Wysłany: 2007-01-29 02:50
Wiesz, nie masz za co dziękować. W końcu raczej jesteś w pełni swych lat młodości, więc korzystaj z nich maksymalnie jak tylko potrafisz. A kontakty (nawet przez ten zasrany internety) z młodszymi, w tym na pewno nie zaszkodzą.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-01-29 02:59
Zet mądrze mówisz... Jednak jesteś młody bo wszyscy staruszkowie o tej porze śpią :wink:
Wysłany: 2007-01-29 03:23
Wcale nie tak mądrze, a przynajmniej tak mi się wydaje...zresztą nie mnie to oceniać.
Staruszkowie śpią, ale nie ci cierpiący na bezsenność.
A czy jestem młody, cóż, fizycznie może i tak...ale się nie czuje w ten sposób, bo...a właściwie to już tym pisałem, nie będę się powtarzał, nie lubię tego.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-01-31 23:22
Kurde wiecie co dzis znalazłem w szafie z młodości ??? :PP
Projektor ze slajdami na któ[img]rych są bajki hehehehehehehe jest 7 wspaniałych, kot w butach(kolorowy:P) jest calineczka, coś tam siedmiomilowych butach, jakas bajka o japońskich braciach, brzydkie kaczątko (w kolorze:P) i jeszcze pare innych Mało tego znalazłem też takie patrzadło :P niewiem jak to inaczej nazwać ale patrzy sie przez to pod światło i wsadza się tam stare negatywy w ramkach cos ala slajdy i tam na tych slajdach miałem bardzooooooo stare zdjecia z czasów jak byłem bardzooooooo mały i starsza mnie w wózku woziła i mam zdjęcie z chłopem co sprzedaje wode sodową :P hehehehehe hest fajne to jest :P[/img]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-31 23:40
FAFAL to jest zajebista rzecz :D :D Też taki mam i oglądałam ostatnio na nim jakieś bajki :D z młodości....heh wyświetlała się obraz na prześcierdle...
Wysłany: 2007-01-31 23:45
no no no no własnie to jest to :) ja ogladałem to zawsze na drzwiach z kibla bo były białe :P hehehehee
Wysłany: 2007-02-01 00:31
Hehe o to chodzi że białe...Moze sie kiedyś wymienimy tymi filmami :wink:
Wysłany: 2007-02-01 08:40
no problemmo napewno bede je trzymał bo to pamiatka jak cholera. Znalazłem jeszcze taki dziwny przedmiot a mianowicie ...
Po mojemu jest to jakiegos typu ręczna przewijarka do kaset magnetofonowych. Wkłada się chyba do srodka kasete i pociaga się sznurkiem .Pociagajac sznurkiem uruchamiamy dwieprowadnice na kasete. I w ten sposób cały czas pociagajac za ten sznurek kaseta sie przewija do przodu.... Przewijanie w tył niemożliwe ;] chyba żeby przy tym pomajsterkowac :P hehehehe
Wysłany: 2007-02-01 12:57
musze tylko spróbowac ogladanie na suficie :PP to może byc ciekawe doświadczenie ogladaniebajki o siedmiowych butach na suficie :P hehehehehe nawet chyba bardzo ciekawe :P wieczorem sie przekonam :D
Wysłany: 2007-02-01 15:43
[quote:4facda642e="zet"]
A czy jestem młody, cóż, fizycznie może i tak...ale się nie czuje w ten sposób, bo...a właściwie to już tym pisałem, nie będę się powtarzał, nie lubię tego.[/quote:4facda642e]
Zet, ja za to wczoraj doszedłem do wniosku, że się zestarzałem. I to nie tylko fizycznie, bo to już było widać od dawna, ale głównie psychicznie. Wymiękłem i chyba mi już czas na więcej spokoju.
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-02-03 23:25
Mi z młodości a raczej z lat dziecinnych to się przypomina jak babcia doiła mi mleczko do szklaneczki prosto od krówki...Było takie cieplutkie, pyszniutkie i z pianą na dwa palce :D
Wysłany: 2007-02-06 04:48
A mi się przypomina, że mnie zmuszano do picia mleka, wszyscy mówili, że jak będę je piła to bedę taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaa duża... :)
A ,że ja chciałam być wiecznie -taka mała- [size=12:e206c3d1b5][/size:e206c3d1b5] to owym mlekiem podlewałam kwiatki... One miały być duże... (tia, malusia Alicja w krainie monstrualnych roślinek) :twisted:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-06 22:52
A ja mam 164 cm wzrostu :D
Wysłany: 2007-02-07 00:43
Ja też się mam zmierzyć ???
Z fryzurą "na kaktusa" ? Czy bez ?
oooops offtop :roll:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-10 00:38
Heh jestem zajebiście młoda...Mam dzisiaj 22 urodziny a składano mi najlepszego z okazji 18-stki :D :D :D :D :D
Wysłany: 2007-02-10 00:54
wszystkiego najlepszego :D
no ja tam bezzwatpienia jestem mloda :D jedyne szesnascie lat i cztery miesiace :)
ponoc mlodosc sie konczy kiedy przekracza sie 35 lat :D takze mnie do wieku sredniego jeszcze sporo :P
memento mori
Wysłany: 2007-02-10 10:19
[quote:27942e920b="Czarna13"]ponoc mlodosc sie konczy kiedy przekracza sie 35 lat :D takze mnie do wieku sredniego jeszcze sporo :P[/quote:27942e920b]
No to jestem młody... A już się ostatnio zaczynałem staro czuć Podbudował mnie ten post 29 zim już za mną :twisted:
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-02-13 17:56
A ja wam powiem cos ciekawego i jednoczesnie zadstanawiającego.
Przyjmijmy że do końca swoich dni starości bedziemy sie czuc młodo chodź na takich napewno wyglądac niebedziemy. Zadstanawia mnie to jak sie przykładowo ja ubiore chcac gdziekolwiek wyjsc czy też ubiore skóre? a może fleke? bo napewno nie marynarke bo do tego nic mnie niezumusi. Przykład : teraz stae chopy chodza w spodniach w kantke elegansko tak normalnie jak mozna sobie wyobrazic.A czy wyobrażacie sobie za 50-60 lat samych siebie czy włożycie znów klimatyczne spodnie i skóre Kimatowe kiecki i te inne duperela?? Jak sobie to wyobrażacie???:P Ciekawe nie ?? hihihihihhihi:PP
Wysłany: 2007-02-13 21:35
[quote:1fc94fccf8="FAFAL"]A ja wam powiem cos ciekawego i jednoczesnie zadstanawiającego.
Przyjmijmy że do końca swoich dni starości bedziemy sie czuc młodo chodź na takich napewno wyglądac niebedziemy. Zadstanawia mnie to jak sie przykładowo ja ubiore chcac gdziekolwiek wyjsc czy też ubiore skóre? a może fleke? bo napewno nie marynarke bo do tego nic mnie niezumusi. Przykład : teraz stae chopy chodza w spodniach w kantke elegansko tak normalnie jak mozna sobie wyobrazic.A czy wyobrażacie sobie za 50-60 lat samych siebie czy włożycie znów klimatyczne spodnie i skóre Kimatowe kiecki i te inne duperela?? Jak sobie to wyobrażacie???:P Ciekawe nie ?? hihihihihhihi:PP[/quote:1fc94fccf8]
Znam takich klimaciarzy i bardzo mi się to podoba też chcę się nigdy nie dać ugładzić :twisted:
Wysłany: 2007-02-13 23:25
No i pasuje :DD hehehehe to mi sie podoba. Ostatnio starzy chcieli mnie wyciągnąc na jakąs rocznice od ciotki i cza było sie ładnie ubrac. No ale co zrobic skoro ja takich rzeczy niemam na takie posiadówy To nie dla mnie :lol: :lol: