Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co NIE miłego dzis sie wam przydarzyło?. Strona: 34

Wysłany: 2009-07-30 15:11

[quote:f2852a5993="Envy"]Nie płakusiaj, wstawią Ci nowego :D. I ciesz sie że to nie jedynka :D.[/quote:f2852a5993]

Dokładnie. Ja mam jedynke wstawioną - to jest koszmar jeden wielki! Cały czas się boję, że może mi wypaść czy coś...

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-08-01 08:54

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Ludzie są snobami. Potrafią kupić żarcie i zazwyczaj coś zostawiają niedojedzonego. A w Afryce głodują.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-08-01 09:54

Wampgirl napisał(a):

[quote:fb195205c5]Ludzie są snobami. Potrafią kupić żarcie i zazwyczaj coś zostawiają niedojedzonego. A w Afryce głodują.[/quote:fb195205c5]

A może wolała byś aby było na odwrót... :?:

[img:fb195205c5]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:fb195205c5]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-08-01 20:29

W Polsce też głodują.

Jestem jakaś stara. Wiochparty 3 km od domu, przytupówki słychać, a ja co? Zaraz północ a ja ziewam i idę spać zarazku.
Teraz jak mogę legalnie pić i palić (od 2 lat - żeby nie było:P) to mi się już nie chce - wolę przed domkiem przycupnąć na ławeczce, wypić browarka, zapalić sobie - i nikt mi nic nie zrobi.
Straciłam zapał do panoszenia się - czas przejść na emeryturę
No załamnę się!

Wysłany: 2009-08-02 06:53 Zmieniony: 2009-08-04 08:18

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:20a426f7d0="GoopiaPeezda666"]Ja też głoduję, mogę wykupić abonament na żarcie z barowego hasioka 8)[/quote:20a426f7d0]
To oblegany pub z renomą/pizzeria, a nie jakiś tam bar :P

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-08-02 09:18

Hmm... Cóż niemiłego mi się dziś przytrafiło? Znowu obudziłam się żywa!
A tak w ogóle to mam dziadowskie wakacje (jak co roku). Siedzę w domu i nie mam pojęcia, co się na świecie dzieje. A ze starymi nad morze nie pojadę! Nie wiem o istnieniu żadnych imprez. Czuję się jak jaskiniowiec. Nie umiem się wtopić w rytm świata. Mogę tylko siedzieć i czekać na Madame Death. A jak nie przyjdzie, to ją za kudły przywlokę!
Buhahahaha!!!

Wysłany: 2009-08-02 17:44

No 8O w końcu się pokazałaś Envy :lol: xD

[img:57c6414cdd]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:57c6414cdd]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-08-03 17:17

wolne się skończyło grrr

Wysłany: 2009-08-04 08:20

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:c975a9bae7="Carmen"]Hmm... Cóż niemiłego mi się dziś przytrafiło? Znowu obudziłam się żywa!
A tak w ogóle to mam dziadowskie wakacje (jak co roku). Siedzę w domu i nie mam pojęcia, co się na świecie dzieje. A ze starymi nad morze nie pojadę! Nie wiem o istnieniu żadnych imprez. Czuję się jak jaskiniowiec. Nie umiem się wtopić w rytm świata. Mogę tylko siedzieć i czekać na Madame Death. A jak nie przyjdzie, to ją za kudły przywlokę!
Buhahahaha!!![/quote:c975a9bae7]
Bez obrazy, ale myślę że sporo w/w pretensji, a mianowicie to, że nie wiesz co się dzieje na świecie itp. to twoja wina.

Wysłany: 2009-08-04 08:43

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Nie ma zbyt ładnej pogody nad morzem zimno nie jest, ale też nie za ciepło i popływać się nie bardzo da

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-08-05 12:58

Droga Wampirgirl (czy jak się tam nazywasz), chyba źle sformułowałam swą wypowiedź. Wiem, co się dzieje w świecie...podziemnym. A i ostatnio zaczęłam się interesować, co tam gra wśród nadziemnej rzeczywistości. Kurwa, chujowo, no! Te wasze imprezy, z tego co czytałam, to wcale mnie nie kręcą. Wolę posłuchać muzyki w domu. A tak w ogóle, to ja nie mam czasu na zabawę.
Na cholerę w ogóle wyłaziłam z piwnicy :twisted: ?
Ludzie, nie szukajcie logiki w moich wypowiedziach. Jeśli coś napiszę, to może to oznaczać, iż sądzę zupełnie coś innego. "Wszystko jest wszędzie, to efekt motyla"..., albo jakoś tak.
W końcu z chaosu świat powstał!

Wysłany: 2009-08-06 16:55

Pasjonujesz się ziemniakami... No popatrz, a to ci interesujące :) .
A ta piwnica to była metafora. Nawet nie mam piwnicy.

Wysłany: 2009-08-07 08:47

A może by tak założyć temat "I hate you", w którym niewyżyci użytkownicy będą mieli okazję do woli pokrytykować innych.
Ale wiesz co, Envy? Lepiej ty to zrób. Ja przecież mam taki burdel w głowie, ze mogłabym coś sknocić. To tego zadania trzeba naprawdę poukładanego umysłu - najlepiej takiego, który w avatarze ma postać z japońskiej kreskówki. Taaaak, tacy ludzie zawsze byli w moim mniemaniu najinteligentniejsi. 8)

Wysłany: 2009-08-07 09:45

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:74ae515c53="Carmen"]
Ludzie, nie szukajcie logiki w moich wypowiedziach. Jeśli coś napiszę, to może to oznaczać, iż sądzę zupełnie coś innego. [/quote:74ae515c53]
Ciekawy przypadek. Prosiłabym jednak, by darować sobie generalizujące komentarze i nie traktować mnie jako typową część składową jakiejś subkultury, oraz nie przekręcać złośliwie mojego nicka. Poza tym radziłabym przeczytać zacytowaną przeze mnie twoją wypowiedź i zastanowić się nad nią. Jest co najmniej obrazoburcza.
[quote:74ae515c53="Carmen"]Ja przecież mam taki burdel w głowie, ze mogłabym coś sknocić.[/quote:74ae515c53]
Opierając się tylko na kilku twoich postach w tym temacie nie mogę się nie zgodzić.
A zarzucanie bycia nieinteligentnym obcym użytkownikom [Envy], (zwłaszcza jeśli jest się nowym) nie jest dobrym pomysłem, chyba że chce się zarobić bana.

Wysłany: 2009-08-07 10:14

Zgadzam się, Pan :) Ja też bym może i powrzucała paru osobom - takie lekkie odstresowanie i wyrzycie :twisted:

Farbowałam włosy. Miał być brąz, a wyszedł prawie czarny Przy mojej chorobliwej bladości wygląda to groteskowo wręcz :|

Wysłany: 2009-08-07 10:47

[quote:bc281c684d="thistle89"]
Farbowałam włosy. Miał być brąz, a wyszedł prawie czarny Przy mojej chorobliwej bladości wygląda to groteskowo wręcz :|[/quote:bc281c684d]
Nie bądź taka krytyczna względem siebie :) Moim zdaniem efekt może być całkiem ciekawy :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-08-07 10:54

Ale nie jest :| Jestem za blada! Dodatkowo moja skóra się nieopala - nawet w solarium. Wyglądam jak śmierć :
|

Wysłany: 2009-08-07 10:56

[quote:89fd695591="thistle89"]Ale nie jest :| Jestem za blada! Dodatkowo moja skóra się nieopala - nawet w solarium. Wyglądam jak śmierć :
|[/quote:89fd695591]
Zapomniałaś na jakim portalu jesteś :) Tutaj to atut :D

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-08-07 11:29

Mieszkam na zadupiu - tu każda innośc powoduje wytykanie palcami. Już moje czerwone włosy budziły sensacje :|
A jak jadę nad jeziorko w spodenkach hawajskich i staniku to ludzie się gapią :|
"Patrz, ta znowu w tych męskich buksach! (spodniach) "

Takie coś do szału doprowadza po pewnym czasie!

Teraz tak patrzę, że przy farbowaniu rękawiczka mi chyba pękła i mam 2 palce brązowe jakbym w gó*nie mieszała!

Wysłany: 2009-08-07 14:19

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:173ca93e96="Pan"] Mnie, jak Carmen, drecza tak liczni wielbiciele, w taki licznych tematach, ze pewnie niejednego zapomnialem w trakcie rozmowy.
[/quote:173ca93e96]
Użytkowniku o nicku Pan - ty przynajmniej możesz mieć jakiś potencjał, który wzbudza kontrowersje innych użytkowników. A w poście Carmen było coś o logice. Nie ustosunkujesz się? To twoja działka :P.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło