Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gry bitewne. Strona: last

Gry bitewne Wysłany: 2007-04-09 17:47

Warhammer 40.000, WFB, Mordheim, LotR,

Gra ktoś w to? ;]

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-04-10 13:11

Khamill (Anciliae)
Khamill
Toruń/Września

Ja od czasu do czasu gram w Mordheim'a. Gra bardzo fajna, tylko te ceny figurek... swego czasu ze znajomymi gralismy jakimis tanimi gownami imitujacymi prawdziwe figurki (zabawa tez jest dobra tylko torche klimat to psuje)...

Tutaj znajdziesz podrecznik i niektore niezbedne rzeczy, reszta zalezy od checi i wyobrazni :) -> www.groan.republika.pl

...miej żabę zawsze pod ręką

Wysłany: 2007-04-10 13:38

Ja zbieram Warhammera 40.000. ale bardziej w celach kolekcjonerskich. Grac jest z kim bo nawet z obcymi mozna sie na forach poumawiać i jest si. Sek w tym ze ja zbytnio nie mam czasu i chęci Wole sobie moje figurki poustawiać na pułkach i w spokoju je malować ^^ A kasy juz w to sporo władowałem...

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-04-29 12:11

Warhammer FB od jakiegos czasu zbieram, tylko u mnei jest jeden wielki problem mala liczba osob ktora tez to zbiera brak jakiegos klubu gdzie mozna grac itp.

btw. Dark Elves zbieram

Wysłany: 2007-04-29 14:02

Ja własnie dokupiłem nowa armie do wH4000 xD
'Ultramarines... niech żyje allegro!

Wysłany: 2007-04-29 16:21

Orientujesz sie moze czy beda jakies promocje z okazji urodzin Wilczka?

Wysłany: 2007-04-30 15:32

Nic nie wiem. ale jesli kupować figurki to tylko na allegro... wiem ze sie powtarzam ale to co mam na półce w sklepie kosztowało by z 1700 zł...

Wysłany: 2007-05-04 09:11

[quote:58bc5e5599="Elvis"] wiem ze sie powtarzam ale to co mam na półce w sklepie kosztowało by z 1700 zł... [/quote:58bc5e5599]

No ja tez cisne z allegro :D ale ostatnio nei ma okazji jak kiedys :D zestaw za 1200 zl wart 2000 zl :D zysk jak widac spory :)

Wysłany: 2007-05-05 08:12

Ja swego czasu grałem w warzona ale z braku kasy i osób w moim otoczeniu z kim mógł bym grać niestety zrezygnowałem

I am neither good nor bad neither angel nor devil I'm a Vampire

Wysłany: 2007-05-07 11:39

[quote:cee8d3ab7c="Malkavv"]Ja swego czasu grałem w warzona ale z braku kasy i osób w moim otoczeniu z kim mógł bym grać niestety zrezygnowałem [/quote:cee8d3ab7c]

Ja też nie mam z kim grać i tylko stoją sobie figurki w gablocie... jedyne na co czekam to rpzeprowadzka do Poznania najwcześniej we wrzesniu :)

Wysłany: 2007-05-24 20:32

Ja gram od marca w Warhammera FB. Zbieram High Elves. Niedaleko mojego domu jest sklep Games Workshop więc czasami chodzę tam i gram ;]

Gry Wysłany: 2007-09-23 21:07

No i stało się, dorwałem dzisiaj orginała gry Medal Of Honor: Airborne;, długo czekałem na dzień premiery.W końcu gram no i grafika rewelka jak dla mnie. Udało mi się przejść dzisiaj część pierwszego poziomu i spuchłem hehe. Gierka jest świetna nie ma to tamto Trudniejsza niż się spodziewałem ale to super. Właśnie o to chodzi. Ciekawy jestem Waszego zdania o tej grze, liczę na tych co już w to grali i na tych co jeszcze nie mieli do czynienia z Airbornem...

Ech no i skończyłem i troszkę jestem zawiedziony zbyt krótka ta gierka tylko 5 poziomów momentami trąci o Wolfensteina / Supersoldier / zero jazdy czołgiem ale w sumie może być , super poczuć znowu te klimaty :D

Teraz czas na Call Of Duty 4

część tego tekstu napisałem parę dni temu :D od / Ech / to tekst z dnia dziszejszego :D

http://pl.youtube.com/watch?v=TPv_w3z8lRM trailer Call Of Duty 4: D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2008-12-27 21:03

Jak ktoś gra w WFB i jest chętny zagrać w tygodniu to mogę zagrać na 2250 pkt.

Wysłany: 2009-04-11 14:17

Orchidea_Sayomi (Anciliae)
Orchidea_Sayomi
Katowice / Zielona Góra

Lubię patrzeć jak się w to gra :) czasem figurki pomaluję

"I'm the goth that's gother than all the other goths" - to nie prawda! ^__^ :D "~~mam słabą pamięć" v.v

Wysłany: 2009-05-10 17:34

Ja sobie gram w Lotr'a, nawet sporo kasy zrobiłem na Krakowskich turniejach tego bitewniaka^^ No niestety teraz maturę mam więc zrobiłem sobie kilku miesięczną przerwę.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło