Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Electro Danceplossion 14 gru (pt) Poznań, U Bazyla. Strona: last

Electro Danceplossion 14 gru (pt) Poznań, U Bazyla Wysłany: 2007-12-10 15:42

[img:2f65ecc6ff]http://www.musicserver.fasthost.pl/images/25.jpg[/img:2f65ecc6ff]

juz w ten piątek w imieniu HOT RAIN
zapraszamy wraz ze Sthilmannem na ich koncert

i electro-dance party

cena biletu tylko 7 zł

;] Wysłany: 2007-12-10 19:44

oj Attaku będę sie musiała mocno zastanowić bo chce wyprawiać urodziny w Valhalli... Chyba że potrafisz mnie przekonać & nie tylko mnie :P
Trzeba było tą impreze 15-tego zrobić to bym miała 2imprezy:P No chyba że zaliczymy z ekipa oba miejsca bo to będą podwójne urodziny(jeszcze kogoś ;D )

W każdym razie wszystkich gorąco zapraszam :)

Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...

Wysłany: 2007-12-10 20:47

to zespół organizuje ten koncert, ja zostałem gościnnie na pogranie na afterze zaproszony

;] Wysłany: 2007-12-10 22:15

hmm...no to jestem w kropce :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-12-13 09:34

na koncert i impreze bierzemy oczywiscie calosc FX'ów (lasery, stroba itepe) - przy okazji przed imprezą sylwestrową będzie mniej pudeł do przetransportowania :)

bez taryfy ulgowej - ja pogram dość ciężko tym razem - dużo muzyki prosto z bunkrów i fortyfikacji :twisted:

;] Wysłany: 2007-12-13 18:33

Mandy Ty już wiesz gdzie masz być :twisted:

Wysłany: 2007-12-13 18:37

[quote:a328e42c8b="Attack"]
bez taryfy ulgowej - ja pogram dość ciężko tym razem - dużo muzyki prosto z bunkrów i fortyfikacji :twisted:[/quote:a328e42c8b]

fuuj :P :wink:

Wysłany: 2007-12-13 21:05

[quote:8cf2a5da60="Attack"]bez taryfy ulgowej - ja pogram dość ciężko tym razem - dużo muzyki prosto z bunkrów i fortyfikacji :twisted:[/quote:8cf2a5da60]

Pytanie tylko co Poeta miał na myśli bo nie wiem czy mam się zacząć cieszyć czy bać.

Jako że jestem stałym bywalcem bunkrów i innych fortyfikacji jestem przyzwyczajony do dźwięku wybuchających granatów dymnych czy błyskowych. Pytanie tylko jak zniosą to pozostali goście imprezy :twisted:

forever alone immortal

Wysłany: 2007-12-13 22:04

doprecyzowując

1 set po koncercie - ok 23:00 same klasyki imprez - VNV, Covenant, Hocico, Apoptygma, Icon of Coil, Combichrist, Diorama, Neurotic Fish, The Horrorist... and then... he.... :]

2 set ok 1:00 - najnowsze produkcje z ciezszym beatem i szatanskimi wersetami :]

Wysłany: 2007-12-13 22:15

Chyba się z ciekawości pojawie bo oprócz kilku utworów Hocico reszta nazw nic mi nie mówi. Tylko oszczędzać się będę bo w sobotę Chainsaw Metal Slaughter :roll: :wink:

forever alone immortal

Wysłany: 2007-12-13 23:29

[quote:823bd91672="Attack"]doprecyzowując

1 set po koncercie - ok 23:00 same klasyki imprez - VNV, Covenant, Hocico, Apoptygma, Icon of Coil, Combichrist, Diorama, Neurotic Fish, The Horrorist... and then... he.... :]
[/quote:823bd91672]

bedzie Stalker ! 8O :lol: dziekuje :wink: [/b]

Wysłany: 2007-12-14 12:35

Theremin? :>?

Wysłany: 2007-12-14 13:23

[quote:613112023f="Attack"]Theremin? :>?[/quote:613112023f] tysh piknie ...we dance to the sound of sirens :mrgreen:

Wysłany: 2007-12-15 12:27

I jak tam Wasze wrażenia po wczorajszej imprezie?

Jak dla mnie koncert Hot Rain był udany. Zespół w moim odczuciu zaprezentował się bardzo dobrze mimo iż po przesłuchaniu ich utworów na lansspejsie poprzeczkę postawiłem im dość wysoko. Bardzo miłym akcentem wieczoru był zagrany przez Nich cover. Ogólnie rzecz biorąc duży plus. :D

Co do after party muszę przyznać że znałem tylko kilka utworów (DM, Electro to the trance – zasłyszany na lansspejsie i fragmenty Prodiżów) ale jeżeli podobną muzę będziecie grać na sylwka to z pewnością go przeżyję. 8)
Ja się zwinąłem po 2, to był już koniec czy jeszcze potem dźwięk wrócił :?:

A wracając do skojarzeń z bunkrami to strob mógłby spokojnie konkurować z granatem błyskowym brakowało tylko piszczenia w uszach. :twisted:

forever alone immortal

Wysłany: 2007-12-15 13:17

no było przygotowane jeszcze E.m.P. :P ale oszczedziliśmy Was - dziękujemy za przybycie i zabawę!

no na sylwestrowej imprezie będzie jednak nieco więcej setów goth/indu-rock ale i takiego tanecznego electro nie zabraknie :)

Wysłany: 2007-12-15 15:10

niebawem pojawi sie relacja z koncertu

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-12-16 14:30

Ja również chciałem podziękować tym którzy wpadli. W zasadzie nie ma co narzekać bo w sumie w Bazylu, reasumując sprzedane bilety i tę część osób które wchodziły na koncert na nieco innych zasadach (:)),klub wypełniło prawie sto osób. Bawiło się dużo mniej, ale jak to z Attackiem stwierdziliśmy wolimy małą grupkę kumatych ludzi niż dużą grupę takich którzy nie wiedzą o co chodzi ( choć ja optymista, zawsze mama nadzieję że wśród tych niekumatych komuś nagle zacznie się podobać).Inna sprawa. Z tego co zaobserwowałem przybyło naprawdę spore grono takich którzy wcześniej się nie pojawiali, tak zwany narybek. Nie wiem czy to kwestia reklamy, czy przypadek. W każdym razie należy mieć nadzieję że choć jedna, dwie osoby z tej grupki dołączą na stałe do bywalców tego typu przedsięwzięć imprezowych
Oczywiście serdeczne podziękowania dla Attacka i Ryha za pomoc w organizacji i profesjonalne podejście do sprawy. No i dziękuję zespołowi HOT RAIN, za naprawdę energetyczny i sympatyczny koncert, który rzeczywiście wypadł całkiem nieźle. Myślę że sporo jeszcze wspólnie mamy do zrobienia

>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<

Wysłany: 2007-12-16 22:22

no sympatico :-) szczerze nie nastawiałam się na ten koncert ani trochę :oops: i zostałam mile zaskoczona. Koncert przefajny energiczny i na dobrym poziomie, nawet nagłośnienie było ok hehe.... Sam zespół przesympatyczny no i pan w okularach nawet R66 odwiedza :)
Cover rewelacja! Tego to się nawet nie spodziewałam, ale nagroda jest!. Widziałam ich dwa albo trzy razy i tak jakoś nigdy nie odebrałam ich występu jak jakąś rewelacje... może dlatego, ze czekałam na gwiazdę główną :roll:
Panowie DJ'e jak zwykle odwalili dobrą robotę - trza było się wyskakać i powyginać troche 8)

Wysłany: 2007-12-17 09:03

Hej,
pragniemy podziękować za zaproszenie na koncert, fajne przyjęcie i super after 8). Sthil ma rację, nie ilość odbiorców, a jakość jest miernikiem udanego koncertu. W Poznaniu nie zabrakło Waszego entuzjamu i dlatego był to dla nas wyjątkowy wieczór :-) Pozdrawiamy Wszystkich, a w szczególności dwóch przesympatycznych Strażników Miejskich :lol: Zapraszamy na www.myspace.com/hotrainelectro,
www.hotrain.pl i mamy nadzieję do zobaczenia
Hot Rain team

"Rights of Love" już 8 marca!

Wysłany: 2007-12-17 09:50

[quote:cb0c9dbbc7="HotRain"]Hej,
pragniemy podziękować za zaproszenie na koncert, fajne przyjęcie i super after 8). Sthil ma rację, nie ilość odbiorców, a jakość jest miernikiem udanego koncertu. W Poznaniu nie zabrakło Waszego entuzjamu i dlatego był to dla nas wyjątkowy wieczór :-) Pozdrawiamy Wszystkich, a w szczególności dwóch przesympatycznych Strażników Miejskich :lol: Zapraszamy na www.myspace.com/hotrainelectro,
www.hotrain.pl i mamy nadzieję do zobaczenia
Hot Rain team[/quote:cb0c9dbbc7]

A widzisz Pawciu, i jeszcze zapomnieliśmy podziękować SPHINXOWI, dzięki któremu następnego dnia zjedliśmy sobie pyszny obiadek

>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło