Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Urodziny Minawi. Strona: 7

Artykuł: Urodziny Minawi

Wysłany: 2007-07-10 19:34

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Fotki z imprezy na poznańskiej cytadeli autorstwa Herodota w końcu w galerii:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=2575

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-07-11 11:51

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

To jakiś fotomontaż :P
Potem to się Zet do cytrynówki tulił :twisted: Ev, widzisz, to znak że powinnaś była być na tej imprezie :wink:

Wysłany: 2007-07-11 12:55

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:aa3dc4e710="Ev"]
Ale ja się nie pytałam do czego się Zet tulił, tylko co Ty się tak do niego tulisz :P :wink: [/quote:aa3dc4e710]

a może było odwrotnie :P

jedno jest pewne: po paru godzinach jedyną rzeczą, która odwzajemniła tulenie Zeta była nasza matka Ziemia :wink: :twisted: :lol:

Wysłany: 2007-07-11 14:21

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Z tego co wiem to Zecik ubóstwia Ev i wydaje mi się, że prędzej by się właśnie do cytrynówki przytulił niż do Ciebie :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-07-11 15:46

Ech, przyznam się :

To ja się tuliłem do ... Ravena, tylko Minawi siedziała na drodze :? no i wygląda to jak wygląda.
Widz nie ma pojęcia co my z Ravenem tam za plecami robimy :wink:

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-07-11 16:52

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

eeee co wy tu wyprawiacie :lol: :lol: :lol:

chyba ktoś nie zrozumiał mojego żartu to po pierwsze, a Zeta żartu po drugie :lol:

Gwoli wyjaśnienia, to nie zamierzam się przytulać na serio do żadnej osoby oprocz jednego osobnika ( :twisted: )i na pewno nie jest nim Zet :wink: Poza tym przytulanie nie jest gestem erotycznym tylko przyjacielskim, ale widzę, że co niektórzy biorą wszystko na poważnie :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza Smith666 :lol:

Raven, dobrze że za głaskanie mi się nie dostało :P (choć kto to wie 8O )

SERDECZNIE POZDRAWIAM :D

Wysłany: 2007-07-11 17:00

Hmm nie poznaję Ev... Takie pierdoły wypisywać.... Ja się tuliłem do Zeta ale ten olewał moje zaloty więc poprzestałem na tuleniu się do Minawi także zarzuty postawione tutaj są dla mnie zaskoczeniem.

Nic dodać nic ująć - SERDECZNIE POZDRAWIAM...

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2007-07-11 17:03

[quote:89c7305e8b="minawi"]Poza tym przytulanie nie jest gestem erotycznym tylko przyjacielskim, ale widzę, że co niektórzy biorą wszystko na poważnie :lol: :lol: :lol: [/quote:89c7305e8b]

Co prawda to prawda, Minawi :lol: Ja też wolę molestować mojego ukochanego pana doktora F. już tylko via gg lub telefonicznie :D Albo i on mnie :lol: I też jest wesoło :P

A druga prawda jest taka, że tych, do których przytulamy się in real, też najlepiej ukryć :wink: Już z nieco innych względów :roll:

P.S. of course:
SERDECZNIE POZDRAWIAM :twisted:

Wysłany: 2007-07-11 17:20

To może ja krótko wyjaśnię co do tych tzw "przytulanek"
Robiąc zdjęcia poprosiłem Minawi, Zeta i Ravena by się do siebie trochę przytulili bo.... nie mieścili mi się w kadrze :-) :-)

Pozdrawiam

"Dzwony już ostygły; milczeniu daję rękę Niech mnie poprowadzi wzdłuż krętej uliczki Niech będzie przewodnikiem cichym i jak pies wiernym I niech mi pozwoli miasta urok wyśnić"

Wysłany: 2007-07-11 17:56

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:8ff26c7b55="Ev"]
[quote:8ff26c7b55="minawi"]co niektórzy biorą wszystko na poważnie :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza Smith666 :lol: [/quote:8ff26c7b55]
Na poważnie biorę to raczej ja, a nie Smith, a to ze względu na to, że bardzo mnie irytujesz [b:8ff26c7b55]niektórymi[/b:8ff26c7b55] tekstami puszczanymi w kierunku Zeta :P Ale to jest raczej temat na rozmowę prywatną, a nie na rozmowę na forum :P
[/quote:8ff26c7b55]

8O

8O

8O

Wysłany: 2007-07-11 17:59

A może by tak zapasy w kisielu?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-07-11 18:11

Ev-cia, masz u boku chodzącego ideała, zapatrzonego w Ciebie jak w nieświęty obrazek, zatem nie marudź :!: :D
I daj spokój Kasi... inne też chcą się cieszyć SWOIM (nie Twoim pod postacią Zecika) szczęściem, zamiast zastanawiać się o co Ci (w postach powyżej) chodzi.
Buźka! Tj. serdecznie pozdrawiam :twisted:

Wysłany: 2007-07-11 23:35

[quote:f99befc7b4="noone81"]Te urodziny były 2 tygodnie temu! Teraz będziecie wygrzebywać sprawy, które tak naprawdę nie mają żadnego znaczenia?(...)[/quote:f99befc7b4]
Taa, lustracja, jeszcze kurwa każdemu teczkę załóżcie ... choć nie mam pewności czy takie już u nas nie powstały...

Co tu dużo mówić, Noone wspaniale podsumowała temat i dobrze byłoby ten (poniekąd) offtop skończyć, ale nie ukrywam też, ze nie wypadałoby zająć jakiegokolwiek stanowiska w tej sprawie gdyż jestem jednym z interesantów...

Od czego by tu zacząć... może po kiego grzyba się żrecie,

Ev dwa razy upominała, by dokończyć temat poza forum, ale Wy najwyraźniej jesteście na tyle bezpruderyjni, że się tak wyrażę, iż nie potraficie uszanować niczyjej prywatności :arrow: nawet własnej (osoby do których była kierowana prośba Ev, powinny zrozumieć... albo i nie,... co gorsza,... i się jedynie naśmiewają,.. szkoda, bo to trochę żałosne)

[b:f99befc7b4]Nie wiem czy pisać ironicznie czy nie, kto jest rozsądny zrozumie, reszta niech ten post po prostu pominie i o nim zapomni, ja się już raczej wypowiadać nie będę[/b:f99befc7b4]

:arrow: Ev, jesteś bezpodstawnie przewrażliwiona,

:arrow: Raven, weź mnie nawet nie denerwuj :!: kto tu (tam) kogo olewał,

:arrow: Paskievicz, Księciuniu ratuj...

:arrow: Miniawi, za dużo byś chciała (..nawet jeśli.., to nie chodzi mi tu o ten konkretny przypadek...)

:arrow: Herodot, otóż właśnie :wink: ale nie ma tu co wyjaśniać, błaha sprawa a jak pięknie przedstawia naszą społeczność,

:arrow: Amorph, a może w budyniu waniliowym :twisted:

:arrow: Dasstin, no i widzisz ja tego nie rozumiem, do czego tu się tulić, sama skóra i kości ze mnie przecież.

Tyle...

I podsumowując, jak tak dalej pójdzie( nie konkretnie w tym topicu) a pewnie tak :wink: to był to mój jeden z ostatnich postów (- obowiązki, słownie : "minus obowiązki")...bo aż żal dupę ściska jak takie bzdury widzę

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-07-12 06:54

[quote:85caa162f8="Ev"][quote:85caa162f8="amorphous"]A może by tak zapasy w kisielu?[/quote:85caa162f8]
Chciałbyś :lol: :P :wink:[/quote:85caa162f8]

a ja bym, nie chcial.

Wyglądaloby to jak pojedynek lalki Barbie z Godzillą zapewne :twisted:

enjoy the violence

Wysłany: 2007-07-12 09:01

eeeeeee... uuuups :lol: :roll: :wink: :oops:

enjoy the violence

Wysłany: 2007-07-12 10:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:832c39000b="Hexe"][quote:832c39000b="Ev"][quote:832c39000b="minawi"]Fotki z imprezy na poznańskiej cytadeli autorstwa Herodota w końcu w galerii:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=2575[/quote:832c39000b]
A co Ty się tak do Zeta tulisz? :P[/quote:832c39000b]

8O :?:[/quote:832c39000b]

Hexe, właściwy komentarz.

Następnym razem chyba wrzucę zdjęcia w podczerwieni i noktowizorza, co by niedomówień nie było :roll: :lol:

Wysłany: 2007-07-12 10:59

Wielce Szanowni zgromadzeni i wypowiadajacy sie w tym temacie forumowicze. Swą opinie odnośnie owej prowokacji (to słowo jest ostatnio sławne wiec niby, że jestem medialny) wydam na podstawie dokładnych ogledzin owych zdjęć.

Pragnę zwrócić uwage, iż użytkowniczka M. na zdjeciach cały czas oburącz trzyma żubra zatem jakim sposobem miałaby sie na tym zdjeciu przytulić? Wyraźnie widać, iż użytkownik Z. wraz z innym użytkownikiem R. pochylili sie ku stronie użytkowniczki M. w dobrym przyjacielskim geście robiac w ten sposób poze do zdjecia. Na jednym zdjeciu widać ręke użytkownika Z. na lewym ramieniu użytkowniczki M. co świadczy o pokojowych, a przyjacielskich stosunkach poznańskich tubylców i o niczym więcej.

A teraz tak na wesoło po mojemu. Kochani, jeśli kura zniesie jajko w chlewie to znaczy, że wykluje sie z niego świnia? Otóż nie, więc tak naprawde zrobiliscie dwie strony off-topu :wink:

MOD :!: Rachunek prosze :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-07-12 11:19

[quote:f582dfa391="minawi"][quote:f582dfa391="Hexe"][quote:f582dfa391="Ev"][quote:f582dfa391="minawi"]Fotki z imprezy na poznańskiej cytadeli autorstwa Herodota w końcu w galerii:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=2575[/quote:f582dfa391]
A co Ty się tak do Zeta tulisz? :P[/quote:f582dfa391]

8O :?:[/quote:f582dfa391]

Następnym razem chyba wrzucę zdjęcia w podczerwieni i noktowizorza, co by niedomówień nie było :roll: :lol:[/quote:f582dfa391]
a mój post zaginął... 8O :!:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-07-12 11:21

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:bb7269b57f="Hexe"][quote:bb7269b57f="minawi"][quote:bb7269b57f="Hexe"][quote:bb7269b57f="Ev"][quote:bb7269b57f="minawi"]Fotki z imprezy na poznańskiej cytadeli autorstwa Herodota w końcu w galerii:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=2575[/quote:bb7269b57f]
A co Ty się tak do Zeta tulisz? :P[/quote:bb7269b57f]

8O :?:[/quote:bb7269b57f]

Następnym razem chyba wrzucę zdjęcia w podczerwieni i noktowizorza, co by niedomówień nie było :roll: :lol:[/quote:bb7269b57f]
a mój post zaginął... 8O :!:[/quote:bb7269b57f]

No dziwne to wszak, ale zdążyłam go zacytować 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło