Wysłany: 2012-12-06 22:04
Tylko pamiętaj, że dla ludzi ze studia jesteś potencjalnym klientem, więc na ogół będą Cię zachęcać mimo wszystko. Tak samo jak panienka z okienka z banku nie odradzi Ci kredytu, choć wie, że bank ma kiepskie warunki.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2012-12-06 22:08
Wierzysz w magiczne kremy? Jak nie masz dobrych genów, to żaden krem nie pomoże.
Wysłany: 2012-12-06 22:12
Generalnie skóra potrzebuje czasu na powrót do formy. Jak pisałam, większośc wraca do formy, ale nigdy nie wiadomo. Nie myslałaś o innej części ciała może?
Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.
Wysłany: 2012-12-07 12:19
Jest jeszcze opcja nadruku na koszulce. Nadal możesz realizować się artystycznie, przykryć co tam chcesz i jeszcze zmienić zdanie, jeśli Ci się wzór przestanie podobać.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Wysłany: 2012-12-07 16:44
[quote:2435e848a6="Yngwie"]Jest jeszcze opcja nadruku na koszulce. Nadal możesz realizować się artystycznie, przykryć co tam chcesz i jeszcze zmienić zdanie, jeśli Ci się wzór przestanie podobać.[/quote:2435e848a6]
A fakt. Luźna koszulka najlepiej przykrywa brzuszek :)
Wysłany: 2012-12-07 17:52
[quote:4633b338f9="CrommCruaich"][quote:4633b338f9="Medusa"] Będę robić na brzuchu.[/quote:4633b338f9]
Zastanawiałaś się jak to będzie wyglądać po ciąży ?[/quote:4633b338f9]
Jest jeszcze jedna opcja - nie zachodzić w ciąże dla dobra tatuażu. Hehe
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Wysłany: 2012-12-07 18:15
Chciałbym sobie kiedyś wytatuować emblemat Terran z Sc2 i emblemat Nocnych Elfów z War3TFT na obu ramionach.
Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!
Wysłany: 2012-12-07 22:23
A ja mam tatuaż lewej łopatce :) Nie jest jeszcze skończony ale jest i bardzo się cieszę, że go mam. I szczerze mówiąc mam w dupie to jak będzie wygladał za 50 lat :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2012-12-08 06:06
Mnie leczy w dziale "wzornictwo",ten własnie pan!
[img:d3aee560cf]http://userserve-ak.last.fm/serve/_/36256811/Lifelover+073.jpg[/img:d3aee560cf]
Wysłany: 2012-12-09 16:57
zqwsze mialam inne puczucue piekna.. nie widze ludzi brzydkich. sutentycznie nie potrafie srwierdzic ze jest ktos nie ladny. wiekszisc ludzi dla mnie sa wlasnymi jednostkami. nie widze subkultur. widze tylko czy czlowiek jest zalosny, czy ma cos w sobie, pierwiastek wyrozniajacy go nad szereg. jest tych ludzi malo, a ja ich wylapuje z tlumu. a ci do piekna. znam dwojke ludzi ktorzy sa dla mnie piekni. i widzialam jedna piekna modelke, Koshke. nikt wiecej. a im bardziej "szpece sie" piercingiem, tatuazami, modyfikacjami i ranami, tym uwazam sie za doskonalsza.
...
Wysłany: 2012-12-09 17:31
Rotfl :)
Wysłany: 2013-02-01 22:32
Kolczyki,tatuaże.. Idealny sposób do wyrażenia siebie,przynajmniej Ja tak sądzę.. Najbardziej uwielbiam swój w nosku
"Zawsze na siebie zdani, swoje szczęście tworzymy sami"
Wysłany: 2013-05-12 18:20
W sumie o tatuaż czy kolczyk dosyć łatwo .. Trzeba mieć tylko ugodowych rodziców Mój pierwszy tatuaż zrobiłam jak mialam 13 lat, kolczyk w pępku pół roku później. Teraz czekam na realizacje kolejnych, autorskiech wzorów
"Ja wybierając los mój, wybrałem szaleństwo."
Wysłany: 2013-05-13 20:42
[quote:8acd2d1b80="deidre"]Kolczyki w ilości nie przesadzonej mi się podobają, (powiedzmy, że jak ktoś ma w twarzy 5 i więcej to już zaczyna być dla mnie estetycznie nieciekawe). Podniecanie się tatuażami to też nie dla mnie. Ogólnie cały ten nurt modyfikacji nie interesuje mnie. Ale jak ktoś tak wygląda to oczywiście nie przeszkadza mi.[/quote:8acd2d1b80]
Zgodzę się. Wyznaje zasadę, że jak chcesz się wyróżnić w życiu to pokaż, że potrafisz coś z nim zrobić. Dziara to najkrótsza linia oporu - płacisz i masz. Co to za wyróźnienie się.
Wysłany: 2013-06-02 00:31
Od paru miesięcy chodzi za mną pomysł zrobienia kilku surface'ów na ramieniu.
Mam jednak trochę obiekcji.
Ma ktoś kolce w tym miejscu?
Chętnie bym zadał parę pytań.
Wysłany: 2013-06-03 06:45
Dziary nigdy mnie nie interesowaly, dany motyw zawsze moze sie znudzic a starsi ludzie z tatuazami wygladaja dosc komicznie. Z kolczykami jest o tyle prosciej, ze zawsze mozna je wyjac ale i te do mnie nie przemawiaja. Generalnie interesuja mnie inne formy upiekszania ciala.
Wysłany: 2013-06-04 18:10
Zmienia sie rowniez moda i to co obecnie jest na topie za jakis czas moze byc tematem do szydzenia.
Oczywiscie kazdy ma prawo w dowolny sposob zdobic swoje cialo i ja jestem jak najbardziej za ale rowniez kazdy moze owe zdobienia w dowolny sposob skomentowac i i ta opcje rowniez popieram.
Z tatuazami to jest tez tak, ze fajny fajnie wyglada na fajnym (wysporotowanym, zadbanym ciele) i to jest glowny powod dlaczego nadmienilem o starszych ludziach. W pewnym wieku nie kazdy ma ochote zlapac za sztange, pobiegac, wyskoczyc na rower.
Wysłany: 2013-06-04 18:52
Usuwanie tatuaży to już chyba całkiem niezły biznes. Każdy większy salon kosmetyczny chyba ma już taką usługę. I jest dużo droższa niż zrobienie dziary.
Wysłany: 2013-06-06 00:18 Zmieniony: 2013-06-06 00:23
[quote:86a175defe="leprosy"]Zmienia sie rowniez moda i to co obecnie jest na topie za jakis czas moze byc tematem do szydzenia.
Oczywiscie kazdy ma prawo w dowolny sposob zdobic swoje cialo i ja jestem jak najbardziej za ale rowniez kazdy moze owe zdobienia w dowolny sposob skomentowac i i ta opcje rowniez popieram.
Z tatuazami to jest tez tak, ze fajny fajnie wyglada na fajnym (wysporotowanym, zadbanym ciele) i to jest glowny powod dlaczego nadmienilem o starszych ludziach. W pewnym wieku nie kazdy ma ochote zlapac za sztange, pobiegac, wyskoczyc na rower.[/quote:86a175defe]
Nie czytałam od początku tematu ale opierając sie na tej wypowiedzi mogę stwierdzić że w pewnym stopniu popieram twoje spostrzeżenia , choć nie do końca . Moim zdaniem zdobienie ciała na wszelaki sposób ma swój cel , i to jest indywidualne postrzeganie siebie na swój własny sposób , wydaje mi sie że rzadko kiedy robi sie tatuaże aby zadowolić innych ludzi , ważne jest aby podobało sie osobie która ten tauaż sobie zrobiła , często jest też tak że tatuaże mają duży emocjonalny ładunek , aby np. upamiętnić jakieś wydarzenie . Więc podsumowując , jeżeli ktoś chce komentować niech komentuje , mimo iż u starszych ludzi wygląda to jak wygląda , trudno , ważne że były lub są swoistą pamiątką lat minionych .
"Czyż życie nie jest snem, który się śni we śnie?" - E.A. Poe.
Wysłany: 2013-06-15 00:08
Osobiście zamierzam dożyć starości w sile i zdrowiu. Jestem uparty i optymistycznie nastawiony :-)