DOWN - Jedyny koncert 29.03 Stodoła Wysłany: 2008-02-18 14:42
Co o tym myślicie a może tak wybiera sie ktoś ?
Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie
Down Wysłany: 2008-02-18 19:12
jest prawie pewne, ze tam bede bo mam juz bilet;]
cena troche wysoka jak na Down ale co tam. jestem bardzo ciekawy jak ta muzyka wypadnie na żywo. no i do tego ujrzę na żywo Phila. nie bylo mi dane zobaczyc go z Panterą to chociaż z Down zobacze;]
tak na marginesie to ten temat powinien byc podczepiony pod:
http://www.darkplanet.pl/Down-4456_event.html
I'm rolling like a stone... never creep.
Wysłany: 2008-02-18 20:22
Ech.. gdyby to było tydzień później... :?
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Re: Down Wysłany: 2008-02-19 18:34
[quote:85c2897b2d="horseman"]tak na marginesie to ten temat powinien byc podczepiony pod:
http://www.darkplanet.pl/Down-4456_event.html[/quote:85c2897b2d]
to moje pierwsze dni na tej stronie, wiec nie jestem jeszcze najlapiej zorientowany. Co do koncertu bilet mam go kupować już w najbliższym dniu. Jesli chodzi o cene to nie jestem jakiś przeciwny temu poneiwaz DOWN to wielka gwiazda a pozatym troche ludzi to odpycha wiec i na kupno biletu mam wieksze szanse . TEż jestem ciekaw jak onio wyglądają i grają na żywo.
Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie
Wysłany: 2008-03-30 20:14
Aaaaa, wyjazd do stolicy wart był każdych pieniędzy :!: :!: :!:
Koncert po prostu genialny, jeszcze chyba przez pół roku będę odczuwał ekstazę pokoncertową :D
Klimat niesamowity, muza przepiękna, kontakt członków kapeli z publiką przepiękny - oceniam go w skali od 1 do 10 na jakieś co najmniej 15 :) :D
Oby więcej takich występów miażdżąco-w-glebę -wciskających w Polsce :D
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2008-03-30 20:30
[quote:934a996a00="zet"]Aaaaa, wyjazd do stolicy wart był każdych pieniędzy :!: :!: :!:
Koncert po prostu genialny, jeszcze chyba przez pół roku będę odczuwał ekstazę pokoncertową :D
Klimat niesamowity, muza przepiękna, kontakt członków kapeli z publiką przepiękny - oceniam go w skali od 1 do 10 na jakieś co najmniej 15 :) :D
Oby więcej takich występów miażdżąco-w-glebę -wciskających w Polsce :D[/quote:934a996a00]
Zgodzę się w zupełności z każdym zdaniem.
Od siebie dodam, że w porównaniu z koncertem Megadeth na Metalmanii na który tak czekałem to koncert Down był o niebo lepszy.
Po prostu megamiazga;]
I'm rolling like a stone... never creep.