Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 114

Wysłany: 2007-12-21 06:55

Witam.

kawa? pączek?

Pozdrawiam.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-12-21 09:26

Dziś tylko przelotem wpadam, za 2h do domciu powrót i przygotowania do świąt :) siurp :)

.

Wysłany: 2007-12-21 09:27

[quote:86258770bf="HANAHHH"][quote:86258770bf="Semjan"]Witam.

kawa? pączek?
[/quote:86258770bf][color=green:86258770bf]

Cześć ludziu :*

Ja chętnie się załapię i na to i na to :D[/color:86258770bf][/quote:86258770bf]

To stawiam i to i to :) PROSZĘ CIE BARDZO :P Tak wogóle to...witaj Ludziku sympatyczny.

Wysłany: 2007-12-21 12:58

a ja sobie wlasnie popijam mala czarna na lotnisku i zaraz bede w naszej pieknej stolicy

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-12-21 13:05

[quote:9dbe956954="amorphous"]a ja sobie wlasnie popijam mala czarna na lotnisku i zaraz bede w naszej pieknej stolicy [/quote:9dbe956954]

Witaj Amor
a ja właśnie siedzę i nudzę się w pracy. Popijam kawę, zjadam czekoladki z orzechami. Pozdrawiam.

Wysłany: 2007-12-21 13:46

[quote:8d4295dd4b="HANAHHH"][color=green:8d4295dd4b]

Coś mnie dopada - coś nie dobrego...
Zle się z tym czuje i słowa, nostalgia/ przygnębienie/ nicość/ pustka- to tylko zalążek całości, czuje brak czegoś co daje o sobie znać...
Cholera nooo[/color:8d4295dd4b] :cry:[/quote:8d4295dd4b]

<Sem przytula ramieniem..pod nos podsuwa kawę z rumem...> nie smuć się..proszę.

Wysłany: 2007-12-22 11:50

Witam serdecznie moich kawoszy :)wigilia blisko - kompot z kawy trza przygotowac :) prezenty porobione ?

.

Wysłany: 2007-12-22 15:43

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[color=green:331ba1754b]Bry moi drodzy kawopijcy :D
:arrow: Harl, ofkors prezenty popakowane, skrzętnie ukryte itd, itd. 8)
:arrow: HAniu <rzytula do serducha, głaszcze> Nie smutaj się misiek Dla rozweselenia przyśle Ci serię zdjęć z kategorii humor sytuacyjny, czyli jak Nomay piecze ciasto...wiesz..wszędzie mąka, rozlana śmietana, jajka na podłodze i urobiona garstka ciasta
Dziękuję ślicznie za przepis ;* Poziom trudności wykonania wydaje się być przystosowany do moich kulinarnych umiejętności ;P Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Tymczasem całuję wszystkich Was (tych obecnych i nie) pomarańczowo-cynamonowo-przedświątecznie :*:*:*:*:*:*[/color:331ba1754b]

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-12-22 16:00

Witam.

Nomay :**
Harl <graba>

Jutro wyjeżdżam do Częstochowy. Nie będzie mnie na necie parę dni, na pewno przez całe święta.
Jeśli ktoś będzie chciał mnie namierzyć...to proponuję komórkę. :D

Już tęsknię za Wami

Wysłany: 2007-12-22 17:59

[quote:81dbbeee6b="HANAHHH"]
---Semjanie <atrz strony pierwsze co do komórki >zatem Tobie Wesołych i Pogodnych Świąt życze, duzio prezentów a przede wszystkim miłości czyli tego czego człowiekowi brak najbardziej...
[/quote:81dbbeee6b]

Dzia! za życzenia i wzajemnie! :*

P.S. pisząc o komórce miałem na myśli swoją :lol: i ludzi, którzy mają...mój numerek :twisted: :lol:

Pozdrawiam 8)

Wysłany: 2007-12-23 20:16

[quote:44741fcba7="dr_Faustus"][quote:44741fcba7="Grim_demon"]Dolicz do tego czosnkowy oddech i jestes zią XD[/quote:44741fcba7]

[color=green:44741fcba7]Dziś dźwi ZIĄmknięte - aż do odwolania. Poza tym tutaj nikt, nikomu nic doliczal nie bedzie, a zwlaszcza czosnku... Mamy swoje sposoby na wyleczenie Harlequina, za pomoc szczerze dZIĄkujemy.

P.S. Pozdrow Adnistrala :twisted: [/color:44741fcba7][/quote:44741fcba7]

No to przeciez zart byl.
Adnistral siedzi na odwyku i powinni Go wypuscic na swieta...

la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Wysłany: 2007-12-24 15:51

nomay (Bicz)
nomay

[color=green:227cedd37b]Ja tradycyjnie z życzeniami zekam do wigilii <tak sobie kiedyś wymyśliłam i się tego póki co trzymam
Zatem w przerwie pomiędzy doglądaniem sernika a robieniem bananowca a'la HAnia przybiegam do Was kochani i już od progu dekadenckiej kawiarenki życzę Wam:

- przede wszystkim dobrego stanu fizycznego organów wewnętrznych (zwłaszcza wątroby i żołądka) by nigdy nie odmówiły posłuszeństwa gdy na horyzoncie czai się fantastyczna impreza;
- niewypłukiwalnego zapasu magnezu byście mogli bez wyrzeczeń pić swoją ukochaną małą czarną;
- (może to przyziemne, ale...) kasy :!:, by zawsze Wam starczało na tą małą czarną (a niektórym jeszcze na fajury 8) ), na absynt i na co tam jeszcze sobie chcecie (mieszkanie, ścigacza, brykę, wczasy w Skandynawii, rok koncertów itp.);
- radości i smutku w proporcji 10:2 (bo nie spadłam z księżyca i wiem, ze bez smutku nie byłoby radości i odwrotnie);
- satysfakcjonującej pracy, a jeśli nie to choć normalnego szefa

No...to Semjan:* HAniu:* Selene:* Dottore:* Harl:* Mr.W:* i tym co przelotnie :*[/color:227cedd37b]

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-12-25 12:25

Witam zacnych kolegó i koleżanków :) pierwsza świąteczna kawusia w łapce :), a wieczorem pierwszy świąteczny browar :)

.

Wysłany: 2007-12-27 11:29

A jazyje i nie mam kaca :) właśnie woda na kawusię się parzy :) ooo ... widze, że Kurcak czuje się zmolestowany przez wczorajszą rozmowę :lol: troche za dużo wypiłem ;/

.

Wysłany: 2007-12-27 12:33

nomay (Bicz)
nomay

[color=green:2dc2d2a5fb]Bry Pastwu , HAniu :* Selene:* Harl:*
No tak...czas błogiego leniuchowania i podjadania co rusz minął bezpowrotnie (tzn...dopiero za rok powtórka z rozrywki )
:arrow: HAniu - bananowiec wyszedł :!: (nie wiem, czy tak jak powinien, niemniej goście i domownicy się nim zajadali, a i mnie smakował przyznam bez bicia :twisted:).
Obiecałam zdjęcie...zrobiłam, tylko nie wiem jak Ci przesłać :? W końcu muszę się pochwalić tym osiągnięciem ;P

Ehhh...po trzech dniach sielskiego życia czas zejść na ziemię...[/color:2dc2d2a5fb]

Wysłany: 2007-12-27 22:00

Wpadłem się przywitać...

a więc... Witam Was.
To tymczasem...Pa.

Wysłany: 2007-12-28 12:06

Witam.

Hanahhh :* Pod komórką może i będziesz dostępna haha dla kogoś kto ma numer :lol:

Przez te święta chyba przytyłem 8) moja kochana mama jakby mogła to by mnie zapasła chyba na śmierć. Eh...kochana jest :D tak dba o synka :wink:
Tak czy siak dobrze, że się skończyły. Generalnie ich nie lubię, traktuję raczej jako "wolne od...".

Idę po kawkę, komuś przynieść?

Pozdrawiam.

Wysłany: 2007-12-28 19:32

jak minął dzień
nie pytam i tak widzimy się rzadko
(...)
my dzieci dekadentów
córki synowie rozpusty
alkohol mamy od zawsze we krwi
rozum genetycznie struty
raczej nie życzymy nikomu źle
raczej nikomu dobrze
raczej siedzimy na dachach
bawimy się w powietrze

nostress....
[i:9424490555]Happysad - Nostress[/i:9424490555]

Tak mi w głowie ostatnio siedzi ten kawałek...eh.

Wysłany: 2007-12-29 12:39

Witaj Hanahhh:*
Dottore to taki Yeti :lol: wzrost jak wzrost ale odcisk stopy na śniegu to musi być coś 8) :lol:

Wysłany: 2007-12-29 12:57

nomay (Bicz)
nomay

[color=green:fb13ccabab]Bry <dyg dyg> Semjan:* HAniu:* Dottore :*
Jesooo...Dottore...tylko bez histerii Chyba każdemu przez święta przybyło troszku sadełka...taki już urok tych dni bezwstydnego objadania się dobrościami.
A jeśli już tak bardzo Ci zależy na powrocie do dawnej figury :twisted: to idź za radą HAni...brzuszki, biegi o świcie i o zmroku (albo od zmierzchu do świtu), jakieś kicanie w rytm muzyki np..Behemota czy cóś i po tygodniu będzie cacy
:arrow: HAniu jeśli chodzi o bananowca to...hehe...starałam się Ale cholera ciężko było go pokroić..ciąąąąąąągnął się niemiłosiernie [/color:fb13ccabab]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło