Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Disturbed. Strona: last

Disturbed Wysłany: 2008-03-08 23:12

ArchEnemy89 (Bicz)
ArchEnemy89
Żmigród/Wrocław

Przez ostatni miesiąc, Disturbed przesiadywali w Chicago w studiu nagraniowym, pracując nad materiałem na ich nadchodzący czwarty album, wstępnie nazwany Indestructible i przewidywanym na wiosnę 2008 roku. Według lidera grupy Davida Draimana, następca płyty z 2005 Ten Thousand Fists - która sprzedałą się w ilości prawie 1.5 milionów egzemplarzy tylko w USA - jest "mroczna, bardzo mroczna," zarówno tekstowo jak i muzycznie. Draiman uważa, że jest ona dużo bardziej złożona niż cokolwiek co zrobili przez 10 lat współpracy.

Jestem wielkim fanem tego zespołu więc jak każdy fan z niecierpliwością czekam na kolejny album tej kapeli...chodź do czerwca pozostało o.k 3 miesiące już dziś główny wokalista zdradza nam pewne tajemnice wynikające z utworzenia nowego albumu...

Jak mroczne są teksty Draimana?

"Jest kilka z którymi ludzie prawdopodobnie będą robili problemy. Z jednym szczególnie widzę nadchodzący problem, ale mam nadzieję, że tak nie będzie. Mam dziwne przeczucie, że ludzie Bible Belt mogą nie być z niego zbytnio zadwoleni." wywiad:www.disturbedpl.prv.pl

mam nadzieje że najnowszy album Disturbed będzie równie dobry a nawet lepszy od moich ulubionych albumów:The Sickness i Believe!

czy nowy album Disturbed zamiesza na rynku kapel metalowch? czy będzie to najlepszy album w historii Disturbed? heh tego się dowiemy już 3 czerwca...
[color=black:ea4086e277][/color:ea4086e277][b:ea4086e277][/b:ea4086e277]

w życiu liczy się tylko dobry metal,spoko ludzie i świetne imprezy:P

... Wysłany: 2008-03-08 23:28

nonsenss (Bicz)
nonsenss
Rzeszów / Ropczyce

a jeśli kogoś interesuje pełny tekst artykułu którego fragmenty kolega zamieścił powyżej to polecam zajrzeć na

http://sylwester.pop.e-wro.pl/pl/newsy.html

Jeden z utworów z najnowszej płyty już zdobył uznanie i został wykorzystany w saundtracku filmu TRANSFORMERS

"This Moment"

http://pl.youtube.com/watch?v=jqgDnuoGBJc

p.s. artykuł który wykorzystałeś wyszedł 27.10.2007 więc to już o wiele dłużej niż miesiąc, ale tak to już jest jak się nadużywa kopiuj-wklej :P

/AnotherNightmareAboutToComeTrue/LostInTime,OnTheEdgeOfSuffering/

Wysłany: 2008-03-09 06:28

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

szkoda Kolego że nie wyslales o tym newsa, ale dobrze wiedziec ;]

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Re: ... Wysłany: 2008-03-09 09:46

ArchEnemy89 (Bicz)
ArchEnemy89
Żmigród/Wrocław

p.s. artykuł który wykorzystałeś wyszedł 27.10.2007 więc to już o wiele dłużej niż miesiąc, ale tak to już jest jak się nadużywa kopiuj-wklej :P nonsenss

wiem kiedy powstał ten artykuł bo jak wiesz lubię Disturbed często odwiedzam tą strone i źródło wykorzystania wstępu jak i wywiadu jest przecież podane w artykule więc nie wiem o co Ci chodzi z nadużywaniem kopiuj wklej...dzięki temu felietonowi chciałem zareklamować ten świetny zespół!! mam nadzieje że jakieś pozytywy ma ten news:) pozdrawiam wszystkich fanów...

w życiu liczy się tylko dobry metal,spoko ludzie i świetne imprezy:P

Wysłany: 2008-03-17 19:56

Gorm-Herk (Diabolista)
Gorm-Herk
Wschowa Leszno Poznan Ciołkowo...

teaser z nowej plytki:

http://www.youtube.com/watch?v=xMpkKuWZQtQ

Wysłany: 2008-08-05 19:45

Run_riot (Anciliae)
Run_riot
Elbląg / Gdańsk

najbardziej wpada w ucho Inside the fire :) a cała płyta ma bardzo równy poziom jak zwykle u Disturbed

"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło