gier to podstawa od kilku dekad- hameryki nie odkryłeś :P

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Wysłany: 2010-03-22 21:54

Apropos gier ^^
Czy ma ktoś sposób na przejście pewnego ostatniego BoSSa w Devil May Cry 3? xD

Wysłany: 2010-03-22 23:54

Hit him hard! :D
O ile sie nie mylę walczysz wtedy wraz z Vergilem. Gdy główny boss rozpada się na pijawki używaj bazooki :P

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2010-03-23 03:47

josefine (Anciliae)
josefine
Poznań [SlutGarden]

a ja znow mam ochote na the sims 2 :D

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wysłany: 2010-03-28 15:20

W bijatyki da sie grac na klawie :D
Ktoś pamięta stare MUGEN DBZ? ;>
Grałem w to tyle czasy ze zrobienie ruchu 360 stopni jest łatwe.
Z Street fighterem czekam na nową edycje rozszerzoną (kilku nowych wojów) offcors na xboxa.

A w międzyczasie polecam Dragon Age: Przebudzenie. Dodatek do Początku, naprawdę fajny.

Wysłany: 2010-03-28 19:32

[quote:bb64cb457e="Grizzdow"]Hehe widzę że temat baaardzo ogólny jest mnie starwarsy nie interesują jakoś ... nie wiem ale ten klimat mnie odrzuca ja ostatnio pykam w:
World in Conflict (baaaardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta gra)
NHL 09
Settlers VI
i chyba się zaopatrzę w Mount&Blade Ogniem i Mieczem :D ściągnąłem demo pierwszej części (bo z tego co czytałem to jest niemalże to samo tylko że w OiM jest faktyczny świat) i bardzo pomysłowa ta gra się okazała aż na próbę się spóźniłem wczoraj, tak mnie wciągnęło hehe [/quote:bb64cb457e] Też chyba zaczne grać,mam tam jakies gówniane gry na PS 2 jak tam gra NHL 09 ,może kupie sobie od pirata, jak jest dobra też bede naginał.

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Wysłany: 2010-05-01 12:06

Ja ostatnio mam całkiem sporo do popykania :) . Call of Juarez : Więzy krwi(niedość, że bije jedynkę na głowe we wszystkim to jeszcze jest to najlepsza western'ówka w jaką kiedykolwiek grałem:D), X-men Origins : Wolverine(siecz, rąb, tnij na kawałki za pomocą pazurów Rosomaka) i Splinter Cell : Chaos Theory(najlepszy Sam Fisher jaki kiedykolwiek wyszedł). I to by było na tyle póki co w tym temacie :)

Wysłany: 2010-07-30 19:22

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Polecam Bloodrayne2. Gra się wygłodniałą wampirzycą. Przyjemna gra akcji. A z internetowych prymitywów - shakes&fidget.
http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=17356
link, gdyby komuś się nudziło.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-07-30 20:07

Eeee nenenene odradzam wam Bloodrayne2,druga część została zupełnie skopana totalna beznadzieja,no chyba że ktoś lubi napierdalanke kijem Beyzbolowym :) tak jak w grze > Manhunt < totalny Shit.Za to z czystym sumieniem polecam część pierwszą Bloodrayne

[img:a2c3ff9c9b]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:a2c3ff9c9b]

Wysłany: 2010-07-30 20:30

Nom pod względem fabuły, to totalnie skopana. Lepsze było zabijanie nazistów w BloodRayan. Ale za to sterowanie lepsze było w 2.

Wysłany: 2010-07-30 21:42

Co do sterowania nie narzekałem w pierwszej części Bloodrayne,mi tam pasowało,a jak zobaczyłem tych kolesi z kijami beyzbolowymi w Bloodrayne 2 ,to się załamałem total SHIT :)

[img:9161348e33]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:9161348e33]

Wysłany: 2010-08-01 12:22

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

wszystkie STALKERY (chociaż najlepszy to Clear Sky IMHO). Cholernie wciągająca fabuła i grywalność. Do tego wszystko jest dość mroczne i ten zew mutantów gdy samotnie chodzisz po zonie w nocy... Często spotykaną opinią jest że jest bardziej systemshockowy niż Bioshock a chyba lepszej recenzji nie trzeba.

My hatred burns through the cavernous deeps

Wysłany: 2010-08-01 14:21

A mi bardzo dużo gier przypada do gustu :D ale mam pare takich swoich ulubionych:
Heroes of Might and Magic III i V
Civilization III, IV, i piątka pewnie też mi sie spodoba
Toca Race Driver 3, Race Driver Grid
Test Drive Unlimited (dwójeczki się doczekać nie umiem :D )
cała seria Total War poza Napoleonem
World in Conflict (jak dla mnie arcydzieło :D )
EndWar też mnie ostatnio badzo pozytywnie zaskoczył
cała seria Tropico, i cała seria The Settlers poza piątą częścią jako strategia sama w sobie to dobra ale gdyby to się nie nazywało "The Settlers" :D
ale ogólnie duży plus się należy dla Ubisoftu za odwagę do skutecznego experymentowania, druga pozycja na którą czekam poza ww. TDU2 to R.U.S.E. może być niezłe :)
no i nie można zapomnieć o grach rpg
Neverwinter jedynka i dwójka
Drakensang
The Witcher
Dragon Age mam w planach zakupić bo też mi się podoba to co widzę na youtube
o świetnym w roli przerywnika Fable też nie można zapomnieć :D taki rpg dla relaxu
ech mógłbym tak jeszcze wymieniać i wymieniać :D
Europa Universalis
Sins of a Solar Empire
Dawn of War (tylko jedynka, dwójka już mnie nie zainteresowała)
seria Tomb Raidera od Legendy gdzie mozna już było myszką sterować :D
Max Payne (klasyk )
Rise of Nations
Age of Empires II
mnóstwo jest gier godnych uwagi w moich oczach :D
ostatnio też odkryłem Saints Row 2, Race On, no i seria Unreal Tournament, zwłaszcza 2004 :D
wybaczcie że się tak rozpisałem i w sumie o niczym konkretnym tylko tak o wszysktim po trochu :D

jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba "żyj i daj żyć innym" ;p takie najsensowniejsze jak dla mnie i co najbardziej do mnie trafia ;p

Wysłany: 2010-12-30 20:31

Jeżeli ktoś ma ochotę się przestraszyć to w tym roku wyszła znakomita gra twórców Penumbry a mianowicie Amnesia : The Dark Descent. Żadna gra od czasów wspomnianej Penumbry tak mnie nie przestraszyła. Polecam wszystkim fanom wysmakowanych horrorów, zwłaszcza tym którzy bardziej od ogromnych włochatych i krwiożerczych bestii stawiają na klimat i zaszczucie:)

Wysłany: 2011-01-01 23:40

Ja sobie ostatnio Fallout New Vegas sprawiłem a po przejsciu jade jeszcze raz Fallout 3 ze wszystkimi dodatkami. Poza tym gier w ktore moge grac w kolko to Half-Life 2 i Red Faction Guerilla a ostatnio Your Shape Fitness Evolved

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło