Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 115

Wysłany: 2007-12-29 14:14

Witam dziewczyny:*

Hanahhh:*
Nomey:*

:arrow: Hanahhh
mówisz, że milusie i włochate lubisz wow :lol: To Dottore ma swoją jedną szansę na 100 :twisted:

:arrow: Nomay
a Ty co pieczesz:) może sie załapię :D bo Hanahhh to nie da nawet posmakować :wink:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-12-30 13:00

Już czas ... na co... biegiem do sklepiku po zapasy rumowej kawy... wina... i innych specjałów...

A w ogóle to mam cyber orgazm jak wrzuciłem pełne wydanie X20 z wszystkimi singlami, DVD itp kogo...oczywiście Suicide Commando... i takim to sposobem z clasic gotha da się stworzyć cyber monstrum...bo to naprawdę przaśny materiał, a więc "Bind torture kill"

Pozdrawiam wszystkich bo widzę, że ciężki poranek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-12-30 21:12

Jutro będzie jeszcze cięższy Drogi Astarocie:) Po tej dawce nic nie robienia idę na jeden cholerny dzień do pracy, supiii! aż mnie nie powiem co :/ :evil: :twisted: ale dam radę :) Bind,torture and kill! hehe :wink:

P.S. zapasy rumu i kawki zrobimy by Twoja zacna osoba miała co wypić w codziennej gonitwie z czasem.

Pozdrawiam
S.

Wysłany: 2007-12-31 08:00

Witaj S. :*
Nie pal tyle laska! :twisted: Bo zamiast S. zacznę na Ciebie mówić Smog :lol:

Ja mam przep*** w pracy i to nie ze względu na ogólne zmęczenie mojej osoby :/ Pojawiły sie pewne problemy, które mogą mi popsuć większą część dnia, shit!!!

Wysłany: 2008-01-01 16:43

Informacja kulturalna :D

Niniejszym informuje się, że:

1. Przeżyłem wyjazd sylwestrowy (mam nadzieję, ze mój Partner biznesowy również, Doktorze odezwij się! :) )
2. Wszystkim kawoszom, życzę by ten rok 2008 natchnął Was nową siłą na osiągnięcie i spełnianie swych celów oraz marzeń.
Wszelkiej pomyślności Wam życzę kochani jak i zdrówka i wytrwałości w tej szaro-burej rzeczywistości.
3. Dziękuje Ekipie z DC za tak liczne przybycie na sylwestrowy zlocik. Za te wszystkie strzały szklaneczkami o szklaneczki, za wspólne rozmowy przy papierosku, zabawę na parkiecie, za wyrozumiałość i za mile spędzony wspólnie czas. Nie wiem jak dla Was ale dla mnie ten sylwester w Waszym towarzystwie był jedną z lepszych imprez. Dla mnie wymiatacie moi mili 8)
5. Pierwsza kawa w tym roku smakowała nader wyśmienicie!

Pozdrawiam
Semjan

Wysłany: 2008-01-02 11:16

Witam :) dziekuje wszystkim bywalcom DC za sylwka :) fajnie w koncu zobaczyc wszystkie (no prawie - wszoda H.Aniu że Cie nie było) mordki zusammen :D

.

Wysłany: 2008-01-02 11:51

[quote:73b4933cb2="HANAHHH"]
Moi mili znikam z DC z DP -trzymajcie się cieplutko, zdrowo i przyzwoicie w tym Nowym lepszym Roku:************ [/quote:73b4933cb2]

KTOŚ kamon o co kamon? :?

Wysłany: 2008-01-02 13:36

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[color=green:bc28f24315]Bry kochani dekadenci:*****
Nareo...a więc już wiem skąd się do mnie grypsko przypałętało 8) ysz... <ekhe ekhe>
A tak w ogóle to...o so chozi?! Cóż to za wygłupy HAniu, proszę sobie nie żartować z zakatarzonej, niedosłyszącej Nomay(kucze Selene...czy my tańczyłyśmy przy samej kolumnie?!)...co to za pożegnania?? Ja się nie zgadzam :cry::cry:[/color:bc28f24315]

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2008-01-02 15:15

a ja siedzę dziś na dupie i nie robię nic:) Nawet do roboty nie poszedłem :D

Wysłany: 2008-01-03 07:05

W-I-T-A-M :)

Pierwszy dzień pracy w tym roku...wow! :D Po tak długiej przerwie i intensywnym funkcjonowaniu, to jest dopiero wyzwanie :wink:

Wysłany: 2008-01-03 09:44

Witam Kawoszy :) dzis mam wyjebisty wkurw, więc prosze nie wkurwiac :lol: bo i tak to oleje :lol: siurp :lol:

.

Wysłany: 2008-01-03 10:02

Harleguin I Wkurwiony? a coż to się stało? :lol:

Wysłany: 2008-01-03 10:33

Aj, bo kurwa, miałem dzis oddac projekt zaliczeniowy, a moj zacny wspolpracownik zachlał i zapomniał mi wysłać swojej części. Szperałem pół nocy w materiałach aby cos wydusic i po raz pierwszy w zyciu nawet literki nie ściemniłem .... chuj dupa gówno, nóz na gardle, dzis ide gadac z doktorką :lol: :roll: :?

.

Wysłany: 2008-01-03 12:07

Aja moje cisnienie tetnicze kawą dobijam :lol:

.

Wysłany: 2008-01-03 12:27

:arrow: Faustus & Selena
Najwidoczniej jedno zaraziło drugiego :lol: Te wzajemne buziaki na sylwestra Was załatwiły

b.t.w. zdjęcia z sylwka...fatalne :twisted:

:arrow: Harl.
Nie pier*** weź sie za robotę

a ja idę po kawę :D

Wysłany: 2008-01-03 12:52

:arrow: Mr. W. <graba>
Ratuj Harla od wkurwu :lol:

:arrow: Dottore
ja to bym tak nie powątpiewał na Twoim miejscu :D 8) Hmm...a coś Ty taki podejrzliwy? najpierw winę udowodnij :lol:

Ale mam wszystkiego dość :lol: dobrze, że przynajmniej mnie humor nie opuszcza :D :twisted:

Wysłany: 2008-01-03 15:38

[quote:2a5b2d6a39="Selene69"][quote:2a5b2d6a39="Semjan"]:arrow: Faustus & Selena
Najwidoczniej jedno zaraziło drugiego :lol: Te wzajemne buziaki na sylwestra Was załatwiły [/quote:2a5b2d6a39]
[color=brown:2a5b2d6a39]zdjecia ujda w tłoku :lol:
o ile dobrze pamietam Dottore rozłozyło dopiero po Sylwestrze :wink:

mi juz powoli przechodzi, siedze w biurze, jakos sie pozbierałam. Szykuje mi sie delegacja pod koniec stycznia...

Kubek w dłon, szoruje po kawe[/color:2a5b2d6a39][/quote:2a5b2d6a39]

w sylwestra mu zaszczepili zarazki, a po sylwestrze mu się rozwinęły 8) Dotorre-incubatorre :lol:

W delegację? 8O no to pierz, prasuj, torby pakuj :wink: :lol: Szerokiej drogi życzę zawczasu :P Na długo Nas chyba nie opuścisz?

Wysłany: 2008-01-03 19:51

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

poznan chyba caly ogarniety jakas epidemia , ja wlasnie dochodze do siebie po dosc ujebliwej anginie

a tak pozatym to witam wszystkich, bo sie na kawe wprosilem

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-01-04 06:58

Witam wszystkich wchodzących!

Jako pierwszy zasiadam do kawki, mmmm, smaczek :D

Pozdrawiam
S.

Wysłany: 2008-01-04 09:10

Witam Kawoszy :) Wczoraj zimna krew zachowana, problem zaradzony i wkurw minął teraz mozna delektowac się kawusią :)

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło