Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

The 4th Fortress. Strona: 1

Artykuł: The 4th Fortress

The 4th Fortress Wysłany: 2007-03-13 15:21

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Witajcie! :D

Dlaczego tylko tyle Was się zdeklarowało? :roll: :twisted:

Tym razem ma byc płatny wstęp (5zł) oraz naprzemienne granie dj'ów - 2 razy po 45' każdy :wink:
Co Wy na to? :>

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-03-13 15:33

moze dlatego,ze w sobote jest dlugo wyczekiwana electrofobia..

a co do platnego wstepu to jestem w szoku,bo od kiedy siegam pamiecia nigdy imprezy w forcie nie byly platne poza koncertami..

naprzemienni dj'e sa dobrym pomyslem ,bo przynajmniej Ash bedzie grala wczesniej :)

Wysłany: 2007-03-13 15:57

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Też tak stwierdziłam, ze to dziwne biorąc pod uwagę dawne imprzey, ale to ma podobno ''odstraszyć'' nieproszonych gosci :twisted: :wink:
A impreza w sobotę przecież nie kłóci się z imprezą w piątek! ];-D

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-03-13 16:06

kaske ze wstepu przeznacza na zajebiste efekty specjalne na kolejne edycje, a kiedys i glosniki porzadne, wiec nie ma tego zlego a juz teraz lawy beda podobno wyniesione tam z okolic sceny ...

co do ankiety khem, jeszcze moznaby w sumie (czemu nie) dopisac
bloodlusty i Route66

(ja zaglosowalem na 'wszystkie' - akurat w poznaniu mamy chyba obecnie najlepszy wybor imprez i lokali sposod wszystkich miast w PL)

Wysłany: 2007-03-13 16:19

[quote:1fef2fbec3="Inyaloome"]Też tak stwierdziłam, ze to dziwne biorąc pod uwagę dawne imprzey, ale to ma podobno ''odstraszyć'' nieproszonych gosci :twisted: :wink:
A impreza w sobotę przecież nie kłóci się z imprezą w piątek! ];-D[/quote:1fef2fbec3]

nieproszonych gosci to chyba moze tylko odstraszyc pozadna ochrona.. na gorze zawsze mozna sie na jakies mlotki natknac ..

Wysłany: 2007-03-13 17:00

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

[quote:fb5788a849="Attack"]kaske ze wstepu przeznacza na zajebiste efekty specjalne na kolejne edycje, a kiedys i glosniki porzadne, wiec nie ma tego zlego a juz teraz lawy beda podobno wyniesione tam z okolic sceny ...

co do ankiety khem, jeszcze moznaby w sumie (czemu nie) dopisac
bloodlusty i Route66

(ja zaglosowalem na 'wszystkie' - akurat w poznaniu mamy chyba obecnie najlepszy wybor imprez i lokali sposod wszystkich miast w PL)[/quote:fb5788a849]

Pewnie, ze miło jest, jeśli sprzęt gra dobrze! :wink: Więc ja nic przeciwko temu nie mam by płatne wejście było.
A co do ankiety....tak się zastanawiałam....ale dawno nie było typowego Bloodlusty czy Route66... :wink: Więc pardon, EXCUSEZ-MOI! hehe, :twisted:

Wysłany: 2007-03-14 21:31

[quote:5dbd078c15="alphar"]Organizator imprezy poinformował własnie, że z przyczyn niezależnych od niego impreza przeniesiona zostaje na 30stego marca!
[/quote:5dbd078c15]

A powód jest chyba taki ze 16-go jest osiemnastka w Forcie na dole :wink: Wiem to od barmana bo sam chcialem tam robic wieksza popijawe w ten dzien :twisted:

Wysłany: 2007-03-14 21:33

no fuck :!: :!: :!: a stara Schwei chciała się wybrać pierwszy raz do Fortu ... :cry:

Wysłany: 2007-03-14 22:51

mhhh mi to na reke ,bo i tak na piatek mam inne plany..

Wysłany: 2007-03-14 23:28

jaki słodki avatar ! :)

Wysłany: 2007-03-14 23:51

Wysłany: 2007-03-29 21:29

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[color=red:e6693131f3][b:e6693131f3]UWAGA UWAGA! Informacja dla wszytskich tych, którzy jutro się wybierają do fortu (bo widze, że jeszcze nie zostało to tutaj wspomniane!)...

przez złośliwość pewnych osób nie zagra jutro Nathashah!!! o czym sama dowiedziała się wczoraj (no comment...)

Dlatego też mimo iż wybierałam się na tę imprezę teraz stwierdziłam, że po prostu nie warto!

To głównie to na jej set oczekiwałam a także na wizuale które są naprawdę świetne i przyprawiają ciało o dreszcze!....

Szkoda, że organizator nie powiadomił o tym sam tutaj i nie podał powodów... tak czy inaczej ja już podjęłam decyzję- jutro wypoczywam sobie wieczorem po to aby w sobotę mieć więcej siły na szaleństwa! :twisted:

Pozdrawiam wszystkich Dark Planetan!

Inermiss

P.S Nattie to nie tylko dobra DJ'ane ale równiez bliska mi osoba, dlatego też gdy dowiedziałam się, że nie zagra... po prostu przeszła mi ochota na imprezę![/b:e6693131f3][/color:e6693131f3]

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2007-03-29 21:33

ja się zastanawiam, czy ktoś w ogóle przyjdzie bo coś pusto w tym temacie

Wysłany: 2007-03-30 01:22

"przez złośliwość pewnych osób nie zagra jutro Nathashah!!! o czym sama dowiedziała się wczoraj (no comment...)"

hm z tego co wiem to Nathashah ma problemy z kompem i tym będzie jej nieobecność spowodowana, choć oczywiście ja dane mogę mieć niepełne.

"Dlatego też mimo iż wybierałam się na tę imprezę teraz stwierdziłam, że po prostu nie warto!"

buuuu przykro mi to słyszeć ja wszak gram tam też czyli że nie warto

"Szkoda, że organizator nie powiadomił o tym sam tutaj i nie podał powodów... "

Dober podał info na alternation, zgadzam się iż powodów nie podał, ale jednak powiadomił :)

szkoda że Cie nie bedzie, przykro mi, szczególnie z powodu tego że "nie warto"

Wysłany: 2007-03-30 05:48

[quote:80b1a0f4f7="SCHWEIGENDE"]ja się zastanawiam, czy ktoś w ogóle przyjdzie bo coś pusto w tym temacie [/quote:80b1a0f4f7]

Ja się pewnie pojawię... Lubię te fortowe wilgotne katakumby

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-03-30 09:35

[b:34ecc18584]hmm, Ash...a więc masz niepełne informacje...Dober robi mi na złość...

Jeśli myślisz, że chodzi o komputer, to faktycznie się mylisz...

Ty nie mając sprzetu grasz.
Dober wiedział, ze mam lapa w naprawie, sam zaproponował, ze zagram z jego! A jednak....
zresztą moj lap jest juz naprawiony.

A czy nie warto...I. napisała tak, bo moje granie lubi, z czego ja sie bardzo cieszę. Niepotrzebnie masz żal.
Jest oburzona, ponieważ takich rzeczy się nie robi, skoro twierdzi się, ze jest się "profesjonalista"! Nie na dwa dni przed impreza...

"szkoda że Cie nie bedzie, przykro mi, szczególnie z powodu tego że "nie warto" (((("

Szkoda ze nikomu nie robi różnicy, ze ja nie gram
Tak czy owak miło się z Tobą grało :)
[/b:34ecc18584]

Wysłany: 2007-03-30 09:48

nieprawda!! mnie robi różnicę!!

ale pociesz się że są pewne osoby (nie ja coprawda) które dowiedziawszy się ze nie grasz robią bojkot imprezy!!

później Ci powiem kto

enjoy the violence

Wysłany: 2007-03-30 10:35

[b:8db09f7dbe]Dzięki Wam za takie wsparcie, jesteście kochani. Uściskam Was przy najbliższej okazji. :D[/b:8db09f7dbe]

Wysłany: 2007-03-30 10:49

no ja mysle

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-03-30 10:54

troszkę kiszka wyszła, mam nadzieję że jakoś to się poukłada wszystko
i ze warszawy u nas docelowo nigdy nie bedzie you know what i mean

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło