Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Sny. Strona: 43

Wysłany: 2011-02-26 14:49

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Mój sen , był tak obleśny, że nawet nie wiem od czego zacząć ! A wolę nie kończyć.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2011-02-26 15:34

Na Twoim miejscu zwracalabym uwage na kota..tzn czy go gdzies ktos przypadkiem nie zamknal;/

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2011-02-28 02:02

śnił mi się wielki rynek, na którym ludzie dobrowolnie zgłaszali się do tortur,jedna dziewczyna mówiła mi,że jest ogromnie podniecona bo za chwilę jej kolej i będa jej wydłubywać oczy.potem znalazłam się w środku dżungli amazońskiej i spotkałam małą dziewczynkę,która masturbowała się na widok niebieskiego orangutana.

Zniewolenie ciała uwalnia duszę.

Wysłany: 2011-03-04 18:39

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Mnie sie dzisiaj śnigło że nagrywaliśmy z L.O.N.'em materiał na nowy album [color=GREEN:cfc6496116]"Korzenie"[/color:cfc6496116] włącznie z wideoclipem :-D

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2011-03-08 16:54

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

[quote:68d7b65a3f="sphinxia"]Wczoraj mi się śniło, że byłam w ciąży i urodziłam syna. Mam nadzieję, że to nie jest sen proroczy :-)
A potem jakbym przeniosła się w czasie i rozmawiała już ze swoim dorosłym synem o jego wyprowadzce z domu.
Dziwne to wszystko. Co ciekawe, już parę razy w życiu śniło mi się, że gadam z własnym synem.
W mózgu mi coś nie styka [/quote:68d7b65a3f]

Proroczy sen ?

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2011-03-08 22:07

[quote:fdf5ff82e7="sphinxia"]Wczoraj mi się śniło, że byłam w ciąży i urodziłam syna. Mam nadzieję, że to nie jest sen proroczy :-)
A potem jakbym przeniosła się w czasie i rozmawiała już ze swoim dorosłym synem o jego wyprowadzce z domu.
Dziwne to wszystko. Co ciekawe, już parę razy w życiu śniło mi się, że gadam z własnym synem.
W mózgu mi coś nie styka [/quote:fdf5ff82e7]

Znaczenie snu "SYN"- sygnał wewnętrzny, że w twojej psychice nastąpiły jakieś zakłócenia, albo sen ostrzegawczy w odniesieniu do prawdziwego syna
hahahahaha

A sama ciąża we śnie to dobry znak zwiastujący jakieś spełnienie pragnień, czy coś w tym guście :)
A możeeeee...może w podświadomości budzi się jednak tęsknota za własnym potomkiem, tylko jeszcze tego nie wiesz i sie przed tym bronisz he he he...

Wysłany: 2011-03-09 15:21

[quote:ae9fd16336="sphinxia"]Dzieci nie mam i mieć nie zamierzam, długo by tłumaczyć dlaczego, trauma po prostu.
Może faktycznie jakiś instynkt biologiczny karze mi myśleć o macierzyństwie, bo to już czas najwyższy, ale ja nie z tych.
Prędzej tak jak wspomniałaś wcześniej, coś mam z psychą, czuje zresztą, że mam zamęt.
Obala mi się mit, że z wiekiem się mądrzeje - guzik - po prostu dociera coraz bardziej, jak bardzo jest się ograniczonym i jak mało się w rzeczywistości wie o świecie i -o zgrozo - o swoich własnych problemach! [/quote:ae9fd16336]

Ależ ja doskonale wiem, że panicznie nie chcesz mieć dzieci. Nawet je obrażasz. I dzieci i ich matki.
To nie tak do końca, że instynkt biologiczny każe ci myśleć, bo to czas najwyższy. To nie zegar, raczej podświadoma naturalna potrzeba zajścia w ciążę. Trzeba rozdzielić naturę od poglądu na posiadanie dzieci. Ty możesz nie chcieć dziecka, możesz się przed nim bronić,twoje prawo, ale coś w samym organiźmie będzie się domagało ciąży. Dlatego nigdy się nie mówi, że się nigdy nie będzie miało dziecka. Po prostu nie chcę i tyle. Boooooo, nie wiadomo, czy się nie odwidzi za 5-10 lat. W kwestii czy "chcę mieć dziecko" jest się pewnym tylko na daną chwilę. Niestety.

Jest jeszcze jedno wyjaśnienie snu o ciąży i dziecku. Możesz tak bardzo podświadomie (bo świadomie to się chojraczy i krzyczy, że się po prostu nie chce) bać się ciąży, że ona po prostu będzie się śniła i straszyła po nocach.

Wysłany: 2011-03-09 15:55

Aliss (Bicz)
Aliss
Nîmes/Bydgoszcz

Hmmm,ja bym raczej powiedzial ze kolezanka nie tyle obawia sie ciazy co raczej macziezynstwa i odpowiedzialnosci ktora sie z tym wiaze,zmiana zycia przystosowaniem sie do nowych problemow,kosztami itd.

Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni

Wysłany: 2011-07-04 11:29 Zmieniony: 2011-07-04 11:31

Miałam głupi sen,ale tak na maxa :D

Śniło mi się,że wydaję kasę na jakieś ciuchy,kupiłam sobie kilka fajnych fatałaszków,w tym szarą skórzaną kurtkę za 100 zł.Obliczyłam sobie,że w przeciągu 3 dni wydałam 300zł,co byłam na siebie zła,że nie potrafię oszczędzać.Wychodząc ze sklepu nagle 'przeniosłam się' na przystanek autobusu,i wsiadając rozglądałam się w progu za wolnym miejscem.I z tyłu jakiś stary oblech,wchodząc w tym samym momencie co ja,złapał mnie za dupę uśmiechając się do mnie i wyglądało na to,że nie zamierzał puścić rąk z mojego zadka.Pamiętam,że wściekła odwróciłam się do niego z zamiarem lutnięcia mu w ten obleśny pysk,i obudziłam się.

Ktoś chce pobawić się w tłumacza tego bezsensownego snu? xD

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2011-07-04 14:21

[quote:c8d9de45a2="DonVitteo"][quote:c8d9de45a2="Nuta"]Miałam głupi sen,ale tak na maxa :D

Śniło mi się,że wydaję kasę na jakieś ciuchy,kupiłam sobie kilka fajnych fatałaszków,w tym szarą skórzaną kurtkę za 100 zł.Obliczyłam sobie,że w przeciągu 3 dni wydałam 300zł,co byłam na siebie zła,że nie potrafię oszczędzać.Wychodząc ze sklepu nagle 'przeniosłam się' na przystanek autobusu,i wsiadając rozglądałam się w progu za wolnym miejscem.I z tyłu jakiś stary oblech,wchodząc w tym samym momencie co ja,złapał mnie za dupę uśmiechając się do mnie i wyglądało na to,że nie zamierzał puścić rąk z mojego zadka.Pamiętam,że wściekła odwróciłam się do niego z zamiarem lutnięcia mu w ten obleśny pysk,i obudziłam się.
Ktoś chce pobawić się w tłumacza tego bezsensownego snu? xD[/quote:c8d9de45a2]

Twoja podświadomość daje Ci subtelnie do zrozumienia, by strzec się wszelkiej maści pedryli, ekshibicjonistów i innych obszczymurów wymienionego formatu :)[/quote:c8d9de45a2]
Hm,ciekawe.Może mi się te ostrzeżenie przydać-ostatnio koło mnie faceci się kręcą,i powoli zaczyna mnie to irytować.Chyba wezmę sobie to do serducha :P

Wysłany: 2011-07-04 14:51

[quote:d9f9fbc965="DonVitteo"][quote:d9f9fbc965="Nuta"][quote:d9f9fbc965="DonVitteo"][quote:d9f9fbc965="Nuta"]Miałam głupi sen,ale tak na maxa :D

Ktoś chce pobawić się w tłumacza tego bezsensownego snu? xD[/quote:d9f9fbc965]

Twoja podświadomość daje Ci subtelnie do zrozumienia, by strzec się wszelkiej maści pedryli, ekshibicjonistów i innych obszczymurów wymienionego formatu :)[/quote:d9f9fbc965]
Hm,ciekawe.Może mi się te ostrzeżenie przydać-ostatnio koło mnie faceci się kręcą,i powoli zaczyna mnie to irytować.Chyba wezmę sobie to do serducha :P[/quote:d9f9fbc965]

Bierz ze sobą paralizator bądź gaz łzawiący
[/quote:d9f9fbc965]
Dzięki,przyda mi się :DD

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło