Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

FORUM. Strona: 2

Wysłany: 2006-11-24 12:04

Koteczku! przecież ja nie atakuję! rozmawiałyśmy wczoraj ...... wiesz, o co mi chodziło! a adminem jesteś świetnym!!!!!! <tuli Koteczka> bardzo Cię szanuję, przecież wiesz o tym.......

bez tytulu Wysłany: 2006-11-24 12:35

Ok, jesli cos namieszalam, obnizylam poziom forum, czy cos takiego to przepraszam. Nie chcialam zrobic nic zlego. Nie wiedzialam, ze to cos zlego. W koncu to problem wielu ludzi i moze pomogloby to nie tylko mnie. A mi pomoglo. Wiec dziekuje, ze w ogole ten temat mogl byc chciaz przez jakis czas. I dziekuje wszystkim, ktorzy dali mi jakies rady :) <tuli>
A to, ze jestem mlodsza... Nawet sporo mlodsza... Hm nie wiedzialam, ze ma to jakies znaczenie. Adres DP znalazlam w magazynie mlodziezowym, wiec... chyba jest dostepny dla kazdego?
Wlasciwie to ja wywolalam cala burze. Hm... gdybym wiedziala, ze z tego bedzie taki problem, to nie zalozylabym tego tematu. jeszcze raz przepraszam.

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2006-11-24 12:59

Samy nie Ty wywołałaś burzę, w każdym razie ja tak to widzę, mi nie chodziło o temat przez Ciebie założony jako główny powód. Problemy na forum DP zaczęły się już dawno, poziom siadł z powodu tysięcy postów kilku osób, które pomyliły forum z komunikatorem internetowym. A Ty trafiłaś w bardzo zły moment i stąd wynikłe nieporozumienia i problemy. Mam tylko nadzieję, że teraz forum będzie zmierzać ku dobremu

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-11-24 13:09

Jeśli sama je po wytrzeźwieniu usuniesz :wink: A kac może być wrecz uznany za delikantną pieszczotę w porównaniu z tym co ja mogę zrobić kiedy się wkurzę na takiego posta :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-11-24 13:24

W takim razie rozwiązanie jest bardzo proste, wręcz banalne... nie pisać po pijaku nic. :evil:

Wysłany: 2006-11-24 17:33

Niestety forum samo kupy się nie trzyma... wymaga dużego wspomagania, czego niestety nie widać.

Wysłany: 2007-01-24 22:45

Przepraszam ale dlaczego z forum Wędrówki Myśli znikną mój temat "Dragi"? Nawet nikt mi nic nie powiedział. Oczekuje jasnej odpowiedzi. Skoro ktoś go zlikwidował to mi teraz powie wprost i szczerze z jakich to powodów. No, czekam.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-01-24 22:47

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

Moją zagadke też ktoś zlikwidował. :/ A dragi były ciekawe :D kurde no łot da fak? tłumaczyć sie!

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2007-01-24 23:01

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

[quote:541a2b73c0="alphar"]

Samurai- jakie zagadki?[/quote:541a2b73c0]

Wrzucilem jakoś niedawno do śmietnika i nie ma :/ Temat brzmiał "zagadka".

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2007-01-24 23:08

Samurai, to może z powodu tej wichury ostatnio. Zakładane wtedy tematy...nie tyle zakładane nowe, co nawet posty wówczas powstałe, nie zdążyły się zapisać i szlag je trafił.
Mój temat o nowej Sepulturze też zniknął, cóż...

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-01-24 23:20

Hmmm, nie przypominam sobie zebysmy cos oprocz tych dragów ostatnio wywalali...

To tak, oczywiście, w końcu nas namierzyli, he he... :D

Wysłany: 2007-01-24 23:53

[quote:de6244ba6c="freya_blathin"]Hmmm, nie przypominam sobie zebysmy cos oprocz tych dragów ostatnio wywalali...[/quote:de6244ba6c]Ale za co Co ja biedny uczynił To moge go na nowo założyć czy odpuscić sobie :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-01-25 01:30

nie wiem czemu,ale nie wszedl mi dzis txt i wyslalam pustego posta :roll:

Wysłany: 2007-01-25 01:34

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Może użyłaś czarnej czcionki :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-01-25 09:08

normalka - ile moich tekstów nie dochodzi hehehehehe może i dobrze. Ten pewnie też nie dojdzie hehehehehehe ale skąd tyle pesymizmu na początku dnia we mnie? Sam nie wiem. ;-D

Kolejnosc postów na DarkPlanet Wysłany: 2007-01-31 16:21

Może część z was bedzie chciala mnie zlinczowac ale chce zmienic kolejnsc wyswietlania postow na forum z gory na doł. Czesc nowych uzytkownikow jest przyzwyczajona do tej kolejnosci z innych forow i narzeka, ze u nas "wszystko jest do gory nogami".
Nadal bedzie tak iz ze strony glownej bedzie sie wchodzic sie na ostatniego posta w goracym temacie. Bedzie to jednak dol ostatniej strony.

Co wy nato?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-01-31 16:43

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

a nie mozesz dostowsowac przegladania postow do indywidualnych preferencji uzytkownikow? Cholera, nie chce mi sie teraz odzwyczajac :/ Za stara jestem na to :evil:

Wysłany: 2007-01-31 16:51

mi tam wszystko jedno, zrób, jak uważasz ...... nie lubię zmian, ale to nie jest nic na tyle poważnego, żeby robiło jakąś różnicę......

Wysłany: 2007-01-31 21:39

A ja jednak byłbym za tym, żeby najpierw były nowsze posty. Przyzwyczaiłem sie już a właściwie od początku tak mi było wygodniej. Chyba za leniwy jestem żeby klikac za kazdym razem ostatnią stronę i zjeżdzać na sam dół :wink:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-02-01 01:08

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

jakos zawsze pan Ruczaj jest przeciwko mnie...hemmmm :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło