Wysłany: 2007-04-10 10:18
ja czesto sama stoje na tzw. rogu ulicy nie czekajac, poniewaz czesto bywa tak ze niemam z kim pogadac lub wyjsc na spacer. Jest to przykre i wcale niechce byc odwazna jesli mam byc wtedy sama, choc z drugiej strony, nie wiem. :roll:
Często chodze ulicami lub jade autobusem i przygladam sie ludziom, i czesto czuje sie jakby nikogo niebylo na swiecie... dziwne uczucie
poprostu jestem niewidzilana :roll:
"Całe miasto duchów- lunatycy..."
Samotnosc jest strasznie wkurzajaca i przygnebia mnie czasem, bo wtedy sie okazuje jak mało mam przyjaciół, mimo tego ze ja zawsze mam czas dla ludzi. No cóz, cieszy mnie ze ja moge pomóc :)
pozdrawiam :wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-04-10 10:35
Samotność - ostatnio tak często mi doskwiera... Brakuje mi kogoś, kto mnie zrozumie, kto będzie przy mnie w trudnych chwilach, pocieszy, porozmawia, otrze łzy...
Z drugiej strony przecież są przyjaciele, oni też mogą pomóc. Otóż jest jeden problem... Tak na prawdę nie ma ich Coraz częściej przekonuję sie, że nie mogę na nikogo liczyć, że mam tylko siebie... Przykre to, ale prawdziwe...
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2007-04-10 10:51
[quote:18351d79da="gothic_girl"](...) przecież są przyjaciele, oni też mogą pomóc. Otóż jest jeden problem... Tak na prawdę nie ma ich Coraz częściej przekonuję sie, że nie mogę na nikogo liczyć, że mam tylko siebie... Przykre to, ale prawdziwe...[/quote:18351d79da]
Niestety wiem co czujesz.
Ale pociesz sie , nie jesteś sama i zawsze mozesz do mnie na gg napisac :D
pozdrawiam :wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-04-10 11:02
[quote:8e1f925484="strunka"][quote:8e1f925484="gothic_girl"](...) przecież są przyjaciele, oni też mogą pomóc. Otóż jest jeden problem... Tak na prawdę nie ma ich Coraz częściej przekonuję sie, że nie mogę na nikogo liczyć, że mam tylko siebie... Przykre to, ale prawdziwe...[/quote:8e1f925484]
Niestety wiem co czujesz.
Ale pociesz sie , nie jesteś sama i zawsze mozesz do mnie na gg napisac :D
pozdrawiam :wink:[/quote:8e1f925484]
:wink: Dziękuje Ci bardzo :* Ale wiesz, że to nie to samo...
Pozdrawiam
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2007-04-10 12:32
cos mi przyszlo do glowy...moze tu wcale nie chodzi o to, ze ktos jest lub nie jest "samotny". Bo czy to nie jest tak, ze moze nam sie wydawac, ze wszyscy, którzy sa obok nas maja dobrze, tylko nam czegos brak. Czegos szukamy...Zwalamy wowczas wine, ze dlatego tak jest, ze nie ma tej "drugiej polówki", ze ona odmieni i zaspokoi ta pustke.
[color=red:87ebe5b420]Prawda jest taka: Z PUSTEGO I SALOMON NIE NALEJE!!!![/color:87ebe5b420]
jak mawia stare przyslowie :lol:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2007-04-10 12:43
Skarbolku :) z drugiej strony decydując się być z kims bierzemy odpowiedzialność za 2 osoby, nie tylko za siebie. Partnerzy powinni sobie pomagac i sie wspierac. Ale jesli ktos nie potrafi poradzic sobie sam ze soba (i nie chodzi tu o samotnosc, a raczej o hierarchie wartosci, nawyki i upodobania) to w parze wcale nie bedzie mu lepiej. Budowanie związku trzeba zaczac od budowania siebie :)
.
Wysłany: 2007-04-10 12:53
a niby o czym ja mowie :lol: Wnioskuje jedynie, ze na nic sie zda szukanie sobie partnera lub bycie z kims, kiedy ma sie nadzieje, ze ten drugi zbuduje za ciebie twoj wlasny swiat i jeszcze liczy, ze ktos bedzie ciagnal go przez zycie za lapke :P
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Wysłany: 2007-04-10 13:02
:) ja chętnie przeprowadzę Cię za rękę przez ciemne alejki Cytadeli i namaluje Ci motylki i kfiatruszki na kartce, aby było kolorowo :)
.
Samotnosc Wysłany: 2007-04-10 13:05
Ja tez nie mam nikogo to przytulania ale mnie to nie przeszkadza nie czuje sie samotna jesli nie masz tez przyjaciol , to moze przyszedl czas na kupno psa ? Ja nie na rzekam na samotnosc mam przyjaciol , swinke morska i rodzenstwo wiec nie jestem samotna
Niebianska Krolowo wszystko mi jedno, Zabierz mnie stad. Jestem umarla dla swiata [ ... ] Tutaj troszcze sie jedynie o martwe ogrody [ ... ] To cena jaka place za dar posiadania marzen [ ... ] Nightwish
Wysłany: 2007-04-10 13:16
tiaa zraz sie zrobi offtopowo :P
Tu nie chodzi o wzajemne podtrzymywanie sie i wspieranie, bo to wazne gdy sie z kims jest. Chodzilo mi o charakter czlowieka, ze na nic sie zda drugi, gdy to on ma "zapychac dziure" wewnetrznej pustki
ale zabrzmialo dwuznacznie :wink:
Wysłany: 2007-04-10 13:21
oj zabrzmialo :lol: ale miłe jest uczucie, gdy ktos czuje się potrzebny dla kogos, gdy moze mu cos zaoferowac sobą i sprawic, aby ta druga osoba sie cieszyla i miala usmiech na twarzy :)
.
Wysłany: 2007-04-10 13:32
Hihi to sie nazywa Caritas czy jakos tak :P
Wysłany: 2007-04-10 13:41
Cos w tym jest :wink: temat zostal splycony do granic mozliwosci :lol: trzeba dodac ze to taki private Caritas :lol:
.
Wysłany: 2007-04-10 13:42
hehe i to dzieki komu "splycony" ja tu sie wysilam, zeby podenerwowac publike, a tu TY "lagodzisz obyczaje' :P
Wysłany: 2007-04-10 13:47
Jak se poscielasz tak sie wyspisz
Widzialy galy co braly
Kazdy jest kowalem swojego losu
3 dewizy a forum niepootrzebne :twisted:
.
Wysłany: 2007-04-10 16:36
Zebym ja mogła choć raz zakochac sie z wzajemościa to juz byloby coś ! =) Eh..zeby miec z kim posluchac muzy , pogadać , poczytać , pośmiac sie ......JEST TU KTOŚ CHĘTNY ?
Schuld und Sühne
Wysłany: 2007-04-10 21:44
czasem zastanwiam sie czy ciąży nade mną jakieś piętno samotności... gdy tylko ktoś wkoncu mnie do siebie przykona, gdy zacznie mi zalezeć, ta osoba odchodzi... istny koszmar, w dodatku powracający :cry:
po co?
Wysłany: 2007-04-10 22:08
zaraz sie tu łzy poleją. Co wy to ludziska!!!!!!! ZANIEDłUGO W DEPRECHE POPADNIETA. uśmiechnijta się. Swiat jest piekny!!!!!!!!!! :D :D :) :) :)
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-04-10 22:33
A co w tym święcie pięknego siedze sam lipa jak h*j nikogo w pobliżu nie ma, chętnie bym sie winka napił a Tu nie ma z kim :? nawet dziś komputer mnie opuścił i nie chce ze mną pić :evil:
a na dodatek w pobliżu wszyskie monopole juz zamknięte To sie nazywa samotność dopiero :?
We must...
Wysłany: 2007-04-11 15:55
No [b:89a5fc4fec]Fafal[/b:89a5fc4fec], przynajmniej jeden nie smuci :lol:
ok, a tak serio to jak sie okazuje mase ludzi jest samotnych, pytanie co sie dzieje, ze jakos sie zejsc nie moga, skoro az potykaja sie o drugich podobnych do siebie??