Wysłany: 2009-08-28 13:21
Przeraża mnie świadomość, że moja wypłata była jednorazowa.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-08-28 15:17
Znowu mam anginę ropną!
Wysłany: 2009-09-02 18:47
4 dni nic złego się nikomu nie działo? Szok :|
A mnie dziś strasznie oszukano! Miał lecieć 5 sezon Housa - a tu kurna 3 tylko. Jaaa - telewizja kłamie! :x
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-09-03 08:49
Byłam u wróżbity i przepowiedział mi same głupoty: męża i trójkę dzieci. Niby to tylko gusła, ale niestety wiele jego przepowiedni się sprawdza. Postanowiłam zatem zostać wyjątkiem :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-09-03 09:39
:lol: Będziesz miała za to 11 dzieciaków i 3 męży? :D
Wysłany: 2009-09-03 22:56
Ostatnie kilka dni ogólnie było jednym wielkim wkur*em, ostatni raz zobaczyłam tego ciećwierza, mam dość raz na zawsze, zdecydowanie. Dołączył do kolekcji byłych chłopcykuf [bo facetami bym ich nie nazwała], przepadł, nie istnieje! Alleluja.
Wysłany: 2009-09-03 23:16
Sąsiedzi wyżej zaczeli wczoraj remont... I nie wiem ile to będzie trwało, ale cały dzień naparzali młotkami po ścianach...
Wysłany: 2009-09-04 13:25
Wstałam o 5, żeby zdążyć do lekarza na 7 i w przychodni bardzo uprzejma pani recepcjonistka powiedziała, że doktor dzisiaj nie ma. Cudnie
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Wysłany: 2009-09-04 15:31
[quote:7b0bea4481="GoopiaPeezda666"]Mam prześladowcę w necie 8O W sumie dwóch, kobieta i mężczyzna, wysyłają do moich znajomych z NK wiadomość treści mniej więcej takiej, że jestem głupia i należy niezwłocznie usunąć mnie z listy 8O Dorośli ludzie 8O[/quote:7b0bea4481]
nk SUCKS! :D
Możesz zablokować te osoby przecież lub też zglosić je jako konta fikcyjne lub też usunąć konto. Najłatwiejsze rozwiązanie :D
Wysłany: 2009-09-04 20:42
[quote:f2be18dcd3="thistle89"]:lol: Będziesz miała za to 11 dzieciaków i 3 męży? :D[/quote:f2be18dcd3]
Prawie.
Na chwilę przed podpisaniem umowy wynajmu pokoju w mieszkaniu - zostałam powtórnie wyrolowana po kilku tygodniach oczekiwania na dogodny dla właściciela termin. Wrrr. :evil:
Wysłany: 2009-09-04 20:55
Niemiłego, hm... Mam katar..?
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Wysłany: 2009-09-05 19:51
Kolejne mieszkanie okazało się kompletną klapą.
Wysłany: 2009-09-06 19:39
no i po bibie Panie :D xD
[img:b3d9b1de96]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b3d9b1de96]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-09-07 09:17
Śniło mi się, że mam jakąś kulkę na wardze.
Jak wstałam to dostrzegłam i poczułam wielką, piekącą opuchliznę na górnej wardze :|
Nawet kawy nie mogę wypić! Wyglądam jak monstrum :|
Wysłany: 2009-09-09 08:38
Malując farbą akrylową sufit nie używaj małej gąbeczki, bo nie masz pędzla.
I pod wpływem wody ów farba się tylko utwardza na ciele :|
O - i klawiatura biała :|
Wysłany: 2009-09-09 18:00
8) kurna no,na razie przegrywamy ze Slovenią 0:1 ale jeszcze nie tracę wiary, że będzie lepiej, jeszcze do końca meczu 73 min :wink:
fuck :evil: przegrywamy w pierwszej połowie 0:2 no to pożegnanie z Afryką :?
No to kicha Slovenia - Polska 3:0 :cry:
[img:45bdc0cdf8]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:45bdc0cdf8]
Wysłany: 2009-09-10 21:33
Mam dziś urodziny. I któs mi bardzo bliski i ważny napisał, że mam mu dać spokój. Nie - nie mój facet. Teraz mam już jedną osobę, z którą mogę być szczera.
Cudny prezent :cry:
Wysłany: 2009-09-11 15:00
Jeśli już o szkole mowa, to mnie pewnie ukatrupią, bo zapomniałam się zapisać do sekcji sportowych (na pon. mają już być listy). Ale na wszystkie możliwe kuratoryjne chu...wa to już się zapisać nie zapomniałam! Cały wrzesień i październik przewalony.
A na dodatek w poniedziałek mnie zabiją, a mój szkielet skończy jako model w biologicznej.
Ale w grobie się przynajmniej wyśpię :P
Wysłany: 2009-09-11 16:11
Wszystkiego naj naj thistelko :D samych radości ^_^
[img:69d75b8c55]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:69d75b8c55]
Wysłany: 2009-09-13 19:45
zzzzimno i mokro jakby atakowała już jesień :? no i koniec weekendu :?