Wysłany: 2008-05-16 17:31
[color=green:19c782dc9e]Ufff...<ociera pot z czoła>
Chochlik powiadasz...chochlik :twisted:
Tak czy inaczej, skoro wszystko gra i buczy, to martwić się już nie będę :)
Wszystko jest pod kontrolą, pod kontolą, pod kontrolą... 8)
Pozdrowienia dla organizatora [/color:19c782dc9e]
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Wysłany: 2010-01-28 18:06
Czyli nie ma tematu
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-01-29 10:55
O 6 rano to się śpi, a nie głupoty wymyśla :P
IMO:
1: góg ajdija - może napisz te podpunkty i wyślij Łojcowi, a ten je doda? :)
2: szczerze? Liczba osób chcących pobrykać sobie jest tu niewielka, czasem komuś nerwy puszczą przy jakimś wątku drażliwym - to nie "samosia.pl" gdzie dzieją się cuda
3: wiesz - zaznaczyć, że ktoś coś przeczytał nie jest równe przeczytaniu tego :)
Hm - może lepiej założyć jakiś wątek typu
"Witaj nowy użytkowniku" w którym byłoby wszystko pokrótce opisane?
[color=RED:b78c3506cf]I wg mnie czerwony kolor pisma powinien być zarezerwowany dla moderatorów, gdy coś poprawiają.[/color:b78c3506cf]
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-01-29 17:39 Zmieniony: 2010-01-29 17:40
1. Punk jest jasny a nieznajomosc prawa szkodzi.
2. Studzenie wybrykow na forum dobrze rozwiazuje ban. Ostrzezenie wysylane jest tylko raz albo wcale wiec nie ma sensu robic punktow, zeby naliczac jeden punkt.
3. Nasi moderatrzy-terminatorzy nie maja wyrzutow sumienia. W zyciu nie czytalem zadnego regulaminu wiec zmuszanie kogos do czytania byloby hipokryzja.
[quote:5cf47a5d32]
Wszystko to dotyczy głównie tego, że chociaż moderatorzy istnieją, to prawdę mówiąc, nie czuję ich obecności na forum. Offtop za offtopem, jawne pyskówki etc. Forumowicze powinni mieć jasny wizerunek tego co mogą, a czego nie.[/quote:5cf47a5d32]
Tym mowisz ze widzisz pelno offtopow, ja mowie ze nie widzie zadnych oftopow. Trzeba to wiec sprawdzic. Jezeli widzisz jakis offtop wcisnij "zgloz moderatorowi" albo napisz pm do moda.
Druga sprawa jest taka, ze czesto pozwalamy na offtopy jezeli sa ciekawe.
Wysłany: 2011-04-04 16:54
Wina jest niestety nasza. Wkrótce naprawimy ten błąd.
Wysłany: 2011-06-26 14:34
Czy forum "Folk, Neofolk" nie powinno być tam, gdzie inne fora poświęcone konkretnym gatunkom muzycznym?
Wysłany: 2011-06-29 00:52
Zgadza się. Poprawione.
Wysłany: 2014-04-19 16:57
Mam pytanie: czy dałoby się zrobić osobne forum regionalne dotyczące imprez oraz ewentualnych spotkać integracyjnych w województwie lubuskim (Zielona Góra, Gorzów Wielkopolski, Żagań, Żary itp.)? Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby, pozdrawiam :)
Nie marudź, bo cyckiem walnę.