Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 106

Wysłany: 2007-12-03 12:00

Kurcak, dawno Cie nie słyszałem :) miło Cie znowu widziec z taka samą ilościa milusich piórek. tylko uwazaj bo H5N1 pod płockiem wykryli :/

.

Wysłany: 2007-12-03 12:19

[color=cyan:64f60661c2]Witaj S.
co do zakładzików :) <zaciera ręce> możemy przyjąć: aspekt pieniężny lub sexualny :D haha...a tak poważnie. Porobimy zakałdziki z jakimiś drobnymi wirtualnymi groszakami, ja będę przyjmował zakłady i prowadził statystyki :lol: Nie bójcie się, zrobie to rzetelnie 8) chyba, że się upiję absyntem :lol:

Ależ ten dzionek się wlecze:) ma Ktoś nozyczki? przytniemy go :wink:
[/color:64f60661c2]

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-12-03 18:26

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[color=green:975a8db635]Witam syćkich kawopijców 8)
:arrow: HAniu...polecam ustawienie potencjometra na niebezpiecznie wysoki poziom i puszczenie jakiegoś wybitnie nie-popowego krążka, jeśli to nie pomoże to zostaje uraczyć delikwenta sałatką z difenbachii :twisted:
:arrow: Selene no to chociaż Tobie się zakup udały...ja niezdedy nie znalazłam nic dla siebie...a szukałam i szukałam i szukać nadal muszę :roll:

Zakłady powiadacie 8) i to piłkarskie 8) Przyłączę się a co tam! No właśnie..a obstawiamy tylko grupę, w której jest Polska czy..jak? :)[/color:975a8db635]

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-12-03 18:53

[color=cyan:93394c4ef4]
:arrow: Nomay słodkie czmokaszki :* młaaa:*

:arrow: Dottore
Najpierw skoncentrowałbym się na naszej grupie, potem na rozgrywce pomiędzy zespołami, kótre wyjdą z grupy:)
Zasady się określi i mały hazardzik po uprawiamy:)

:arrow: Hanahhh
Weź packę na muchy i zabij dziada :) wklep go w ziemię gdzie miejsce tego kartófla

:arrow: S.
Zakupy udane...toż to święto dla Kobiety! Pić , palić nie żałować, dawać tyłka , recytować :D Po udanych zakupach feta musi być :P :lol:
Aspekt seksualny brzmi nie tyle intrygująco ...co soczyście. Mrauk!:D
[/color:93394c4ef4]

Wysłany: 2007-12-03 19:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Witam wszystkich po przerwie!

Jestem trochę zmęczona, bo robimy tu małe sprzątanko 8)
Pierzemy, zmiatamy, odkurzamy, no zobaczymy jak będzie wyglądać Śmietnik po remoncie Mam nadzieję, że DC nie trzeba aż tak remontować :) Więc poproszę o jakąś kawę, najlepiej z rumem :twisted:

Pozdrawiam 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-12-03 19:29

[quote:c6c12af5a9="minawi"]Jestem trochę zmęczona, bo robimy tu małe sprzątanko 8)
Pierzemy, zmiatamy, odkurzamy, no zobaczymy jak będzie wyglądać Śmietnik po remoncie Mam nadzieję, że DC nie trzeba aż tak remontować :) Więc poproszę o jakąś kawę, najlepiej z rumem :twisted: [/quote:c6c12af5a9]

[color=cyan:c6c12af5a9]Witaj Minawi.
Oto kawa+rum Astarota, który mu wypadł z za pazuchy gdy był tu ostatnim razem. Ano wszędzie trzeba zrobić świąteczne porządki nawet w śmietniku za domem co by nie przysypał niczym śnieżna lawina.
Co do DC, myślę, że ma się dobrze, o remonty sami dbamy Harl jako barowy mechanik potrafi z łyżki i dziury w ścianie teleport robić na ogródek piwny :D :lol:

:arrow: S.
Czy ja powiedziałem soczyście? nie ..niee..nieee. BARDZO SOCZYŚCIE :twisted: :twisted: :twisted:

Pozdrawiam Sem.

EDITH PIAF: NO to normalnie gnaj na ML'08 i się nie oglądaj :wink: Pokibicujemy Ci by sił starczyło Ci na wszystkie formacje.
[/color:c6c12af5a9] :wink:

Wysłany: 2007-12-03 20:34

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:442a96736c="dr_Faustus"]

:arrow: Witaj Minawi, a co tutaj sprzatac? :lol: Tutaj wszystko jest w najlepszym porzadku, wszyscy maja sie dobrze, a kontrole sanepidu przeszlismy pomyslnie :wink: Zastanawia mnie tylko co oznacza to dziwne "gothfx" pod avatarami...

[/quote:442a96736c]

No mnie nie chodziło o ten temat akurat, ale że jesteśmy jakby nie patrzeć też w Śmietniku, to w szerszym pojęciu ;] TRzeba było trochę chwastów powyrywać...
Co do tych goth-efektów na profilu to oczywiście czary mary Kuby, pewnie jakieś nowe zaklęcie gotHyckie :wink: NAjlepiej nie zwracac na to uwagi :P

Wysłany: 2007-12-04 07:07

[color=cyan:ab8a116d20]Witam :)
Melduję się na stanowisku i życzę miłego dnia, a teraz do kaaaawy![/color:ab8a116d20]

Wysłany: 2007-12-04 08:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Witam również, dziś tylko 10minut spóźnienia :P

Jaki spokój na forum, aż miło i przyjemnie 8)

Dziś żadnych słodyczy - wczoraj wciągnęłam chyba z 4000 kalorii łącznie, hehe, trzeba by go w weekend jakoś sensownie spalić :twisted:

Pozdrawiam znad kawy i sandwicha :)

Wysłany: 2007-12-04 09:04

[color=cyan:78f79ec15e] :arrow: Minawi
Witam. poczęstuj sandwichem albo podziel się tym, który wcinasz :lol:
No spokój...czyż nie cudownie? 8) Morza szum...mmm...ptaków spiew...mmm...lalala..lala :lol:

Niemartw się, przegonią temat młode wilki :wink: Ale fakt fason trzeba trzymać jak spiewał Kazik Staszewski w utworze ,,Knajpa szyderców" ups..Morderców niah niah.

Z okazji Barburki walniem se po czarnej jak wungiel kawce. Kto jest za? Kto przeciw? Kto się wstrzymał od głosu? Nie widzę, dziękuję. :twisted:[/color:78f79ec15e]

Wysłany: 2007-12-04 09:15

Witam :) kawusia w łapce i oznajmiam, że przyłączam sie do typowania :twisted:

.

Wysłany: 2007-12-04 10:20

[color=cyan:42eeaf80bc] :arrow: Hanahh
Haha :) Nie ma jak dohodzić raz po raz, a potem znowu i jeszcze raz...mmrrrrrr 8) :lol:

Ja bym dodał:
,,Niech Cię nie trwożą, gdy do Dekadensu wkroczysz
Płonące w mroku szyderców oczy
Niewazny grozny grymas na gebie,
Szydercy mają serca gołębie" :lol:

a czasem nawet postawią zielony flakon 8)

:arrow: Gniewny Ty barowy hazardzisto! Miło, ze sie przyłączasz. [/color:42eeaf80bc]

Wysłany: 2007-12-04 10:35

Ja moge się załozyć o browara :twisted:

.

Wysłany: 2007-12-04 10:55

[quote:a481b78ab1="Heniu"]Bry dzień wszystkim :). Dzisiaj mam zamiar pobić rekord wypitej kawy. Gniewko, zachomikuj sobie trochę sypanej, bo dziś może jej już nie być :).[/quote:a481b78ab1]

Widze jednak, że nie połamało Cioe na tyle, aby nie przyjść do pracy. Mnie tez coś jakiś zaraz łapie, ale daje rade

.

Wysłany: 2007-12-04 10:58

[quote:d963e53a12="HANAHHH"][color=green:d963e53a12]
Semjan- no zdążyłam raz "przelecieć" Dp i "doszłam" w końcu doszłam [/color:d963e53a12][/quote:d963e53a12]

[color=cyan:d963e53a12]Dobrze, ze nie odwrotnie, że to nie DP Ciebie :twisted:
A tak poważniej i z innej beczki, to ja wiem jeszcze jakie będą zasady obstawiania ME...ale na razie piszę ''będą'', gdyż jeszcze wszystko nie zostało dopięte na ostatni guzik jak Dottore rzekł był :lol:

:arrow: Witaj W. <graba>

:arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]

[/color:d963e53a12]

Wysłany: 2007-12-04 11:05

[quote:cd32263ba1="Semjan"]:arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]
[/quote:cd32263ba1]

[color=cyan:cd32263ba1]0_______o seksualnym ? z tego co wiem to tylko ja Ty i Faustus poki co bierzemy udział ... a z tego co ja wiem to jestem hetero [/color:cd32263ba1] :lol:

.

Wysłany: 2007-12-04 11:45

O Faustusku ! Ja konkurencyjną szkółke robie :twisted:

.

Wysłany: 2007-12-04 12:19

[quote:6643215a8b="Harlequin"][quote:6643215a8b="Semjan"]:arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]
[/quote:6643215a8b]

[color=cyan:6643215a8b]0_______o seksualnym ? z tego co wiem to tylko ja Ty i Faustus poki co bierzemy udział ... a z tego co ja wiem to jestem hetero [/color:6643215a8b] :lol:[/quote:6643215a8b]

[color=cyan:6643215a8b]O ile mnie pamieć nie myli <zapraszam kilka stron wstecz> to Szanowna i Droga Nam Selena sie zadeklarowała, szczególnie w aspekcie soczyście seksualnym, moi mili :lol:
Myślę, że i inne Panie sie przyłączą :] Hmmm Gniewny jak to mówią : nie skosztujesz, nie poznasz jak smkuje :twisted:
Pozdrawiam również heteralnie
Sem.[/color:6643215a8b]

Wysłany: 2007-12-04 12:39

Ooooo Kurcak będzie nasza cheerliderką podczas ogladania meczów :wink: OK, nie mam nic przeciw :D

.

Wysłany: 2007-12-04 13:08

:arrow: Faustusku - podobno wódka weryfikuje orientacje - z tego co mi kumple opowiadali to mam prawidłowa :wink:
:arrow: Anuś - do tego czasu to nam jajka a Tobie co innego odpadnie w wyniku bezuytecznosci :lol:
:arrow: Kurcak - możemy zagrać na perwersyjnie :?:

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło