Wysłany: 2008-02-20 23:34
Można sie ciałem zestarzeć. Można szybko lub wolno. Kwestia zachowania młodości zależy od nas samych. Są ludzie starsi, którzy wciąż czują bluesa i mają ochotę na szaleństwa, a są i tacy, którzy zwykły uśmiech uważać będą za przejaw grzechu i rozpusty. Wszystko zależy od nas samych.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2008-02-21 14:12
[quote:8a2ccf1d9f="nimdraug"]Ło Bosssshe, toż ja na starość będę chodzącym grzechem :twisted:[/quote:8a2ccf1d9f]Żeby tylko Ty :twisted: Fajnie będzie siać zgorszenie wśród "rówieśników" :twisted:
Wysłany: 2008-02-21 22:16
[quote:0eeb248d13="nimdraug"]psesese...i wnuków :twisted:[/quote:0eeb248d13]Co racja to racja :twisted: One to chyba będą należeć do jednych z najbardziej przerażonych tym co ich dziadkowie wyrabiają, ale ZUUUO :twisted:
Wysłany: 2008-02-21 22:21
Hehe, uwaga, uwaga, ponieważ może być na odwrót... :lol: :twisted:
Wysłany: 2008-02-21 22:28
Daleko mi do takiego stanu euforii, aczkolwiek na sytuacje, które powinny boleć zaczynam powoli patrzeć z nutką ironii, czy wręcz drwiny. Nawet w najciemniejszym lesie czasem wydaje nam się, że widzimy słońce, choć to tylko miraż. Do zestarzenia się ciałem mi daleko, choć duchem czuję się jak zdystansowana kobieta po przejściach.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-02-22 12:15
[quote:44562a1c22="Wild_Child"]Hehe, uwaga, uwaga, ponieważ może być na odwrót... :lol: :twisted:[/quote:44562a1c22]Tes prowda, kto wie, kto wie ale nie dam sie :twisted: