Wysłany: 2007-03-30 11:13
[quote:5458e79f10="ash"]"przez złośliwość pewnych osób nie zagra jutro Nathashah!!! o czym sama dowiedziała się wczoraj (no comment...)"
hm z tego co wiem to Nathashah ma problemy z kompem i tym będzie jej nieobecność spowodowana, choć oczywiście ja dane mogę mieć niepełne.
"Dlatego też mimo iż wybierałam się na tę imprezę teraz stwierdziłam, że po prostu nie warto!"
buuuu przykro mi to słyszeć ja wszak gram tam też czyli że nie warto
"Szkoda, że organizator nie powiadomił o tym sam tutaj i nie podał powodów... "
Dober podał info na alternation, zgadzam się iż powodów nie podał, ale jednak powiadomił :)
szkoda że Cie nie bedzie, przykro mi, szczególnie z powodu tego że "nie warto" [/quote:5458e79f10]
[b:5458e79f10][color=red:5458e79f10]Ojej, Ash proszę, nie gniewaj się na mnie... FUCKtycznie źle to ujęłam... :/// SORKA!
mam bardzo zróżnicowane gusta muzycza dlatego tez bardzo lubię to do gra Nattie jak również Twoje energetyczne psytrans-owe sety... :)
Naprawdę bardzo Cię lubię i te nasze rozmowy! Ty już wiesz na jakie tematy :wink:
Dober niestety nie był z Tobą do końca szczery... (ani chyba z nikim) bo nawet nigdzie nie podał "prawdziwych przyczyn" z tego że Nathashah nie zagra... i to mi się właśnie bardzo nie spodobało... :/
poza tym jestem też zła na Dobera z innych powodów...
Wszystko wyszło tak nagle i jeszcze środę byłam przekonana jeszcze, że pójdę! (o czym Ci zresztą pisałam)... mam nadzieję że sytuacja się unormuje i następnym razem nie będzie takich "niespodzianek"...
buziaki! i anprawdę proszę jeszcze raz nie gniewaj się na mnie, Mała!
P.S Nattie trakuję niemalże jak siostrę i wiem ile czasu i pracy włożyła w przygotowanie setów na dzisiaj i wizuali (to perfekcjonalistka!) wiele rzeczy zawaliła aby uporać się z tym! i 2 dni przed dowiaduje się, że nie zagra... No sorry....
P.S No Attack ja też mam taką nadzieję, uwielbiam imprezy w Poznaniu! 8) [/color:5458e79f10][/b:5458e79f10]
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Wysłany: 2007-03-30 11:58
Na wszystkie kwasy proponuje to :
http://www.youtube.com/watch?v=Hv8kuX3UwGk 8)
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Wysłany: 2007-03-30 12:12
[quote:d2afe961b6="electronaut"]Na wszystkie kwasy proponuje to :
http://www.youtube.com/watch?v=Hv8kuX3UwGk 8)[/quote:d2afe961b6]
buahahaha Electronaut gratuluje geniuszu!!! :D masz racje to na kwachy jest dobre :)
a z mojej strony dodam tylke,ze wstyd szarpac sie na forum publicznym,niektore sprawy tlumaczy sie w cztery oczy..
Mnie i tak w forcie nie bedzie z zupelnie innych przyczyn :) ide na domowke :twisted:
Wysłany: 2007-03-30 16:26
Najbardziej przykre dla mnie jest to, ze biedny FORT musi to wszystko znosic...Kiedys tak pieknie byl przygotowany, i naprawde fajne imprezy serwowal, a teraz rece opadaja... :evil:
Musze przemyslec moja obecnosc dzis...
Poza tym-nie robcie sobie jakichkolwiek wyrzutow na forum! to nie jest dobre!
Pozdro
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-03-30 16:33
czemu wszyscy rezygnują ? :cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2007-03-30 16:51
ja sie jeszcze zastanawiam :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-03-30 17:03
:)
a niektórzy niech sobie komórkę spuszczą w kiblu, skoro zapomnieli, do czego służy :evil: :evil: :evil:
Wysłany: 2007-03-30 18:51
A ja nie idę, żeby zaoszczędzić na sobotę. Dwie imprezy płatne w weekend... :roll: I czemu nie ma ciemnej Fortuny w Forcie jeszcze? :P (jak jest to może ktoś mnie oświeci ;])
No i rzeczywiście - dwoje DJ-ów to trochę mało...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-03-30 19:56
Alphar- :*
a wszyscy ktorzy nie ida w ramach buntu maja ode mnie wielkiego buziaka!!!!!
Wysłany: 2007-03-31 11:07
[quote:cefe6a0c70="alphar"]nie rozumiem Schwei co Cię bulwersuje? To, że poruszony został temat rezygnacji sporej grupy osób z imprezy?[/quote:cefe6a0c70]
ale gdzie mnie co bulwersowało :?: 8O najpierw wyraziłam smutek, że zrezygnowało kilka osób, z którymi byłam umówiona, a później dorzuciłam dygresję o fakcie, że niektórzy nie odbierają telefonów :lol:
Wysłany: 2007-04-02 07:40
[quote:5a2dcc9393="alphar"]Attacku - warszafki nie będzie, o to spokojna głowa:)[/quote:5a2dcc9393]
Khy khy... coś do Warszawy masz, Kotuś? Ale co mi tam, i tak nie odczuwam patriotyzmu lokalnego, bo jestem z Suwałk :twisted: :lol: